- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
Nagyon sajnálom az m9-emet de kell a változatosság annyira nem vészes a hangja már az iphont megszoktam attól meg csak jobb lehet, egyébként fekete szürke lesz, már rendeltem hozzá 32gb samsung micro sd plust +xpro üveg foliát. lesz mellé egy spigen armor tok
u.i nagyon fájt a szivem mikor eladtam (bár ismerősnek szóval láthatom majd) mert szerettem semmi bajom nem volt vele sosem, remélem a 10-es is ilyen lesz.
-
ferob
őstag
A legegyszerűbb, amit tehetsz a hiba vizsgálgatásán kívül, ha átküldöd a képeket és a videókat bármilyen vezeték nélküli megoldással egy másik eszközre, akár közvetlenül a gépre egy megosztott mappán keresztül.
A későbbiekben érdemes lehet a gyári beállításokat visszaállítani, mert várhatóan a probléma megoldódik.(#5744) umfrider: Azok a lapok már az AOSP forrásban is ilyenek, sőt ilyen lesz a készülék Nougat frissítésében is, szóval muszáj lesz hozzászokni, ha nem is tetszik.
-
keIdor
titán
-
Tiger.
nagyúr
-
w333
félisten
Volt S6 -m és pl. a kijelző homogenitása katasztrofális, foltos (olyan mint belül az üveg koszos lenne) közepes fényerőn a háttérben görgetéskor látható egy halvány sötét vízszintes csík (árnyék) ... színekben és felbontásban pedig nagyon jó volt (de az előbbiek engem nagyon zavartak)
-
keIdor
titán
Pozitív a tapasztalatom a legújabb Samsung kijelzőkkel kapcsolatban. Ami az S6-ban van az egy bombajó kijelző. Ott már ki tudták javítani az összes hibát, ami zavart a korábbi generációkban.
Régebbi generációk negatívumai: S1-S2-S3-S4 (Snapdragon 800 variáns) vonalat végig jártam, nekem ott még nem tetszett az AMOLED, számos hátránya volt az IPS-sel szemben. Pl. a szürke néhány árnyalatát nem tudta megjeleníteni, de a fehérrel sem állt jól. Az is inkább hol kékes-fehér, hol szürkés-fehér volt.
A beégés nekem sosem jött elő. Az csak akkor gáz ha hosszú órákon át ugyanazt az állóképet jeleníti meg. De én nem ismerek olyan embert, akinek a zsebében menne a kijelző, mert ő úgy szeretné vagy valami.
Az üzletekben persze hogy beég a reklám, de ugye ez nem hétköznapi használat.Na most kérdés a HTC ha AMOLED-et kap akkor kitől. A Nexus 6P-ben pl. ugyanaz a kijelző van elvileg, mint a Note 5-ben, tehát arra nem lehet panasz.
-
De benne van a teló is.
Vagy ez egy fém tok ?Nem igazán jön le a képről hogy mi is ez pontosan,inkább telónak néz ki,mint toknak.
Tetszenek azok az élek és ívek.
#4675 stilo18 :
Grat !Egyébként én lehet megvártam volna az M10 megjelenését,hátha bejövős a cucc,illetve talán lejjebb nyomja az M9 árát.
-
lezuvius
őstag
Sokan utalni fogtok emiatt de nezegetem ezt a kepet es valahonnan ismerosnek erzem. Erre leveszem a telefonom kijelzojerol a szemem es kicsit nagyobb szogben tekintek ra ujbol mire eszembejut,hogy hat persze! Eppen ugynezzki mint az a telefon amirol irom ezt a hozzaszolast...
Egy S6-M9 tulaj...
-
no more
veterán
-
keIdor
titán
Specifikációt ki lehet következtetni: Snapdragon 820 (Adreno 530), 4GB szinte biztosra vehető. Gondolom 32/64GB tárhely, esetleg később 128GB.
Ami kérdésesebb az a kijelző mérete, felbontása, fajtája és a készülék forma inkább, mert az egyelőre tényleg nagy kérdőjel. M7/M9 kinézetet szerintem dobják, mert mondták, hogy innentől más az irány. Kapacitív gombok és X9 kinézet nekem, pl. tetszik. Ja és egy darab kamera elég hátulra. -
feenty
aktív tag
Azért tűnt el mert nem volt rá szükség. A sense óra és időjárás widget csak X időközönként frissít. Akkor kéri csak le a helyadatokat amikor frissít. Ha folyamatosan menne akkor igencsak szerény akkuidőre lehetne számítani hisz a gps eléggé energiaigényes.
Segédprogram nélkül sajna ettől jobb tesztet nem tudok. -
feenty
aktív tag
Akkor passzolom. Ha sikerül majd olyan csendes helyre mennem akkor letesztelem már én is, kíváncsivá tettél.
Ha nincs nyitva a bootloader-ed és nincs root-od akkor nem tudok tippet adni.
Ha nyitva van akkor talán ilyesmivel érdemes próbálkozni, de lehet ez csak a kimeneti vonalon javít: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest