- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
FGyula30
aktív tag
1 vagy 2db van eladó hardveraprón használtan. Azért ez jelzi azt, h ragaszkodnak a mobilhoz a tulajok, nincs mire cserélni. Ha lemegy az M10 150e magasságába, majd akkor lesz több eladó. Nagyon jó kis telefon, ajánlani tudom. Engem egyedül az zavar, h közel van a hangerő gomb a bekapcsoló gombhoz. Óriási problémák mi???
-
zsolt0017
tag
A szomorú csak az, hogy néhány ilyen barom ezeket leírja, ezért meg mindenki lehúzza, akinek tetszik azt is lebeszélik, pedig ha használnák tudnák, milyen nagy hülyeség ez az egész. Igen, talán kicsit jobban melegszik, mint az átlag, de egyáltalán nem fogod észrevenni a különbséget, nem lesz kényelmetlen, nem reped meg az üveg, nem fogod semmiben sem hátrányát érezni, a szoftver egyszerűen annyira király, hogy mindig szélvész-gyors marad. A kedvencem, hogy mikor megvettem jött a sok samsungos károgni, hogy minek, szar, ne vedd, most pedig élvezettel hallgatom a nyűgjeiket, amiket én soha nem tapasztaltam a "szar" m9-cel. Elnézést, ha kicsit offenzívnak hatott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest