- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
-
-
-
Azt mondja,hogy éjjel nappal megszállottan dolgoznak,hogy a legjobbat nyújtsák (nem azért mert kell,hanem mert ők akarják),és a legjobb telót kapd.
You'll see...
Talán arra is utalnak,hogy hamarabb jöhet.
Amire nagy szükségük is volna,ne maradjanak le a többiektől.#4737 w333 :
Ezen nincs ujjlenyomat olvasó,szal nem vszínű hogy ez lesz. -
Bar1
aktív tag
Ugyanazt, amit t
talán félreérthető voltam, azaz ugyanaz lehet a helyzet, ami az M7-nél, a végső típus más lesz, tehát hátul ilyen, amit linkeltél.
Ami elől látsz, az Hamdir rendere, a prototípus alapján, amit látott. Én jobban örültem volna alul-felül fémnek, mit az M7-nél a hangszórórácsok.
És nagyon remélem, hogy nem veszik át az iPhone-os megoldást, hogy ezüst hátlaphoz fehér előlap társul (az A9-nél ezt tették, ez rossz jel). Ugyanolyan ezüstöt várok el elöl, mint hátul, így harmonikus, és még férfias. -
s3nsitivity
addikt
De nem a kva Launcher az UI ezt értsd már meg.
Minden ami grafikusan megjelenik az az UI része.Pl TWn oldalra lapozós a beállítások, Sensen meg egy oldalas csak. Ez is az UI része.
Kezdő oldal az nem felhasználói felület.
UIt csak és kizárólag rendszer cserével tudsz váltani mert a System szerves része -
s3nsitivity
addikt
-
no more
veterán
Arról szó sem lehet, hogy ugyanattól a beszállítótól rendelik az ujjlenyomat-olvasót? Amúgy nem fizikai gomb, hanem kapacitív érintőgomb. Nem csinál semmit, csak ujjlenyomatot... olvas. Nem Home gomb.
(#2765) leslien: De csúnyák... ezeknél már nincs meg az a bizonyos prémium HTC kinézet, mint az M9-nél.
-
stilo18
addikt
Olvastam a cikket amit linkeltél. Nem erre céloztam.
Pl én egyértelműen a HTC-t szeretem, átmennék az S6 topikba és linkelnék egy olyan cikket ahol írnak róla, hogy milyen szar a ram kezelése, van pl keresnék egy olyan videót ahol rommá zúzzák..és ez most csak kettő, sokszor érezni ilyen célt a hsz - ek mögött.
Félre ne értsd, nagy tudású fórumozó vagy, de ez kicsit...
-
Lacy6
senior tag
Vicc ez a pontozás... milyen telefonok vannak az M9 előtt?
Jól látom, hogy Iphone 4s, S3, S4, Z1?
Elég vicces, mert volt alkalmam majdnem mindet használni és az M8 lesajnált ultrapixel kamerája jobb képeket lő mint ezek. Az S4 egyenesen szánalmas ilyen téren. (mondjuk majdnem minden téren)
-
madgie
titán
Nem, a DxOmark a leghíresebb olyan oldal, ami teljesen eltorzított képet fest a fényképezőkről. A dinamikamérésükbe is simán bele lehet kötni például...
Rendszerint a fotelfotósok istenítik a DxO-t és adnak feltétel nélkül a véleményükre.
szerk: egy számmal nem lehet, abszolút hülyeség. Mi alapján súlyoznak? Ha végignézi az ember a teljes teszet és az egyes jellemzők értékeit helyén tudja kezelni, akkor még talán.
-
-
-
-
Blyan
félisten
Mert a mobiltelefonok túlélesített képeihez vagy szokva.
Ja nem, elfelejtettem.
Nem szereted a természetes színeket.
Amúgy biztosan lehetne jobbra is csinálni, főleg hogy nem ismerem a tényleges látványt, csak amit a képen látok.Az igazi baj az, hogy nem ilyesmi készül egyből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Diablo IV
- Linux haladóknak
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Opel topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest