- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
izsmen
tag
Szia.
Most jött nekem is egy értesítés, hogy van elérhető frissítés. Újrainditja most? Mondom oké, addig lefurdok. Na...azóta bootloop-ba kezdett. Felforrosodott és csak állandóan újraindult kb 100x...félóran keresztül. Mondom ennek annyi..
Nagynehezen beléptem a boot menube, és ott Power down-ot nyomtam. Kis idő után újra bekapcsoltam, addig lehult. És csodára bekapcsolt, és jött a boot közbeni HTC hang.))
Most bekapcsolt, de valami google partner setup alkalmazás leállt hibaüzenet fogadott.
Kíváncsiságbol új frissítésekre kerestem...és kidobta hogy van új, ami most cca 650MB. Előbb lementek mindent...utána megpróbálom.
Hátha valaki így jár 😏 -
Badboys
őstag
Föltettem,de a verzió számon és a biztonsági frissítésen kívül egyenlőre semmit sem találtam. Az eddig általam kifogásolt hibák továbbra sem lettek javítva nálam kezdi kicsapni a biztosítékot a HTC. Erre is két hónapot vártunk,de kézzel fogható eredmény számomra továbbra is egyenlő a nullával. Innentől kezdek keresgélni másik alternatívát,pedig a HTC Diamond óta csak HTC im voltak sajnálom,de itt számomra vége a kapcsolatnak. Egy ideig még használom így aztán meglátjuk mi lesz az utód.
-
kirkri
addikt
Nekem nyáron időszerű lesz egy kijelzőcsere (garanciában), mert bal szélen a ledek fénye furcsán beszűrődik és így világos háttérnél olyan, mintha egy nagy folt lenne a kijelzőben. (Később lefotózom). Mivel szerencsére kijelzővel együtt a frame is cserélődik, így az egyetlen leejtés nyoma is eltűnik a telefonról.
-
-
zsolt0017
tag
Töröltem a Google Play Áruház adatait, utána pedig a frissítéseket. Úgy simán az alkalmazások között ki kell keresni és ezt a két műveletet kell végrehajtani.
(#2218) Sh4rk: Igen, ahogy olvasgattam a megoldás után, én is ezzel találkoztam mindenhol. De fura mód csak HTC tulajok panaszkodtak ilyesmire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch Pro Controller (16000 Ft / db)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest