- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bőgős
csendes tag
válasz
umfrider #5365 üzenetére
Tulajdonképpen nagyon egyszerű a magyarázat: jó áron el tudtam adni és még jobb áron tudtam a legendhez jutni. Egyébként egy beszámítás fejében került hozzám és ezért is éreztem kényszert, hogy ne álljon benne sokáig a pénzem, viszont nagyon nehéz kp-re (reálisnak vélt áron) eladni. Ezért aztán egy kis barter alkalmazása után kötöttem ki a legendnél. Volt már régebben is legendem, így ismerem valamelyest, csak hát a root hiányzik.
-
Bőgős
csendes tag
válasz
umfrider #5365 üzenetére
Szia, a htc sync telepítve, majd törölve, csak a driverek maradtak fenn. Szóval odáig jutok el, hogy a kicsomagolt r3,vagy r4-legend-root mappából elindítom a step1-windows.bat-ot (XP -vel dolgozom) és ez végig is megy, majd kilép és a következő lépésnél újrainul a telefon ( csak visszalép a boot menűbe) itt bekapcsoló gombbal indítom (közben nem húzom le a kábelről) ekkor a recovery-re léptetek a hangerő gombbal, majd enter( bekapcsoló gomb) feljön a piros felkiáltó jel a háromszögben. elindítom a step2-windows. bat-ot mire néhány másodperc elteltével kilép a dos felületről és nem történik semmi. Többször is megpróbáltam újra és újra, de ugyanez történik, azaz semmi. Szóval a második lépést nem hajlandó akceptálni.
Erre van ötleted?
Ja és köszönöm a válaszokat, megpróbálom a javasolt eljárásokat is (visszaolvasás után) -
vasii
senior tag
válasz
umfrider #5313 üzenetére
De ha egyszer nem latja az SD-t akkor nemtudm megcsinalni ezt..
nah félsiker..Ezt megcsinaltam es tenyleg jolett..azvolt a baj h sokaig a drivereket se talalta recoveryben ezert nemtudtam csatlakozni, es fastbootnal mikor radugtam akkor meg vhogy tudta telepiteni es igy meglett a kapcsolat..aztan ezzel a paranccsal latja az sdt, de recoverybe meg mindig nemtudok belepni plusz ezaz inditasi mizeria is megmaradt..felrakom a cm6.1et aztan meglatom milesz..
-
vasii
senior tag
válasz
umfrider #5308 üzenetére
De mondom h nemtudok belepni recoverybe..visszaemlekezve/keresve Hardricnek ugyanez volt de o se talalt megoldast, csak szervizben alaplap cserevel javitottak neki. Ezek utan ketlem h ez gyari hiba lenne, ha nekem is rom/sd cserenel jott ki..na mindegy meg reggel nekiesek hatha talalok vmit..:S
-
macskajancsi
aktív tag
válasz
umfrider #5291 üzenetére
akkor megy az adb rendesen, ha az adb shell után a #-t látod.
itt kell az a2sd parancsot beírni, és utána a parancs kapcsolóját.
pl.:
a2sd --enable
a2sd --dc2sd
stb..
mindig szóköz kell a parancs után, és ezután a kapcsolója, a "--" jeleket követően. részletesebben nem tudom leírni.partícionálás:
memkártya berak gépbe, vagy usb-n keresztül elérhetővé tétele
jobbklikk a sajátgépen -> kezelés -> lemezkezelés
memkártya ha több partíció van fenn, itt látni fogod.ha az sd-re megy a telepített progi, akkor nem a telefon belső mem.-je fog fogyni, szerintem így lehet arről meggyőződni, ha sd-re települ.
-
mandju
senior tag
válasz
umfrider #5286 üzenetére
akkor a recovery verziószáma nem stimmel. leggyorsabb megoldás, ha csinálsz netet és letöltöd a rom managert. rom managerben installálod a clockworkmod recoveryt, majd rom managerből indítod újra a telefont recovery módban. utána már mennie kell.
remélem érthető volt...
-
-
mandju
senior tag
válasz
umfrider #5278 üzenetére
1. csináld meg a particionálást recoveryből először ext2 majd azt konvertáld ext3-ra (1 Gb-ot, a maradék meg FAT, vigyázz, mert minden adatod töröl!)
2. kártyaolvasóval másold a kártyára a zippeket (blayo 0.8, majd blayo 0.8.4, majd a wifi patch)
3. indítás recoveryben, flash zip --- >> szépen sorrendben... először 0.8, majd 0.8.4, majd a wifi patch
4. indítsd újra a telefont, várd meg, míg teljesen feláll a rendszer. semmilyen programot ne telepíts!
5. dugd rá a telefont a számítógépre, válaszd a csak töltés menüpontot.
6. indíts el az adb-t
7. adb shell
8. aktiváld a scriptet --- >> én speciel a2sd-t használok, mert jobban bevált, mint a data2ext
9. a2sd --enable parancs, majd reboot ( elég lassan fog indulni először)
10. ismét 5. ponttól, de most a shellben a a2sd --dc2sd parancsot használd, majd ismét reboot...
innentől kezdve, működnie kell mindennnek.
ezt megnézheted adb shellben az a2sd --free paranccsal, vagy letöltöd marketből a quick system infot és ott is látsz minden hasznos infot.
-
umfrider
senior tag
válasz
umfrider #5277 üzenetére
Olvasgatom, nézegetem de én ezt nem nagyon vágom... Pedig szeretném feltenni a BlaY0-ROM-ot, de nekem nagyon zavaros ez a leírás. Egyáltalán mi a különbség a2sd és data2ext közt? Valamint van még egy particionáló leírás is:
'partitioning
If you want to use a2sd or data2ext you need 2nd partition on your SD card. For partitioning you can use my customized CWM fake-flash but if you want to know more about partitioning consider consulting this guide.'Itt két linket még hozzá csatol, de hogy mik azok fogalmam sincs. Meg nekem meg kell csinálnom ezt mindet? Számomra nem átlátható a sorrend. Pedig nem volna bonyolult, ha be lenne számozva, hogy na akkor
1. ezt másold ide-oda
2. ezt nyisd meg cmd-vel
3... etcTudom, hogy sokak maguknak csinálják, nem is szoktam segítséget kérni, megoldom, de ez most valahogy csak a lila köd...
-
mandju
senior tag
-
Istwan
tag
válasz
umfrider #5243 üzenetére
Atom proci, kivetitett bill., projektor, teljes elölapi érintö kijelzö, .... Ezek mind olyan fejlesztések mint a befuccsolt videotelefonálás (elölapi kamera).
Viszont lehet hogy a lemezek helyét majd valóban átveszi a pendrive, memókari. Az usb hostos mobilok, pda-k hasznosak csak kevés van belölük. -
Pavlovsdog
csendes tag
válasz
umfrider #5227 üzenetére
Kedves umfrider és kedves Megvagyok!!!
köszi a válaszokat. ezek szerint jól sejtettem, hogy az intenzív használat miatt melegszik ennyire. belegondolva a fém ház legalább a fém hát elvezeti a termelt hőt, egy Desire belsejében milyen hőség lehet, hisz ha jól tudom az műanyag házas.
üdvözlettel
-
macskajancsi
aktív tag
válasz
umfrider #5202 üzenetére
köszi, de alternatív módot választottam:
újra kell mountolni rw jogokkal a /system partíciót, és így ki tudod törölni/átnevezni a /system/media/audio/ui/camera_click.ogg filet. utána csönd lesz.
csak utána ne felejtsd el az aktus után ro jogokkal még egyszer újramountolni.
(nem igazán biztonságos write jogokkal felcsatolva hagyni) -
donton
csendes tag
válasz
umfrider #5159 üzenetére
Sziasztok!
Egyelőre a jó tanácsra hallgatva letöltöttem az aura-t, s első pillantásra igen szimpatikus, de majd holnap lesz időm tesztelni. ...ezt már a "régi" kártyámra tettem, így lehet, hogy megoldódik a probléma, főleg, ha beválik az Aura.
Köszönöm!
Üdv,
donton
U.i.: áttettem gsm only-ra, nekem megtartja, sőt, jobbnak tűnik, mint az auto módban, ott rendszeresen nem jelölt semmit a térerő ikon, bár a hívásokkal nem volt baj. ...csak gondolom így a letölt sebesség lenne kisebb, bár gsm módban én nem töltök. ...legalábbis remélem!
-
donton
csendes tag
válasz
umfrider #5159 üzenetére
Sziasztok!
Egyelőre a jó tanácsra hallgatva letöltöttem az aura-t, s első pillantásra igen szimpatikus, de majd holnap lesz időm tesztelni. ...ezt már a "régi" kártyámra tettem, így lehet, hogy megoldódik a probléma, főleg, ha beválik az Aura.
Köszönöm!
Üdv,
donton
U.i.: áttettem gsm only-ra, nekem megtartja, sőt, jobbnak tűnik, mint az auto módban, ott rendszeresen nem jelölt semmit a térerő ikon, bár a hívásokkal nem volt baj. ...csak gondolom így a letölt sebesség lenne kisebb, bár gsm módban én nem töltök.
-
donton
csendes tag
válasz
umfrider #5159 üzenetére
Szia!
...köszönöm a tippet, meg fogom nézni! Elvileg ma este már azon az egyetlen helyen leszek, - saját lakásomban - ahol működött eddig a wifi-m, bár, bánatomban és dühömben már annak a beállításait is töröltem. Remélem vissza jön majd.
Az aura lejön ingyenesen, vagy fizetős?
További csokitojásban bővelkedő, Boldog Húsvétot!
donton
-
Istwan
tag
válasz
umfrider #5145 üzenetére
A Cyanogenes fiuk nem véletlenül dobták a senset. A cm romot használva, spec. a 26-osat, nekem abszolut nem hiányzik a sok memoriát használo felület. Föleg igy hogy most teljesen el lehet tüntetni az alsó bart....ezt nagyon csipem.
-Istv@n drusza köszi a tanácsot. Kicsit idegenkedtem a netre a névjegyeket, idáig azért nem tettem fel, de hát ha csak igy lehet szerkeszteni, .....!
-
Cric
aktív tag
válasz
umfrider #5092 üzenetére
Kipróbáltam...
nyilván hogy ha az elvetésre kattintasz, akkor elveti, vagyis nem menti
de ha nem kattintasz semmire, hanem mondjuk a stop megnyomása után kilépsz, akkor menti a hangot
nálam legalábbis
és ha megint a felvételre katt, akkor viszont csak egyet ment... vicces a cucc! -
-
Istwan
tag
válasz
umfrider #5063 üzenetére
Igen azzal csináltam Root explorer 2.2 -2.3 verziókat hiba miatt nem lehetett megnyitni, a 2.10.1 - 2.13.1 - 2.14.1 pedig egyik sem oldotta meg hogy ujrainditás után is törlödve legyenek a fájlok. Lehet hogy ezeket a romokat valahyogy másképp kell kezelni?!
cm 26-ban szivesen lecserélném ezt az über gagyi FM rádiót ami mindig a BT-t is bekapcsolja, nem látok anélküli beállitást. Nem értem a koncepciót.
-
Cric
aktív tag
válasz
umfrider #4971 üzenetére
Aham, asszem a knyhán van a hiba, ugyanis nekem is errort produkált (kétszer is)...
Méghozzá nagyon gyanús, hogy ez az ikonpack nem jó ide, próbálj másikat választani!Kipróbáltam a G10 Silver packkal, ezzel sem lett jó, ugyanaz a hiba
Úgy vettem észre, hogy mindegyikkel hibát ír, ami ilyen egyszerűbb...
Hát, kénytelen leszel megalkudni a sorssal, és valami színesebbet választani!
-
Cric
aktív tag
válasz
umfrider #4967 üzenetére
Helyes...
Én most is főztem egyet, lecseréltem az akku-ikont, és a power gombok helyett visszatettem az eredetit... És bár állítólag a notify-bart csak desire romon változtatja Personalize notification status bar (for HTC Desire roms only), azért azt is kipróbáltam...
És egész jó lett!!!Csak a smile-kkal nem boldogul sehogy sem
-
Cric
aktív tag
válasz
umfrider #4965 üzenetére
Ó, ezt én is jól ismerem!
Próbáld újra, meg újra (, meg úúújra...)Előbb-utóbb csak sikerül! Én kb 100-at főztem, mire jó lett... Igaz, most már mindegyik jó (bár néha van ilyen error-üzenet)
Melyik ROM van Neked, a 12-es nightly?
.........
Úgy látom, ma rohadt lassú a konyha... -
Cric
aktív tag
válasz
umfrider #4962 üzenetére
Igen, műűűűűűűűűxik!!!
Innen tudod letölteni a rar-t (amúgy fent kell lennie a telefonodon valahol egy mappában, ha egyszer a rom manager telepítette!!!)
És mindig annak a rom-nak a fájljai kellenek, ami a telefonodon telepítve van. Gingerbread-nél kell mindkettő, a SystemUI és a framework-res is a végén a feltöltésnél...
Én a themed icon style-nál próbáltam a smile-kat is megváltoztatni (kipipáltam a packot), de sajnos azok valahogy a régiek maradtak... A többi sikerült (akku, statusbar ikon-pack, notifycation buttons).
A végén a scriptnél nálam úgy működött, ha az alsó, az Amend scripting volt kijelölve, a patch9 kipipálva.
Kb ennyi, jó szórakozást hozzá!!!
-
Cric
aktív tag
válasz
umfrider #4937 üzenetére
ej, ne morogj ennyire! mondjuk tényleg elég fapados a gingerbread ikonkészlete... és a fehér kifejezetten nem szép. legalábbis szerintem.
Mondjuk én ezt a kéket is, amit most feltettem, túl élénknek tartom, nekem az tetszik, amit a háttérképem alapján még anno a froyon beállítottam (itt ezen az óra színe, #629DE0):amúgy azt hogy érted, hogy a 3G magától ki-be kapcsol? néha van net, néha nincs, vagy néha van 3G, néha nincs?
-
Cric
aktív tag
válasz
umfrider #4935 üzenetére
Részlet az Android 2.3 User's Guide-ból (27. oldal)
"Network status icons turn green if you have a Google Account added to your phone and the phone is connected to Google services, for syncing your Gmail, Calendar events, contacts, for backing up your settings, and so on. If you don’t have a Google Account or if, for example, you’re connected to a Wi-Fi network that is not connected to the Internet, the network icons are white."
-
Cric
aktív tag
válasz
umfrider #4931 üzenetére
Tudom.
SlideIT-nél egyedül az zavar, hogy a magasságot nem lehet állítani, mert elég sokat elfoglal így a kijelzőből
Na de majd csak eszükbe jut, és beleteszik azt a lehetőséget is.Más: feltettem a Blue Bionic témát, ez egy fokkal jobb, mint a zöld, vagy a cián, de még mindig nem olyan fasza, mint amit a konyha főzött, amikor még működött a telefonomon...
-
Cric
aktív tag
válasz
umfrider #4929 üzenetére
Ja, SmartKeyboerdot én is használtam (mielőtt rátaláltam a SlideIT-re), és tényleg szuper jó...
Ez utóbbi viszont azért jön be ennyire, mert a munkám miatt rengeteget utazom, és mondjuk egy zötyögő vonaton nehéz a kis billentyűket eltalálni, SlideIT-tel sokkal jobban megy
-
Cric
aktív tag
válasz
umfrider #4906 üzenetére
Főzni tudok, de hiába
Most valamit variáltak a konyhán, kipróbáltam (sokan írták, hogy kijavították a hibát), de nálam nem megy most sem... Már megőrülök ettől... Ezek az ikonok olyan csúúúúúúúúúúúúnyák!!!!PS: Ez azért majdnem olyan nagy probléma, mint hogy szaggat az angry birds
-
HardRic
addikt
válasz
umfrider #4906 üzenetére
Reagálnék:
Notibaros dolgodat nem értem, nekem simán változnak egyből a színek, oda-vissza.
A kamera rettenetesen undorító, mind a szoftver, mind a képek minősége. Nagyon remélem, nagyon ajánlom, hogy javítsák.
Képernyőforgatás szupervillámgyors minden alkalmazásban.
Újraindítás után nekem a Lprot nyitja meg, utoljára a ROM felrakásakor találkoztam ADW-vel. A widgetek eltűnése nekem is néhányszor előfordult, de ritkaság.Segíteni nem tudok, de erősen biztos, hogy nálad van valami gebasz, a sok bootloopból és ezekből a problémákból ítélve. Ha kijön a stable CM7, akkor paypalon küldök nekik egy kis pénzt, lényegében kaptam egy új telefont. ÉS NEM SZAGGAT AZ ANGRY BIRDS!
Ja, kiegészítés:
mint már írtam, a system volume-ot az Audiomanager progiban le tudod venni. -
HardRic
addikt
válasz
umfrider #4888 üzenetére
A nightly az a ROM verziójának, legújabb, kísérleti kiadása, általában bugfixelnek benne. Szóval ha felraktad az RC2-es CM7-et, majd azután a nightlyt, akkor lényegében feleslegesen raktad fel az RC2-t mert a nightly lecserélte.
Kamera hangját csak úgy tudtam levenni, hogy audiomanagerben levettem a system volume-t. Tehát minden hang megmarad, a csengéstől az alarmig, csak a rendszer hangjai némulnak el.
-
Cric
aktív tag
válasz
umfrider #4876 üzenetére
Mint korábban is említettem, UOT fájl nem akar az istennek se működni... Kitchen bugos, vagy nemtom... de sokan panaszkodnak ugyanarra a 0error-ra, ami nálam is előjön, pedig már sok fájlt főztem
a fórumon ajánlott update-binary csere sem segített, semmi, sehogy sem megy, így az a csúf zöld akku vigyorog rajtam állandóan -
mandju
senior tag
válasz
umfrider #4883 üzenetére
ezt nem értem...
leszedtél egy közel 80MByte-os zipet. full8.zip. ezt felflashelted rom managerrel gondolom, vagy recoveryből...
utána ha felment a rom, akkor rom managerben ismét kiválasztod az install rom to sd-t és betallózod a google addont. szintén egy zip fájl. aztán elvileg kész is a móka. újraindítás után már a varázslónak kellene fogadnia...
-
mandju
senior tag
válasz
umfrider #4876 üzenetére
Ez a CM7-hez készült app2 alkalmazás. Egyszerű és nagyszerű.
én nem igazán mertem a data2ext.zippet flashelni... és akkor találtam rá erre a scriptre.
mint ahogy írtam egyszerű és nagyszerű.mint tudjuk, a beépített app2sd nem minden egyes byte-ot mozgat az sdre... és viszonylag sok programom nem is működött, ha átpakoltam a kártyára. mióta aktiváltam a scriptet, semmi gondom.
A ROMOT felflasheled, aztán mehet is az OC. még setcpu sem kell hozzá. a cm beállításokon belül van a teljesítmény rész, és ott előre beállított profilokat tudsz egy tapival aktiválni.
a legfrissebb nightly: [link]
és a google addon: [link]
-
HardRic
addikt
válasz
umfrider #4870 üzenetére
Az én tapasztalataim a CM7-tel:
-fasza, Dzsindzsörbred, menő kinézet, minden ami kell
-kevés bug, RC2-ben még volt sok de a nightlyk már nagyon jók. Pl. az RC2 folyamatosan 100%pörgette a procit, a feb.25-ös kiadású nightlyban, amit én használok nagyon jó a processzorkezelés már
-processzor 787-ig húzható, utána, 804-nél nálam már kilép az angry birds. Én 768-on használom, damn fast, főleg a böngésző. Végre nem szaggat. Gyári az diavetítés volt.
-reboot, lefagyás egyszer sem volt, pedig csütörtök óta használom rengeteg nyomkodással. Rájöttem, hogy ezért merül jobban, nem a ROM miatt.Hát ennyi, én csak ajánlom, hogy rakd fel.
És azt vettem észre, hogy a beállításokban, olyan appokat is SD kártyára lehet tenni, amiknél egyébként ez nincs engedélyezve. Persze hagy egy kis adatmorzsát a telón, de a nagy részét mindennek át lehet pakolni SD-re, nem kell ext partíciókkal szarakodni, stb. I M Á D O M
-
RETRO-G
tag
válasz
umfrider #4866 üzenetére
Én most Mixzinget hallgatok, van benne eq és leszedi neked az albumborítókat a netről, ha kéred
Tag szerkesztőt is tartalmaz, uh okos kis progi
És egy másik nagy okosság Sleepbot nevű app, amivel alvás idejére egy kattintással airplane módba kerülhetünk + offolja a wifit ha kéred, ezen kívül statisztikát készít az alvások időtartamáról és hasznos tippeket is ad! Van sd-re tehető verziója is
-
lhekszi
csendes tag
válasz
umfrider #4728 üzenetére
Nem igazán.cracking.bat-hoz eljutok,de nekem se $ jelet nem ír ki,se olyat,amit unlockr szerint kéne.Pedig helyes utat adtam meg,ahova be van téve a cucc,leírás szerint csináltam mindent.Bár már így is tovább jutottam,mint az előző 30 alkalommal
Pár neki futásom még lesz,aztán egyszer csak összejön,rootolni könnyebb,mint downgradelni..Nem értem miért ekkora szenvedés.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest