- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
potyi23
senior tag
válasz
karldergroße #6258 üzenetére
ennek nem orulok
miert kell ennyire elb.....i ?
ugy mint ki mint egy AAJFON
aszem ha azis olyan lesz lelepek a htc tol...
-
karldergroße
senior tag
válasz
karldergroße #6159 üzenetére
Bocs, most láttam, hogy az M9-topicban vagyok. Elnézést az ujjlenyomatolvasó miatt
-
Varoz
addikt
válasz
karldergroße #6047 üzenetére
Ezt a hülyeséget nem tudom honnan szedted, hogy jobb, mint az új?
Épp az előbb láttam egy kb. féléves hTC-t, ott 97%-ra vitte le a teszt, szóval a 91 messze van ettől! -
kirkri
addikt
válasz
karldergroße #6047 üzenetére
Azt nem tudjuk egy új akkuval mennyi lenne. Mivel mindenki akkut tesztelt a napokban, így kíváncsiságból én is lefuttattam az enyémen.
A 14 hónapos M9-em 92%-os eredménnyel zárt.
-
Speeedfire
félisten
válasz
karldergroße #6021 üzenetére
Túlzol?!
Amúgy eddig is gyors volt és smoth, de most még jobb. -
szezso15
addikt
válasz
karldergroße #5704 üzenetére
Szerintem ez személyes preferenciáktól függ, nekem kinézetre sokkal jobban tetszik a 8, amiatt, hogy közelít az AOSP-hez.
Mondjuk a nem átrendezhető kapcsolók, az lehet, hogy zavarna...
Attól függetlenül továbbra is áll a kérdésem, ha valaki tud valamit.
-
szezso15
addikt
válasz
karldergroße #5676 üzenetére
(#5674) SyMbioTe: Sajnos ez ilyen, nekem is hasonló értékek jönnek ki, de általában kb. 3 óra kijelzőidővel. Nem tudom, hogy nálad miként van, de nálam deep sleep-ben is veszettül merül. Eddig volt egy olyan tippem, hogy a kikopott microUSB miatt van (rossz töltés?), de rendeltem alkatrészt, kicseréltem, de azon kívül, hogy 2 óra alatt feltölt gyorstöltővel az eddigi 4-5-höz képest, semmi pozitív változás nincs.
-
kekkola
senior tag
válasz
karldergroße #5646 üzenetére
Miért ne tudnád eladni? Ezt nem értem
mindent el lehet adni.
Egyszer One max-ot akartam venni és nézegettem a piacot. Volt egy eladó, aki 180k-ért árulta gari nélkül
abban az időben 70 és 90 között garanciálisát tudtál venni, vatta újat boltban 120ért. Amikor megkérdeztem, hogy miért ilyen drága, azt mondta hogy svájcból van és eredeti, nem hamisítvány mint amiket a boltban lehet kapni
-
ferob
őstag
válasz
karldergroße #5643 üzenetére
Az egy segítség a dikromatikus színlátással rendelkezőknek, így ahhoz mérten, hogy protoanópiáról, deuteranópiáról vagy tritanópiáról van szó, tudja a színteret módosítani a készülék.
-
karldergroße
senior tag
válasz
karldergroße #5643 üzenetére
Bocsánat, a fejlesztői lehetőségek között van.
-
istnag
addikt
válasz
karldergroße #5627 üzenetére
Tudom rég poszt, de had reagáljak rá pár sorban, mivel páromnak is M9 van és van összehasonlítási alapom:
Az m9-cel nyomott képek rettenetesen élesek és nagyíthatók, viszont normál monitoron nézve olyan jellegtelenek.
Tolj fel egy fél egységnyit a telítettségen és/vagy a kontraszton sokat dob a képeken. Főle, ha kiteszed őket egy nagobb tv-re.
És hát a képernyő... De ezt már kitárgyaltuk. A legjobb szó: fakó, jellegtelen.
A Beállításoknál lehet állítani, hogy milyen legyen, húzd el egy egységnyit a "melegebb" irányba a fényerő legyen auto és a csúszka legyen 3/4-ig feltolva. Így már bátran odarakhatod majd az M8 kijelzője mellé.
A melegedésről : az M8-nál totál ismeretlen volt a jelenség. Ez olyan, mintha igénybevétel esetén a proci iszonyatosan pörögne.
Azért nem ismeretlen jelenség az M8-nál, ez is melegszik, mivel azt használom jelenleg is, talán azért tűnik ennyire fel mert nyár van és alapból is könnyebben felhevül, vagy nem tudom. Nincs vele gond szerintem, max pár fok eltérés lehet, de attól persze lehet téged zavar, mindenkinek más az ingerküszöbe. -
Tiger.
nagyúr
válasz
karldergroße #5633 üzenetére
de ha jó látom árulod
-
Tiger.
nagyúr
válasz
karldergroße #5625 üzenetére
Amit mondtál hogy ez rosszabb mint az m8 sztem ez hülyeség enged meg hogy összefoglaljam.
Ebben több a ram, erősebb a proci, csak nézd meg az antutut ott is amikor olyan testeket futatt aminél az m8 elégé küzd az m9 viszi simán ez érvényes az s6 ra is, az antutu nem mást mutat be mint az hogy ha játszani akarsz kb mire számolhatsz. Jobb a kamera, na amit írtál hogy gyengébb a kamerája mint az m8-nak az azért durva kijelentés már csak azért is mert az m9 selfi kamerája megegyezik az m8 hátsó kamerájával ha jól tudom, nem hiszem hogy a gyártó olyan hülye lett volna hogy a selfi kamera lett volna az erősebb, a melegedés igen elég zavaró ez tény mind1 mit csinálok egy idő után érezhető, de ettől még hibátlanul működik, nézd a jó oldalát télen nem fog fázni a kezed -
umfrider
senior tag
válasz
karldergroße #5625 üzenetére
Nálad mennyi kijelzőidőre képes a telefon?
A melegedésről: nekem eddig ez az 5. htc telefom. Legend volt az első, melegedett. Incredible S volt a következő. Nem volt vészes, bár a ház műanyag. One S melegedett (ismét fém). Desire Eye szintén melegedett, bár kevésbé volt érzékelhető a műanyag ház miatt.
Iphone 6s kb ugyan ennyire melegszik fel. Ipad mini 2 szintén. Az tény, hogy az M9 felmelegszik, de én lesz@rom, ha a melegség nem tesz kárt az alkatrészekben.
Ja! Iphone 5s 2 ismerősömnek is nagyon melegszik, ráadásul már púpos benne az akkumulátor, belülről pedig nyomják az alkatrészek a kijelzőt, ezáltal bizonyos helyeken elszíneződés látható.Szvsz a kamera nem világvége. A Samuval persze nem versenyezhet, ami túlélesített és már az összes kép olyan, mintha szerkesztve lenne. Pesze az érzékelők nagyon jók bennük és gyorsak. Hamarosan töltök föl képeket, amiket ezzel a telefonnal csináltam. Szerintem jók lettek, versenyben vannak. Igaz, este nagyon lomha, lassú, de megszoktam + az automata módot beállítottam úgy, hogy szalonképesen tudok vele fotózni.
(Valahol mélyen, nyugtatom magam, hogy jó a telefonom, de amikor összehasonlítok azonos fotókat a családi szifonnal 6-tal, S6-tal, esetleg LG G3-mal, akkor megnyugszom. Fontos hozzátenni: 140e Ft-ért vettem az M9-et, nem 240e-ért. Nekem jól szolgál, fém és menőn néz ki)
-
Diamond500
senior tag
válasz
karldergroße #5622 üzenetére
Felfogtuk most már, hogy neked csalódás... nekünk többségnek viszont tökéletes kis készülék, én nagyon elégedett vagyok vele! Lépjünk tovább! :peace:
-
umfrider
senior tag
válasz
karldergroße #5620 üzenetére
Nem tudom, hogy miért lovagolsz még ezen. Neked nem tetszik, pont. Számomra kellemes. Ugyan AMOLED szériák után furcsa volt kb 1 napig, de valósághű.
-
nagy@gmx.com
tag
válasz
karldergroße #5618 üzenetére
Hol?
-
karldergroße
senior tag
válasz
karldergroße #5616 üzenetére
Itt mérésekkel olvasható és látható miért is vacak az m9 képernyője, illetve mi a probléma vele.
-
karldergroße
senior tag
válasz
karldergroße #5606 üzenetére
Eszembe jutott a kijelzővel kapcsolatban egy jó hasonlat: olyan, mintha napszemüvegen keresztül néznénk.
-
umfrider
senior tag
válasz
karldergroße #5609 üzenetére
Valamikor szeptemberben startol az 'N', szolgáltatófügüggő készülékeken szvsz később lesz a cucc.
-
ferob
őstag
válasz
karldergroße #5607 üzenetére
Nem csak, hogy elképzelhető, de az a tervezett következő nagyobb frissítés a készülékre, viszont előtte még várhatóan lesz egy alaposabb frissítés, ami több javítást is tartalmazni fog.
-
karldergroße
senior tag
válasz
karldergroße #5606 üzenetére
-
Tiger.
nagyúr
válasz
karldergroße #5603 üzenetére
Nem tudom milyen a te telod de nálam a fekete fekete a fehér az fehér.
-
nagy@gmx.com
tag
válasz
karldergroße #5597 üzenetére
Igen, a kijelző az összes M9-nél ilyen sajnos, ezzel nem lehet mit kezdeni.
Én már eldöntöttem, hogy eladom, zavar a színtelen kijelző.
Pláne, hogy hozzájutottam újonnan jó áron egy Vodafone Smart Platinum 7-hez.
QHD-s AMOLED kijelző, plusz annak a külső hangszórói röhögve ott hagyják a BoomSound-ot.
Elvileg JBL hangszórók vannak bent.
Sokkal hangosabb, és több bent a mély, és nem torzít max.hangerőn sem.
Nagyon jó rajt zenét hallgatni, filmet nézni.
Viszont fülessel nem olyan jó a hangzása, mint az M9-nek.
És nem túlzok, de a MediaPad M2 10-nél is jobb a hangszórója! -
nagy@gmx.com
tag
válasz
karldergroße #5594 üzenetére
Én is összehasonlítottam, miután megvásároltam az M9-et!
Valóban, az M8-nak erősebbek a színei, és a fényerő is magasabb, a fehér is fehérebb.
A hangzást nem volt lehetőségem kipróbálni, de mini 2-m volt, és ott az volt a zavaró, hogy ha halk volt a szám, akkor hallani lehetett valami recsegést.
Filmnézésénél szintén.Egyébként a hangzást szeretem én is tesztelgetni.
Más Androidos telefonoknál szerintem az egyik legjobb hangzása a Huawei G8-nak van.
Ha be van kapcsolva a DTS mód, nagyon szépen szól.
Teszteltem a P9-et, Mate 8-at, amiben szintén van DTS mód, de annak már nem annyira jó a hangzása, hangképe.
Szintén ugyanaz a füles, ugyanaz a zene, ugyanaz a beállítás.A kijelzőre visszatérve, nincs két egyformán gyárilag kalibrált kijelző!
Láttam két M9-et egymás mellé rakva, és az egyiknek enyhén rózsaszínes volt a színe fehér háttérnél.
Mondjuk itt valószínű más panel volt bent.
Nem Philips, hanem LG. -
karldergroße
senior tag
válasz
karldergroße #5594 üzenetére
Az M8-on a fehér fehérebb, a fekete feketébb. És ott minden szín élénkebb, nagyon durva a különbség, pedig állítólag ugyanaz a kijelző. Vagy nekem volt pechem ezzel a készülékkel és ezt még vissza sem tudom vinni, mert nem hibás, csak nem olyan jó.
(Egyszer volt egy Nokia C7-em és annak se tetszett a kijelzője. Összehasonlítottam egy másik Nokia c7-tel, annek jobb volt. Valószínűleg rossz szériát fogtam ki...)
-
válasz
karldergroße #5064 üzenetére
Azért még létezik az M9 is.
Nekem vszínű befigyel a HTC 10 is.
Hajt a kíváncsiság. -
Tiger.
nagyúr
válasz
karldergroße #5048 üzenetére
Na majd elválik. Eddig egy motorolat hallottam amiben a mély elég durva volt, valami régi teló volt.
-
spawn21
veterán
válasz
karldergroße #5031 üzenetére
Ezt most minek kellett.....
Neked nem szép vagy más. Mi pedig még tudunk veszni egy ilyen gyönyörű termékért
-
dejvid8
őstag
válasz
Na ezért tényleg szükséges ám belekötni...
Had mondjon már rá azt, amit akar.
Nekem M8-am van, és azt kell mondjam, hogy az M8 is gyönyörű telefon... -
no more
veterán
válasz
Neked sincs szép érzéked...
-
keIdor
titán
válasz
Kötekedés level végtelen...
-
Speeedfire
félisten
válasz
karldergroße #4852 üzenetére
Nekem se jön be.
Még mindig a htc m7/9 a legszebb szerintem. -
Tiger.
nagyúr
válasz
karldergroße #4852 üzenetére
Pontosan, én is az m9emel meg az i5el fogok megöregedni, max akksi csere és ennyi.
-
w333
félisten
válasz
karldergroße #4786 üzenetére
Ekkora kamera optikát más telefonokban nem látsz ... nézd meg mekkora !
-
keIdor
titán
válasz
karldergroße #4772 üzenetére
M8 tényleg jó telefon, talán jobb mint az M9, de nekem a nagy ház/keret nem tetszett benne. M9 emiatt szebb számomra.
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz
karldergroße #4762 üzenetére
Mért hagy hidegen??
Éppen most reggel robbantottam egy hatalmas pontszámot vele: 38000!!! Vááóóóó! Megnéztem a ranglistát, kb a 25-ik helyre volt elég. És persze az új telók nem voltak benne.
És én ezt érzékelem a hétköznapi használatbam? Semmit, minden gördülékeny és folyamatos.
Szóval az antutu ideje lejárt, helyette kérem vissza a "TauTau bácsit" a TV-be!
Vuff!
-
Tiger.
nagyúr
válasz
karldergroße #4760 üzenetére
Pontosan ahogy írtad, a one szeria azért volt one széria mert 2 hangszórója volt ami még szépen is szólt, ezért nem lett i6sem mert az pocsékul szólt, így lett másodlagosan egy i5s, aminek meg jobb a kamerája mint az m9-nek de az most mellékes. Az m9-nek bőven erős hardvere van felesleges a+ ram erősebb proci, de az fogott meg titeket akkor csak a benchmark a lényeg mert max ott lehet észre venni a különbséget, közben meg engem hurogtok le hogy kit érdekel az antutu, pedig max abban lesz különbség másban biztos nem. Ha össze hasonlítom az m9-et az m7-tel hát a minden napi használatra elég egyformák, de a tesztekben jóval erősebb az m9, hopsz, de ugye az kit érdekel, vagy még is
-
válasz
karldergroße #4758 üzenetére
Kissé erős hsz ez.
Van amiben egyet értünk,de sok részét sztem át kellett volna gondolnod mielőtt leírod. -
no more
veterán
válasz
karldergroße #4709 üzenetére
Én tegnap ettem lángost és ittam hozzá kakaót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa EVO
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Autós topik
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest