-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bar1
aktív tag
A beégésről: ha jól rémlik, az S6 topikban is többen panaszkodtak erre, illetve a mostani HTC-s hírnél is van valaki, aki arra panaszkodott, hogy beégett a 820-asa ill. a testvére S6-osánál is láthatók már fehér foltok fekete háttér mellett. Szóval a gyakorlatban azért jelentkezik néha ez a probléma is, kérdés, milyen arányban. Lehet, hogy kis mértékben, nem foglalok állást, mivel nincs róla statisztikám, mindenesetre én személy szerint nem lennék nyugodt AMOLED képernyő mellett.
Ill. az áruházakban kirakott Samsungoknál gyakori a beégés és azért ott sem ugyanaz napokig a képernyő, mert vagy animáció megy vagy valamikor ki is kapcsolják őket.
És -igaz, több éves használat után- de a színhűség sem lesz már az igazi, mert különböző idő alatt mennek tönkre az eltérő színű szubpixelek. Persze, ez inkább elméleti probléma, hiszen annyi idő elteltével úgyis lecserélik az emberek a mobilt.
-
BenHans
addikt
Így igaz. Mindegyiket teljesen más volt eddig élőben tapizva mint a képeken nézve. Az M széria eddig összességében mind nagyon tetszett. Az A9-nél éreztem azt, hogy az nem az igazi, első sorban azért mert nem ívelt a hátlapja. De miközben erre rájöttem oda tettem mellé az iPhone-t és az M7-em a másolat duma miatt és azon gondolkodtam hogy mi a cikibb az almára nézve a) hogy az ellentábor véleményéből kiindulva a másolat(HTC) szebb és minőségibb benyomást kelt mint az "eredeti"(iPhone) vagy b) mint tudjuk a HTC tervezőasztalon volt előbb ez a dizájn, de akkor meg miért nem tudta ugyanolyan vagy jobb minőségben lemásolni az alma?
Pedig attól függetlenül, hogy nem az én készülékem, nagyon jónak tartom őket.Az M10 meg nagyjából megőrzi az M7/8/9 ívelt hátlapot (M7-féle élcsiszolás, M8-féle kerek kamera kivágás, M9-féle vonalvezetés) és ehhez jön az A9 előlapja. Egyszerűen ebből csúnya nem lehet. A fém ház miatt már jobban bejön mint az S7, a G5 meg snassz ehhez képest. És ne zárjuk még ki, hogy a felső vájatban ott lapul a az alsó hangszóró párja, mert képről szélesebbnek tűnik mint az A9-en.
A szoftver a szokásos, a SoC erős, inkább azon drukkolok hogy a kamera ütős legyen és hogy a kijelző hasonlóan kiváló legyen mint az S6/7-é. -
w333
félisten
Én megnéztem legalább 10 db. (nem mindenki látja) illetve csak közepes fényerőn és csak görgetéskor látszik, hogy valami van a háttérben (Edge -nél nem látszik)
Olyan mint a LED TV -en a DSE ... senki nem látja a családban csak én !
S7 -t néztem élőben, na annál viszont már én sem nagyon láttam semmi hibát.
-
karldergroße
senior tag
-
Bar1
aktív tag
Nem tudni, ki lesz a szállító, a Samsung mindig kb. 1 év csúszásal adja el a kijelzőit, így elvileg az S6-é már elérhető, de nem hiszem, hogy ezt venné meg a HTC.
Felmerült a Sharp, ott az IZGO-technológiával kísérleteznek néhány éve. A Sharpot pedig most vett emeg a Foxconn, viszont a japán versenyfelügyelet ezt még nem hagyta jóvá. A Foxconntól venne a hírek szerint majd az Apple AMOLED-kijelzőt az iPhoneokba 2017-től. -
Bar1
aktív tag
Az M10-nél még nem tudni, LCD vagy AMOLED lesz, az AMOLED-től tartok, mik a tapasztalataid az S6-nál vagy a Samsung-topikok alapján, van beégés, mert sok kiállított Samsungot láttam beégve. Én max. fényerőn használom az M9-et, ezért fontos.
Nekem az S6-os szériában az Edge változat tetszett, viszont most már az M10 oldala is ugyanilyen sérülékeny lesz a csiszolt oldal miatt, remélem, ugyanazt a karcálló réteget rakják rá, mint az M9-re.
-
ferob
őstag
Vagy csak szimplán nem fogják a ünnepek előtt az egyik csúcskészüléküket olyan szoftverre frissíteni, ami tesztelés alatt áll és a pozíciója és a 64 bites architektúra miatt külön figyelmet igényel, valamint ha megjelennek az interneten azok a csalogató szalagcímek, amik lejáratják a készüléket, akkor az az eladásokat is befolyásolni fogja.
(#3919) Tiger.: Érdemi indokot tudsz mondani, ami miatt te személy szerint ennyire siettetnéd, mert a jelenlegi nem felel meg, és nem az, hogy a 6.0 nagyobb, mint az 5.1?
-
Speeedfire
félisten
Egyre jobban húzok az M9 felé, a support is tovább fog tartani, mint az M8-nál. Az a kb 30k simán megéri szerintem.
Mire érdemes odafigyelni vásárláskor? Termékkód vagy valami hasonló? Láttam már M8 topicban, hogy valami indiai verziót vett valaki és nem nagyon jött neki frissítés hozzá. Érdemes hozzá venni valamilyen tokot, vagy nem nagyon karcolódik?
-
no more
veterán
Igen, ebben igazad van. Az első iphone a 6S, ami nem Galaxy szinten fog multitaskingolni.
D
(#3631) Tiger.: +1! Viszont szerintem sokan nem csak azért állnak sorba, hogy övék legyen az "első"... Hanem, hogy szépen eladják. Érted, mert az az "első" iphone, rögtön képesek adni az árának többszörösét érte! Szerintem lazán 1-1.5 milláért el lehet adni a beteg embereknek (meg merném kockáztatni, hogy többért is).
Abból vesz magának egy másik telefont mondjuk 250 ezerért és még marad több mint egy millája.
-
Stunts666
őstag
M7-nél nem melegebb az M9... Ami (M7) nem volt meleg anno. A Sony-n jobban érezni a meleget ("tapasztalatból" asszonynak Z3-a van, kolegának Z2). Egyáltalán nem melegebb, mint a többi.
Szerk.: torlloknak: igen azért irom mert HTC FAN vagyok....
off.: megnézzük a multitaskot más gyártóknál és inkább választom a meleget...
-
ffodi
veterán
A 808 is ugyan úgy melegedne ilyen készülékháznál érzésre.....
Ha lefrissíted a CPUZ-t, akkor az új verzióban már nem csak a bat temp-et fogod látni.
Egyébként lehet az én kezemen vastagabb a bőr, de nekem nem zavaró a 42 °C.
Szerk.: Jah, egyébként az M7-em is kb. ugyan ennyire melegszik.
-
-
-
Dr.Anonymus
addikt
igazából nagy kattintás számot generál egy ilyen videó --> bevétel
ennyi
ha sokan feliratkoznak a csatornájára akkor megéri a befektetett pénztszerk:
de azért valljuk be, ez a videó sokkal szebb így htc-s szemmel -
keIdor
titán
Kimaradt "ha ezt megnézitek", kicsit darabos a 4G-m valamiért ma.
-
Nekem azóta is ez a háttérképem a monitorokon.
Én ezt vártam.#560 Kasya :
Igen.
[link]#563 ferrari1 :
Nálam is 27°C körül van. A legmelegebb amit láttam az 39°C volt játék után.
És nálam abban a Spigen tokban van.
Amúgy nem értem az embereket.
Ennyire értetlenek vagy nem tudnak olvasni ?
Nem melegszik a proci!Lehet vele továbbra is hsz-t gyűjtögetni,de azzal csak a tudatlanságát bizonyítja.
-
Sebestyen01
őstag
-
Sebestyen01
őstag
2 ghz-ig skalaz a 810 nem? Vagy azon az orajelen csak a fejkesztoi beallitassal megy? Igazabol egyre gondoltunk ahogy a linken olvastam jelenleg a note4 ben amivel rendelkezem 895 van egesz szepen terelgeti a 2560as felbontast, igaz szerintem jatszani nem kell rajta mert akkor melegszik, es lehet erre a felbontasra a 420 keveske! De ide a felbontas miatt bika lenne!
Ez az soc szerintem majd ev vege fele lesz kiforrva addig nem veletlen hogy az Lg is valami 808at tesz a G4be! Bar nekik nem az soc a gond ha nem a szoft
Vicze1:
Architekturalis elonye van de olyan nagyon nem estem hasra hogy huuuu mennyivel gyorsabb! Vicces lenne ha nem lenne gyorsabb amugy akkor tenyleg mehetne a quallcom a sunyiba. -
vicze
félisten
Honnan a jó fenéből szeded ezt a 2,5GHz-t??? A S810-nek kereken 2GHz az alap órajele, ezzel megy a Dev/referencia eszközökben is.
De KÉSZ van, egyszerűen a A57+20nm páros ennyit tud. A Exynos 5433/7410 pontosan 1:1-ben ugyan ezt tudja és ugyan így melegszik, mert azonos felépítésűek. Ezt tényleg olyan nehéz megérteni?
Sőt az S805 is melegszik meg a 7420 is melegszik, a K1 is, folytassam? Nem láttam még olyan felsőkategóriás SoC-ot ami terhelés alatt ne melegedne, ez a kategória velejárója.Az hogy a M9-nél a hőelvezető rézfólia jobban szétteríti a hőt az aluházon már egy más kérdés.
Tök lényegtelen hogy a 64bit-et kihasználod vagy sem(amúgy kihasználod, csak, mindegy nem magyarázom), Apple behozta a köztudatba és marketing öngyilkosság kihagyni. Ha S805 lenne benne pontosan ugyan ez a fanyalgás menne, mert kb. semmi se jó.
Az S810 visszafogva gyorsabb a S805-nél, akkor meg mi a jó fenne a probléma a teljesítménnyel? -
Sebestyen01
őstag
Ezen a tervezett orajelen ott lenne az exynos mellett! Sot, csak gondolom ahogy irtad is problemas lenne! A sense optimalizalva van ezert gondoltam foleg fHD melle a 805ot mert azzal is hasitana, de ahogy Nazara is irta akkor nincs meg a felhasznaloknal az erzes hogy ez 8 magos meg 64 bit etc. Bar sok ertelmet a 64 bitnek nem latom a 8 magra meg szerintem app sincs sot szerintem 4 re sem!
-
CptAdamica
veterán
Igen, ezek a tervek engem is lázba hoztak, de sajnos nem ez lett a vége. Amúgy ez nagyon nexus 9-es vonalat követi a felső hangszórókkal. Talán egy komolyabb hangtechnika gyártóval összefogva lehetne minimalizálni a BoomSound-ot. Reménykedem, hogy jövőre lesz egy kis design frissítés.
-
Kasya
nagyúr
Ezeket a kepeket meg nem is lattam, de eszmeletlen jol nez ki rajta a keszulek. A sorban mogotted allnek a boltnal
Valaki rendelt ra Spigen tokot?
(#562) Blyan: koszi, keresem is.
(#561) Blyan: adjanak ajandek tartozekot
-
A környezetemben egyetlen M8 sincs.
Mindenkinek M7 van,senki sem váltott M8-ra.Mi lenne az a grafikailag erős játék ?
Én egyáltalán nem játszom a telefonon.
Most is csak azért töltöttem le pár játékot,hogy megnézzem ezt a proci melegedős dolgot.
És ahogy már sokszor le is írtam,nem melegszik a proci.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett a fémházas One termékcsalád harmadik tagja 20 megapixeles kamerával és következő generációs, ám nem éppen problémamentes rendszerchippel.
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest