- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istwan
tag
válasz
Pavlovsdog #5240 üzenetére
...."az már tényleg minek?"
Egónak ! Aki ilyen borzasztó procis telefon birtokában van, az kiirja a homlokára, és 5 cm-rel a föld felett jár. Másra nem is tudja használni az "elönyét". Plusz rá kell kötnie egy generátort.
Az ilyen kisérletek nem a rászoruló közönség kiszolgálása, hanem az adott gyártó cég tekintély növelése. És még csak ezután jönnek a minidisc-et olvaso mobilok. -
vasii
senior tag
válasz
Pavlovsdog #5240 üzenetére
A folyamatos integracio nem all meg..mp3 lejatszo, fenykepezo, gps es lassan notebook.
Dokkolok mar most leteznek egyes telokhoz, hazamesz, beleallitod, ott egy monitor amire ugye mar hdmivel is tudsz csatlakozni a csucskeszulekekkel, eger,billentyuzet es ott az asztali geped..ha meg hordozni akarod akkor lassan jonnek a papirvekony osszevissza hajtogathato kijelzok amit a zsebedbe is begyurhetsz..es meg kitudja mi jon -
vasii
senior tag
válasz
Pavlovsdog #5229 üzenetére
Karacsony elott meg jon a 4magos procis "telo"..na az h fog melegedni. Elkepzelesem sincs h fogjak megoldani annak a huteset, meg akksijat. Kivancsian varom az eredmenyt..
-
umfrider
senior tag
válasz
Pavlovsdog #5224 üzenetére
Szia!
Szerintem nem normális a melegedés, de a Legendnél mégis az! Nekem is nagyon felmelegszik, ha aktív a kijelző, a HSDPA meg a GPS! Aggodalomra semmi okod ( én úgy gondolom ) Az már más kérdés, hogy rántottát lehetne rajta sütni, de legalább többfunkciós tégla! Mellesleg volt, hogy nekem 58,9°C-ra sikerült felhevítenem
Tüske0614
Szeirntem jó telefon, nekem nagyon beválik! Semmi panaszom nincs rá! Itthon is lehet, kapni, habár sokak szerint eléggé borsos az ára, főleg az ár-érték arányt tekintve. Mint látod feljebb is, kiesett a "H"-betű. De ez csak egy telefon a sok közül. Minden gyártónak, minden típusánál vannak akár szériahibák, akár adott évben legyártott hibák. Csak az ember inkább azt hallja meg, ha 100-ból 3 rossz. A többi 97-tel nem is foglalkozik!
Ha van rá kereted és tényleg tetszik a külseje, meg a súlya, meg az alu ház, akkor vedd meg! Én csak ajánlani tudom! -
Megvagyok
tag
válasz
Pavlovsdog #5224 üzenetére
Szerintem ez normális, az enyém is nagyon melegszik töltés+használat mellett...
-
Pavlovsdog
csendes tag
válasz
Pavlovsdog #5175 üzenetére
Kedves Mind!
az 5175-ös hozzászólásra nincs rekació?
röviden újra; rettenetesen melegedik a telefon iGo használat közben,és felváltva villog narancs és zöld színben a led. üzemszerű állapot ez, vagy kezdhetek aggódni?üdvözlettel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Android játékok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged