- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
timeline #3263 üzenetére
phn nem találtam meg azt a tesztet,vagy átirták,de innen szedtem az infot.
és nem hiszem el,hogy amikor ekkora a verseny,a készülékgyártó szándékosan leárnyékolná az antennákat.legyen nokia,htc,akárki.hogy aztán tönkretegye a térerőt,vagy a fogyasztást.
pláne,sima műanyagházas herohoz képest jobb a térerő.az meg hogy könnyű és szép,erősen vitatnám.azért mert könnyűfém,maga a ház nem biztos,h könnyű lesz.lásd alufelnik általában nehezebbek a lemezfelniknél.
-
vasii
senior tag
válasz
timeline #3018 üzenetére
hat ezzel en sem ertek egyet. az ilyen erteku cucc pedig igenis jogos, mert a htcnel azert elegge felso kategoriaba tartozik a legend, foleg mielott nem publikaltak az uj modelleket. nincsenek millas keszulekeik, akkor azt modnod h a htcnak ne is legyen supportja, szarjon le mindenkit? meg midnen mobil gyarto? mert azert 200folott nem nagyon talalsz mar semmit. egy alapveto tajekoztatas lenne a minimum, nem ertem miert nem birjak leirni h egyaltalan lesz e????? es ha igen akkor legalabb h eppen hol tartanak vagy mivan..
-
Scenic
tag
válasz
timeline #3018 üzenetére
Rohadtul off a téma már, de szerinted akkor úgy működik jól a rendszer, ha csak a milliós cuccokhoz jár normális szolgáltatás? Ergó, annak nyalja ki a seggét a gyártó aki azt meg tudja fizetni, az a "csóró" pedig akinek pedig "csak" 100-200 ezres mobilra telik azt elhajthatják???
Én azt mondom - és azt is gondolom - hogy ha eladok egy kesztyűt 2000 Forintért és ígértem hozzá a vevőimnek masnit ami csak 3 hónapon belül készül el, akkor jogosan kérhetik tőlem számon, hogy mikor kapják meg és nekem nem félrebeszélni kellene, hanem világosan megmondani, hogy nem lesz masni vagy ha lesz akkor mikor! Kurvára nem az érték számít azt gondolom, ha így lenne sok millió "kisember" érdekeit lesz@rhatnák a gyártók, ugyanakkor az is tény, hogy egy nevesebb brand-nek már csak presztízsből sem kellene mellébeszélni!
Ha felhívod a Telenort ugyanúgy segítenie kell az ügyfélszolgálatosnak, függetlenül attól, hogy feltöltős vagy-e és évente egyszer töltesz a legkisebb kártyával vagy havi 30 ezres számlát generáló user. Nem nézi meg és nem hajt el, hogy Te kevés vagy ide!
Az most más kérdés, hogy felkészült-e és tud-e segíteni bárkinek is!Ha elmegyek az IKEA-ba és veszek egy kis asztalt 4990,- Forintért és béna vagy összeszerelni, felhívhatom őket telefonon, ott ül egy erre kiképzett úriember aki nem hajt el a vérbe, hogy hja, ehhez a kis szarhoz nem jár support...
Bármit - és szó szerint értem - bármit amit veszek elvárom, ha felhívom a gyártót/forgalmazót, akkor igenis a legjobb tudásához mérten és magas szinten segítsen, mert a piaci versenyben ez MA igenis számít! Nem minden persze, mert jó cuccokat is kell gyártani ehhez, mint pl. a HTC is teszi, de hagy legyek már morcos, ha egy 100 ropis mobilt vettem és elhajtanak lerázó dumával!
Ne vedd személyeskedésnek, de szerintem a rendrakást nem mások fejében kellene kezdeni és ne ringass álmokat, korántse gondold, hogy minden "nyugati szakmunkás" 100 ropit keres naponta...
-
drpele
senior tag
válasz
timeline #3015 üzenetére
Az ember ha egy ilyen értékű műszaki cikket vesz akkor elvárhat egy magas(abb) szintű customer support szolgáltatást. Nem véletlenül dönt valaki egy szolgáltatói márkás telefon helyett egy 2-3x annyiba kerülő, nagynevű gyártó prémium kategóriás készüléke mellett.
Az a megdöbbentő, hogy vannak akiknek természetes, hogy lesz@rja őket a gyártó miután megvette a készülékét, s lesz@rja a customer support is.
Elvonatkoztatva e témától: a vevőnek jogában áll bármilyen hülyének lenni, fizet(ett) érte...
Nem elég egy jó készüléket meggyártani, a vevőket meg is kell tudni tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest