- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskajancsi
aktív tag
válasz
Balinov #5512 üzenetére
Ez mindenképp pozitív csalódás.
Garanciában nem próbáltad meg cseréltetni?
Nekem most az akkufedél járogat le. Elkopott jól az egyik bepattintós pöcök pöcke.
Cserélik ezt vajh gariban?
Nem mintha 1000x szedtem volna le szándékosan, mivel a zsebből elővéve az esetek nagy részében lefittyent magától. -
martin66
senior tag
válasz
Balinov #5424 üzenetére
Sikerült megoldanom a hibát! A platform-tools mappa tartalmát át kellett másolnom a tools mappába. DE sajnos mindig ezt írja ki c---rw---- 1 1001 2002 90, 0 Jul 19 16:19 /dev/mtd/mtd0 ez alapján.
Nem ingen tudtok segíteni ahogy látom. Mind1 a tapasztalataimat azért megosztom. -
Pavlovsdog
csendes tag
-
umfrider
senior tag
válasz
Balinov #5339 üzenetére
Baszus tényleg. 55+töltő... Vicc. Én május végén vettem tavaly ed*gitalba 115-ért ( 8gb-os kártyával csomagban ) Nyilván, mert nyomják ki az új HTC-ket, így esikaz ára rendesen. Mégis mennyiért lehetne eladni őket?! 20-25? Undorító. Sírva fakadnék.
Balinov:
A n*kiának vannak nagyon f@sza kis autós tartói, masszívak, korrektek és még talán árban is lehet elfogadhatót találni. Én azt használok hozzá. Vannak belőle olyan gyártmányok, amik univerzálisak! -
Thunder78
őstag
válasz
Balinov #4414 üzenetére
Ok, ezt értem, hogy kint van, de az én telefonom miért nem látja?
1-2 hete még kiírtam, hogy van frissítés, de akkor se időm se akkum (~20%) nem volt hozzá.Most akartam megcsinálni tegnap este, de azt mondja, hogy nincs frissítés a telefonomhoz.
Ilyenkor mi a teendő?
Ui.: Nincs rootolva, nem is volt és nem is lesz
-
umfrider
senior tag
válasz
Balinov #3526 üzenetére
Én 8gb-os uSDHC-t használok. sandisk gyártmány, 3 év garanciával. Semmi különbséget nem érzek, csak akkor, ha a gépről szeretnék átmásolni valamit a telefonra. A telefon hibátlanul kezeli! Csak valahogy nem volt szívem megvenni a "normál" SD-t 10e-ért... Míg ez 5500.- huf volt
-
brownus
veterán
válasz
Balinov #3460 üzenetére
ezt nem ismertem, a melós gépen van filezilla, ott kipróbálom holnap. meg ha olyan gép mellett vagy ahol nincs fent a filezilla? ott pont az on air a jó és gyors megoldás
(#3461) RETRO-G,
1. A telón az On airt elindítjuk, képernyő közepén a nagy gombra rátenyerelünk.
2. Gépen elindítjuk a Total Commandert, nyomunk egy kövér CTRL+N kombót, begépeljük a képernyőn található FTP címet, enter.
3. Beírjuk a jelszót ( a 4 szám a jobb alsó sarokban).
4. Hátradőlünk. fentebb a link a forrás -
-
okezsoke
tag
válasz
Balinov #2805 üzenetére
Még van 2 hét a 3. negyedévből. Kár kattogni ezen, főleg hogy sejthető a késés.
Várjunk október 1-ig, ha még akkor sem jön, akkor érdemes találgatni.
Azért nem jó jel, hogy nem jelentenek be semmit. Ha olyan tuti lenne, már ezerrel hírdetnék...Persze én is várom azért...
-
veninger.b
tag
válasz
Balinov #2463 üzenetére
Hogy sikerült leejteni?
Nekem, valami ilyesmim van... Szvsz, a tépőzáras tokok a legjobbak, mivel abból soha nem tud kicsúszni... -
Thunder78
őstag
válasz
Balinov #2390 üzenetére
Beszéltem akksis haverral, azt mondja ő még nem hallott ilyenről, 1200mAh-s van nála.
Viszont ismeri azt az oldalt, ahonnan be volt linkelve az 1800-as, és mondta hogy szerinte kamu.
Ugye a hely fix, tehát nem tud senki sem nagyobb cellákat rakni ugyanakkora helyre.Esetleg ha rossz a helykihasználása a gyári akksinak, akkor valami kínai fejleszthetett rá valami okosat, de az 1800-at így is soknak tartja.
Idézem mit írt: "kérdés tényleg le is adja-e az 1800at vagy csak matrica"Azt ígérte utánanéz, de ők a legjobb utángyártókkal állnak kapcsolatba, szvsz szerinte ha létezne, akkor már ők is 1800-zal adnák.
Esetleg ha nagyon új a cucc, akkor 1-2 hónap, amíg ideér. -
-
HardRic
addikt
válasz
Balinov #2203 üzenetére
Repülőn még nem használtam, de a múlt heti erdélyi kirándulásomon flight módban volt a cucc, többször kapcsolgatva, közben használtam a GPS-t és nem kapcsolta le. Tehát az airplane mód mindent lenyon (háló, BT, wlan...) kivéve a GPS-t. Egyébként nyomon lehet követni a power control widgeten is.
Egyébként nekem is volt a buszon ülve, hogy 5-7 percig nem talált jelet, de legtöbbször pár sec. alatt talál. -
dkt
csendes tag
válasz
Balinov #2020 üzenetére
Hát ja. Bár, ha azt nézem, hogy a Desire-re is csak nyár végére-ősz elejére ígérik a 2.2-t (pedig az Nexus 1 klón), akor szerintem örülhetünk, ha az idén megkapjuk mi is. Ha egyáltalán megkapjuk...
Úgyhogy inkább most gyorsan jöjjön valami 2.1-es frissítés, ami javítja ezeket a hibákat, és persze közben (utána) reménykedjünk... -
Senhi
aktív tag
válasz
Balinov #1973 üzenetére
Igen, arra gondoltam. Bár egyelőre nálam se elérhető az új. Xda fórumon főleg észak és nyugat európaiaknak jelzett, hogy tölthető. Múlthéten amikor kaptuk a 405.5-öset akkor ők egy nappal korábban szedték le. Ebből gondolom, hogy mi holnap kapjuk meg.
Changlelogot nem találtam. -
Thunder78
őstag
válasz
Balinov #1574 üzenetére
Szerintem ez nem fog egyik pillanatról a másikra kiderülni.
Egyenlőre még nem látom, hogy én spec mire tudnám használni a rootolást.
Egyedül az apk2sd (gy.k.: sd kártyára lehet vele progikat telepíteni) izgat egy picit, de még van szabad helyem, szóval nem élet-halál kérdése ez sem.Szerintem kell pár hónap, hogy néhány programozópalánta kézbe vegye a telót és alkosson rá valamit, amihez root jog kell és tök jó lesz
-
válasz
Balinov #1392 üzenetére
1 csengés azért nagyon kevés
Nekem mindig 5 volt a határ...A Legenden nem tudsz ilyet állítani, de egy Nokia elér olyan hálózati beállításokat, hogy átirányítás nem elérhetőség esetén és tsa., lehet hogy ott kéne kicsit beletörölni.
Persze csak akkor játszik, ha van kéznél Nokia...
-
Lall
veterán
válasz
Balinov #1375 üzenetére
MoDaCo fórumon azt írta, hogy április 20 körül várható, mert nem lesz netközelben és nem tud vele foglalkozni. Gondolom ez azért csúszhat. Azt írja, hogy maga a root jog már meg van hozzá, de még nem tökéletes, mert a HTC egy igen komoly védelmi rendszert tett a telóra, de dolgozik az ügyön és kitartás.
Szerintem ha a Desire-re meg lesz akkor Legendre is. Nem sokban térhet el a 2 rendszer, de erre azért nem vennék mérget.
-
animoo
senior tag
válasz
Balinov #1257 üzenetére
Nekünk is tegnap jött meg a Legend, jelezte is a frissíést, felraktam. Barcode scannerem van
Google Earth meg szerintem csak a Nexuson használható, úgy vélem, ez a Google kicsit öncélú cselekedete, hogy valamit legalább csak az "ő" mobilja tudjon. Egyébként nagyon klassz tényleg.
De gyanítom, már van .apk is belőle valahol..A másik vitába csak picit szólnék bele, szerintem minimális dolgokra jó a net, kiszélesíti a határkat (mailek, időjárás, progik) egy alap user számára is. Aki mindent a telón intéz (mint pl én), annak elengedhetetlen az előfizu.
De ettől függetlenül eddig is volt okostelefon ami nem lógott a hálózaton, mégis kiválóan tette a dolgát, az Androidos gépek is tudják ugyanazt gyárilag, és ahhoz meg nem kell a net.Karma: most mid van/lesz helyette?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Update 06.26. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest