- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Magisk
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
A 2. Vesztes
senior tag
Kedves Fijatalember bronzos hajjal, gratulálok és egyben köszönöm! A kalibrálás meghozta a gyümölcsét, és újra működik a rendszer!
Milyen egyszerű így utólag, de eddig senki nem javasolta, pedig nagy koponyákat kérdeztem! (Lehet ezt senkinek nem jutott eszébe mondani, mert annyira adja magát...)
Most újra örömmel forgatom képeimet, amillyért hálás vaggyok!
Vuff!!
-
karldergroße
senior tag
Végül is megszületett bennem a megoldás: mivel sem az M8-at, sem az M9-et nem tudom eladni, megmarad mindkét telefon, növelve ezek "összesített élettartartamt", így még sokáig lehet HTC-m (Mert ahogy elnézem, ez a cég újabb készülékekkel már nem annyira fog labdába rúgni a nagy piacon, főleg nem szolgáltatói szinten). Viszont egyelőre maradok az M8 használatánál, pusztán azért is, mert októberben jár le a garanciája, tehát addig jöjjön elő valami, ami eddig nem jött és ezzel kímélem az M9-et.
Jelenleg a két telefon gyakorlatilag ugyanazzal a szoftverrel fut, most sok szempontból az M8 a jobb készülék. Egy-két térerő-anomálián kívül mindenben hozza azt, amit az M9, a kijelző viszont ég és föld. Kár, hogy az M9 így sikerült, de ez az igazság.
Viszont az uis biztos, hogy a Nougat-ot és a sense 8-at csak az M9 kapja meg, tehát ősszel, ha ez meglesz, jöhet az M9 és az M8 marad navigációnak...
-
karldergroße
senior tag
A Beállításoknál lehet állítani, hogy milyen legyen, húzd el egy egységnyit a "melegebb" irányba a fényerő legyen auto és a csúszka legyen 3/4-ig feltolva. Így már bátran odarakhatod majd az M8 kijelzője mellé.
Ha eltolom a melegebb irányba, a fehér sárgás lesz, nem lesz jó. Az M8-nál viszont hófehér a fehér és fekete a fekete. Az automata 3/4 már "megvolt", ugyanazokkal a beállításokkal az M8 sokkal fehérebb / feketébb / színesebb / kontrasztosabb = tehát jóval szebb képet ad. Most a legjobb beállítás nálam az, hogy a színhőmérsékletet középen hagyom, viszont az automata fényerőnél a csúszkát majdnem maximumra tolom. Így a fényerő eléri az M8 háromnegyedes beállításást és a színek is viszonylag elfogadhatóak, de nem érik el sehogyan sem az M8-ét. Egyszerúen nem értem, hogy lehet, hogy ugyanaz a kijelző ennyire más legyen.
Azért nem ismeretlen jelenség az M8-nál, ez is melegszik, mivel azt használom jelenleg is, talán azért tűnik ennyire fel mert nyár van és alapból is könnyebben felhevül, vagy nem tudom. Nincs vele gond szerintem, max pár fok eltérés lehet, de attól persze lehet téged zavar, mindenkinek más az ingerküszöbe.
A melegedés most már nem akkora probléma, én nem vagyok egy telefonnyúzó és főleg nem játszom rajta. Ami viszont zavar, az az üzemidő, nyilván nagyjából ugyanúgy használva a készüléket, mint korábban a másikat, jóval rosszabb a végeredmény.
A fotózás számomra nem olyan kardinális, kipróbálom azt, amit mondtál.
Vannak olyan dolgok, amiben az M9 jobb, például rossz térerejű helyeken is lehet vele netezni, ez az M8-nál nagy probléma volt. Gyakorlatilag már csak a kijelző zavar.
Köszönöm, hogy segíteni akartál.
-
Tiger.
nagyúr
Én nagyon bízok benne, hogy gondolnak a film nézőkre is mert akkor nagyot fog ütni a telefon. Persze számomra az rejtély hogy az alsó hogy szól majd, mert ha a hangszóró sarkára valamit oda tesznek amitől hang olyanná válik mintha előröl szólna akkor tuti lesz, az i5s-nél is ha csak a kezemet mögé teszem már sokkal jobb és ha fentről is jönne a hang akkor még jobb lenne. Meg nem is nagyon akarok más gyártótól telefont, a htc bejött, ráadás most már az antutuban is elveri a régi riválisát az s6-ot nem csak pontokban hanem szemmel is jól látható a különbség vagy is az snapi10 jobb mint ami az s6 ban van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Renault, Dacia topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest