- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
válasz
Trias861 #4726 üzenetére
Én most váltottam M8-ról, így friss a tapasztalat.
Azt mondanám, hogy amennyiben új (vagy 1-2 hónapos) készülékben gondolkodsz, akkor szerintem a reális árkülönbözet amit megérne kifizetni az M9-re, az max 10-20k.
Ha használt készülékben gondolkodunk, akkor az M8 kicsit lutri az akku használtsági foka miatt. Ugyan egy 1 éves készüléknél valószínűleg még nem fogsz semmi eltérést tapasztalni, de hamarabb eljön az az időszak amikor rohamosan romlani fog a készülék rendelkezésre állási ideje. Az M9 újabb készülék, ebből következik, hogy kevesebbet "futottak", ami jobb állapotú akkut feltételez.
Más jelentős szempontot nem igazán tudnék felhozni ami miatt mindenképp inkább az M9-et kellene választani. Persze valamivel jobb hardver az M9, de annyival nem, hogy sokkal többet kifizessen érte az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest