- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
veninger.b
tag
Felraktam a 14-es nightly-t, ami mindent kijavított amivel a 13-asban baj volt, viszont a GPS halott.
XDA-n olvastam, hogy többeknek is szaraxik, úgyhogy nálam megy vissza a 12-es. -
veninger.b
tag
válasz
RETRO-G #4990 üzenetére
Először is, 2.1-es a telód, vagy már frissítettél froyora?
Nincs és, egy darabig nem is lesz.
A 13-as cm7 nightly-ban már van rádió is, a kamera meg nem tudom mitől lenne szar?
Mint mindennek ennek is van buktatója, de komoly gáz nem lehet belőle. Tehát nem lesz tégla a legendből.
A gariról meg annyit, hogy a root elvileg legális, de, hogy ki, és hogy áll hozzá, az szervíz függő. -
veninger.b
tag
válasz
HardRic #4858 üzenetére
Ezt az oldalt érdemes nézegetni.
Nekem most a legfrissebb van fent és teljesen használható. A procit én 806 és 400 között használom, eddig semmi probléma nem volt vele. Igaz ha 825-re húzom akkor már pár perc után rebootol, pedig a 6.1-en teljesen jól ment.Más: tegnap kicsit szórakoztam ps-sel:
-
-
veninger.b
tag
válasz
umfrider #4304 üzenetére
vasii: Melegedés egyáltalán nincs, eddig a legtöbb amit írt az 35 C° körül volt, de akkor filmet néztem rajta.
umfrider: Gingerbread-ből (még) nincs olyan amelyiken lenne Sense, hisz még egy htc sem futtat hivatalosan 2.3-at.
Overlocking, meg nagyon egyszerű, innen letöltöd a 3.5-ös kernelt, berakod SD gyökerébe, majd rom managerrel, installálod mint egy romot. -
veninger.b
tag
válasz
umfrider #4301 üzenetére
(#4298) vasii: Akksiról nem tudok sokat mondani, mert én minden este rádugom tölteni. De ha gondolod, megnézhetem mennyit bír.
Komolyabb bugot, még nem találtam, egyedül annyi, hogy ha valamit (bárhol) kipipálsz, picit szőrös a pipa.
(#4301) umfrider: Kinézetre majdnem ugyanaz, mint a stock 2.2, mivel Sense az nincs.
Sebességben viszont min. 2-3-szor gyorsabb mindennél. Tehát egy nap után, csak jót tudok róla mondani.Ha bárki kedvet érezne hozzá akkor itt van: katt!
-
veninger.b
tag
Régen nem írtam ide, úgyhogy most be is pótolom..
Ma feltettem a CM7-es 2.3-at, mikor bekapcsolt a teló, ledöbbentem...
Ez az eddigi leggyorsabb rom, amit próbáltam. Minden úgy megy ahogy annak mennie kell. Angry Birds teljesen akadás mentesen fut, és még a Fruit Ninjában sem laggolt egyszer sem...
Ráadásul egész nap stabilan futott 825Mhz-en.
Tehát összességében ízlik a Legendnek a mézeskalács. -
-
veninger.b
tag
válasz
HardRic #3063 üzenetére
Azure-tól én is hasonló okok miatt váltam meg...
Én ezt ajánlom: SynDra V1.0
Nekem bejött és be is vált. -
veninger.b
tag
Ma nekem is sikerült leejtenem a kicsikét.
A levehető részen lett egy szép kis horzsolás, az alumíniumnak hál isten alig lett baja.
Overlockot nem ajánlom senkinek, én felraktam Azure-ra és teljesen instabil lett az egész rendszer... Random kikapcsolt, s csak bootloaderből lehetett visszahozni.
-
veninger.b
tag
válasz
umfrider #2697 üzenetére
Én sem tudom mi van, de valszeg írok majd valamelyik moderátornak...
Goldcard:Mi is az a Goldcard?
A Goldcard, egy speciális SD kártya, ami engedélyezi a RUU flash-elését, egy módosított CID által.
Magyarul, egy szolgáltató függő készülékre is telepíthetünk olyan ROM-ot, ami független készülékre lett írva.Ami kelleni fog:
• egy microSD memóriakártya (én a gyári 2GB-os Kingston-t ajánlom)
• egy Windows PC
• ADB (Az SDK egy része) klikk
• HxD Hex Editor, innen töltheted le: klikkÚtmutató
• Formatáld a microSD-t FAT32 formátumúra.
• Rakd bele a Legendbe, s kapcsold be a telót.
• Csomagold ki az ADB-t a C:\-re, nyisd meg a parancssort, majd a parancssorba gépeld be ezt:
• cd\
cd\AndroidSDK\tools\
adb devices
• Ha mindent jól csináltál kapsz, egy marha hosszú számot. Ezzel viszont minekünk nem kell, foglalkozunk, jöjjön, a következő lépés.
• Most gépeld be, hogy:
• adb shell
cat /sys/class/mmc_host/mmc1/mmc1:*/cid (A „cat” szó mögött mindenképp legyen egy szóköz! Erre figyelj!) (Ha erre nem dob ki egy számkódot, akkor az 1-eseket cseréld le 0-ákra.)
• Most szintén egy nagyon hosszú számot fogsz kapni. Ezt MINDENKÉPPEN ÍRD LE!!! Valami ilyesmit: 652395bd227d9c0347329407514d5402.
• Kattints ide, s írd be a számot, amit kaptál. Most a program kidob egy számsorozatot. A mi esetünkben ezt: 00544d5107943247039c7d22bd002653.
• Nézd meg ezt a weboldalt, s írd be az előbb generált számodat, így megkapod a goldcard-imaged-et, amit e-mailben elküldenek neked.
• Nyisd meg a HxD hex editort. Ha Windows Vistát vagy Windows 7-et, használsz, akkor adminisztrátori módban futtasd.
• Menj az 'Extra' menühöz és válaszd az 'Open Disk'-et. Keresd meg a, „Removable Disk”-et (ez a microSD kártya), pipáld ki az 'Open as Readonly'-t (ne legyen be pipálva) és kattints az OK-ra.
• Menj megint az 'Extra' menühöz és válaszd az 'Open Disk Image'-et. Nyisd meg a a „goldcard.img”-t (Ez az amit előzőleg elküldtél magadnak e-mailben.)
• Ha minden igaz, most két ablakod van – az egyik a „Removable Disk”, a másik pedig a „goldcard image”. Ha feldob egy ablakot(selecting 512 (Hard disks/Floppy disks)) akkor nyugodtan okézd le.
• Kattints arra az ablakra amelyikben „goldcard image” van megnyitva, kattints az 'Edit'-re, válaszd a 'Select All'-t. Kattints ismét az 'Edit'-re és válaszd a 'Copy'-t.
• Kattints a 'Removable Disk'-re. Jelöld ki a sorokat 00000000-tól 00000170-ig (A 00000170-est is belértve), ha ezzel megvagy, katt az 'Edit'-re és válaszd a 'Paste Write'-ot.
• Kattints a 'File' menüre, és mentsd el, ha fel dob egy ablakot, simán kattints az OK-ra. -
veninger.b
tag
válasz
veninger.b #2651 üzenetére
Úgy látszik még kell várni, a Logoutra...
Berakom ide is:• egy HTC Legend
• egy számítógép (mindegy milyen operációs rendszerrel)
• egy microUSB kábel
• egy microSD kártya ("Goldcard")
• a letöltött fájlok katt• Csinálj a microSD memkariból Goldcardot, a következő oldalon leírtak alapján. (Mielőtt elkezdenéd, ajánlom, csinálj mindenről mentést, ha a Root után a kedves felhasználó nem szeretné a haját tépni, hogy eltűntek a fájlok.).
• Csomagold ki a fájlokat. (Én az asztalra javaslom, így mindig kéznél lesz.)
• Dugd rá a telefont a gépre, s válaszd a Connect to PC menüben a Disk Drive opciót. Nyisd meg az előbb letöltött mappát, s másold a „rootupdate.zip”-et a microSD-re. (Csak simán a memóriakártyára, ne rakd be külön mappába.) Majd húzd ki az USB-t.
• Kapcsold ki a Legendet, majd kapcsold vissza, úgy hogy közben nyomva tartod a vissza nyilat. A mobil képernyőjén, most három gördeszkázó Droidot, fogsz látni. Nem kell megijedni, nem rontottál el semmit, csak a programozók próbáltak kreatívak lenni… Eme gyönyörűség fölött, egy piros téglalapban ott virít nekünk egy 'FASTBOOT' felirat. Ha idáig eljutottál, dugd a mobilt ismét a gépre.
• Most nyisd meg az előbb letöltött „r4-legend-root” mappát, s navigálj a „step1-windows.bat” nevű csodához, s nyisd meg. Értelemszerűen, ha nem Windowst használsz, akkor válaszd ki a neked megfelelőt. Várjuk, meg amíg végez, ha jól csináltuk, akkor a mobilunkon ugyanott vagyunk ahol elkezdtük.
• A hangerő gombokkal navigálj a 'BOOTLOADER' felirathoz, ezt okézd le a bekapcsoló gombbal, ezután a 'BOOTLOADER' menüben válaszd a 'RECOVERY' opciót, ezt szintén a bekapcsoló gombbal okézd le. Egy htc felirat után kapunk egy mobilt, meg egy szép nagy piros felkiáltójelet. Ilyen apróságokkal foglalkozunk, úgyhogy jöhet is a következő lépés. (Ez a gyönyörű képecske, egyébiránt csak azt hivatott jelezni, hogy a telefon mindenképp legyen összedugva a géppel.)
• Most a számítógépen válasszuk ki a „step2-windows.bat”-ot és várjuk, meg amíg dolgozik. Ez alatt elmehetünk meguzsonnázni, vagy meginni egy csésze kávét…
• Ha mindent jól csináltunk, akkor, a sonkás szendvics elfogyasztása után, a telefon a Recovery képernyővel fogad minket. Itt már picit változik a helyzet, mivel a trackpaddel kell navigálni. A menüben válasszuk a „wipe” opciót, s utána az „apply an update zip from sdcard” –ot, ezen belül pedig a „rootupdtate.zip”-et. Ha ez végzett rebootoljunk, s a reboot után, egy rootolt Legend fogad minket. -
veninger.b
tag
-
veninger.b
tag
válasz
umfrider #2639 üzenetére
A fényképpel, nem nagyon lehet mit kezdeni.
A mobillal, ezért nem érdemes fényképezni, főleg sötétben. A zajosodás mindaddig jelen lesz, amíg nem raknak normál méretű érzékelőt, az elé az objektívnek csúfolt lyuk elé...
Engem is zavar, de hát ez van.Fényképezni DSLR-el vagy legalább Bridge géppel kell.
-
veninger.b
tag
válasz
brownus #2629 üzenetére
1. Természetesen vissza lehet csinálni, csak kicsit nem olyan egyszerűen, mint egy szifonnál, hisz itt nem elég egy hard reset.
Majd erről is kanyarítok valamikor egy írást.
2. Elrontani biztos, hogy el lehet, ugyanúgy mint mindent... De eddig egy ember jött, hozzám azzal, hogy elrontotta. ( htc felirat a képernyőn, és négy pici felkiáltójel a négy sarokban)
De ott is egyszerűen vissza lehetett hozni a készüléket, az élők sorába.3. Nem. Csak moddolt romok vannak, amik a gyári Froyon, alapulnak, de egyikben sincsen Sense.
4. Szerintem érdemes, mivel a rootolás, nem csak az app2sd-t engedélyezi, hanem idézem: Egy csomó más csodát is művelhetsz vele.
De erről, majd részletesebben a postban.umfrider: Elárulok, egy titkot. Elrontottad a Goldcardot.
Erről is majd a postban. -
veninger.b
tag
Még ma, de legkésőbb holnap felrakom Logutra, a részletes root, illetve Goldcard készítési leírást.
-
veninger.b
tag
válasz
Balinov #2463 üzenetére
Hogy sikerült leejteni?
Nekem, valami ilyesmim van... Szvsz, a tépőzáras tokok a legjobbak, mivel abból soha nem tud kicsúszni... -
veninger.b
tag
Gratulálok, a Legendhez.
- nem lehet, csak ha rootolt
- én nem tudok, úgyhogy engem is érdekelne
- Settings/Wireless & Networks/Mobile Network és ott pipáld ki!
Ha ezután se menne akkor, menj rá a Mobile Networks-re, ott Access Point Names, megnyomod a menüt, add new VPN, és beállítod a szolgáltató által megadott dolgokat. (itt google a barátod)
- jól látod, tényleg nincs, nekem most nincs rajta semmi, előtte Brando volt.
Bár én sose kedveltem, mert egy idő után a széle kezdett feljönni, úgyhogy lekaptam róla.Remélem segítettem!
Más: Ezt láttátok már? Balra Galaxy S, jobbra iPhone 4... Ennyit a Retina Displayről
-
veninger.b
tag
válasz
Prinz Eugen #2350 üzenetére
Nekem rajta van a Skies of Glory, a Winds of Steel és az Iron Sight
Akadás, csak néha van, az is egyedül a SoF-ban ha sok dugóhúzót vagy ilyesmit csinálok, különben gyönyörűen fut!
-
veninger.b
tag
Hali!
Nem tudjátok hol lehet be kalibrálni a kijelzőt?
Mert én sehol sem találom, és Mail meg SMS írásnál mindig egyel arrébb bök mint én... -
veninger.b
tag
Hát akkor... Egy hete boldog Legend tulajdonos vagyok, GS-ről váltottam, és nem bántam meg.
Ugyanolyan gyors, ha nem gyorsabb, és a Sense meg 100-szor jobb mint az szifon OS.
Pár kérdés: Van rá valami képernyő lopó alkalmazás?
Szerintetek melyik a legjobb akku kijelző program?Viszont van amit nagyon nem értek. Miért van az, hogy az emberek konkrétan hülyének néztek, hogy szifonról erre váltottam. Csak azért mert a hátulján az alma helyett HTC logó van... És hiába magyarázom, hogy ugyanazt, sőt még többet is tud de senki nem érti meg. Tehát az eppl Magyarországon elérte a célját.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Hero utódja aluminium borítással és új dizájnelemekkel büszkélkedhet. Hajszálnyira a tökéletességtől.
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest