- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasii
senior tag
válasz
bajnokpityu #5458 üzenetére
gmail fiokkal szinkronizald le a kontaktokat.
ha rootolt a telod akkor titnaium backup.
ha nem rootolt akkor mybackup pro. -
kerdig
csendes tag
válasz
bajnokpityu #4493 üzenetére
Igaz, csak elbizonytalanított, hogy haver galaxisa 2.1-el nem tudta fogadni. És igazából az ő kérdése volt, csak gyorsabban kérdeztem, mint ahogy kipróbáltuk volna az enyémen is.
BOCSÁNAT -
Istv@n
aktív tag
válasz
bajnokpityu #4424 üzenetére
Nem ugyan azt tudja! Pont ez a lényeg! Hogy a rootolt romokban lévő (már amelyikbe beleteszik) App2Sd-nek nem kell fejlesztői felkészítés meg semmi...
Most kb 150 program van a telefonomon, ebből kb 80-90-et tudnék a gyári app2sd-vel áttenni a kártyára, egyébként pedig mind ott van.... (82Mb szabad helyem van a belső tárhelyen, az sd-n pesig 240Mb-ot használok.) -
Senhi
aktív tag
válasz
bajnokpityu #4421 üzenetére
Mert ez nem így működik. Marketen semmi ilyet nem fogsz találni.
Ha akarsz app2sd-t akkor olyan romot kell felraknod ami ezt támogatja. Blayo 0.6 pl. ilyen. -
Longd
csendes tag
válasz
bajnokpityu #4250 üzenetére
\settings\app\development\
-
vasii
senior tag
válasz
bajnokpityu #4250 üzenetére
settings-applications-developement
-
lefkosia
őstag
válasz
bajnokpityu #4110 üzenetére
Nem tudom mi történt, de ma reggel újból feltettem a locallevel progit, most tökéletesen muxik magyarul.
-
gombsadi
aktív tag
válasz
bajnokpityu #4019 üzenetére
A morelocale2-t én eltávolítottam. Sajnos lassú lett a gép tőle.
Én azért szeretem a smart-ot mert teljesen testre lehet szabni. Jól, stabilan, gyorsan működik, míg nekem az any nem volt teljesen korrekt. Ami számomra nagyon fontos még, hogy a smart-nál a billentyűzet méretét lehet változtatni, sokkal kevesebb a félre ütés. Ha érdekel keress meg. -
lefkosia
őstag
válasz
bajnokpityu #4019 üzenetére
A magyarosítás után nálam is tetű lassan boot-olt, illetve lefagyott a kicsike.
Töröltem -
gombsadi
aktív tag
válasz
bajnokpityu #4015 üzenetére
Én nem szeretem az AnySoft keyboadot. Én a Smartkeyboardot használom, nagyon jó, szerintem a legjobb elérhető hagyományos keyboard.
-
HTClegend
csendes tag
válasz
bajnokpityu #4015 üzenetére
Nekem az any tökéletessen működik a legenden , teljessen jól adja az ékezetes szavakat is .
-
L4mie
veterán
válasz
bajnokpityu #3767 üzenetére
Valszin nem 2.2 re :S QQ mert az én gyorboltos legendám Up to date.
-
g3d
tag
válasz
mire? mit?
update volt már többször, de nem 2.2... -
fattyu
veterán
válasz
LOL
Én meg tegnap rootoltam.Mod: de ahogy nézem FB kommenteket aznem Froyo lesz :S
-
Senhi
aktív tag
válasz
bajnokpityu #3451 üzenetére
Ha jól emlékszem félúton visszavonták a 2.0x-es frissítést mert voltak vele gondok.
-
vasii
senior tag
válasz
bajnokpityu #3451 üzenetére
nekemis ez, nem rootolt, vodaban vettem ugyh jo kerdes
-
sgery
őstag
válasz
bajnokpityu #3444 üzenetére
Van magyar t9.
Ha buherált rootolt rom van rajta, akkor minden bizonnyal lesz Superuser hozzáférés is. Tegyél fel egy progit, aminek kell SU és ha megkapja a hozzáférést, akkor rootolt...
-
gombsadi
aktív tag
válasz
bajnokpityu #3444 üzenetére
Az enyém nem rootolt, ugyan ez a száma a szoftvernek. Nem tudom, hogy kiderül-e, a szoftver verzióból.
-
L4mie
veterán
válasz
bajnokpityu #3380 üzenetére
1.4.2
-
L4mie
veterán
válasz
bajnokpityu #3375 üzenetére
leszedted az újat?
már van marketen is, szerintem gyorsabb, vannak tollak is
kihívás: mindenhol 3 csillag, összes aranytojás%%Noh akkor szóljatok, ha sikerült valakinek frissíteni ^^
Lápánk lesz-é? -
umfrider
senior tag
válasz
bajnokpityu #3298 üzenetére
Melyik progit?
Backupra gondolsz? Ott van a HTC sync -
umfrider
senior tag
válasz
bajnokpityu #3295 üzenetére
Én is a backupra szavaznék. Már megszívtam a Nokiánál, itt sem bízom a véletlenre... Az a 100%-os. Mondjuk nekem eddig volt 2 frissítés rá, nem tudom, hogy mifélék, de volt. Nem járt adatvesztéssel, először be is sz*rtam
-
brownus
veterán
válasz
bajnokpityu #3295 üzenetére
elméletileg semmi (dezsős ismerősnél minden maradt), de sztem nem árt egy backup. biztos ami biztos
-
brownus
veterán
válasz
bajnokpityu #3290 üzenetére
ez olyan mint a punci, kinek mi jön be, de jó érzés bármelyiket is használni
nincs jobb csak más
ma sincs froyo...
-
g3d
tag
válasz
bajnokpityu #3290 üzenetére
Lehet. Szubjektív a dolog. Nekem is lehetőségem van/volt ios-t és androidot is használni. Nékem az android, bratyómnak ios a nyerő. Ilyen a világ.
-
umfrider
senior tag
válasz
bajnokpityu #3286 üzenetére
Hogy őszinte legyek, nem teljesen értem a hozzászólásod, esetleg, ha írsz hozzá egy kis útmutatót, akkor szívesen áttanulmányozom
-
umfrider
senior tag
válasz
bajnokpityu #3283 üzenetére
Én is nagyon várom, azért, mert már nincs hely az alkalmazásoknak. Amúgy meg igazad van
Az egyedi FW-t nem sikerült felraknom, inkább már nem is nagyon piszkálom. De annyi program meg játék lenne amit szívesen feltelepítenék.... -
Balinov
titán
válasz
bajnokpityu #3283 üzenetére
dehogyis, csak mar ugy megszoktam, hogy reggel 2.2 check, hogy gyk. napi rutinna valt
-
vasii
senior tag
válasz
bajnokpityu #3277 üzenetére
Call Stats
en ezt hasznalom, miota megvan a telo, bevalt.
1x1es widgetje van, kiirja a napi es a havi hivasok idotartamat.
belehet allitani kezdodatumot, hogy honnan szamolja az egy honapot.
ha meg raboksz akkor meglehet nezni a havi atlagos idot, total idot. -
timeline
tag
válasz
bajnokpityu #3269 üzenetére
-
Senhi
aktív tag
válasz
bajnokpityu #3266 üzenetére
Alu pc-ház kb. úgy viselkedik mint a levegő a gép árnyékolásánál: szinte semmit nem ér. Pont ezért nem is káros. Ellenben ha mondjuk vasból vagy acélból van (vagy valamilyen mágnesezhető fémből) akkor akár fel is erősítheti a sugárzást. Igaz ehhez elég sok véletlennek össze kell jönnie.
-
timeline
tag
válasz
bajnokpityu #3265 üzenetére
pedig nincs ezen mit vitázni - nézz meg külsőre, aztán emelj meg súlyra egy dzsunka házat meg pl. egy Lian Li-t - aztán rögtön kiderül, hogy hülyeség-e az alu PC-ház
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #3265 üzenetére
mondjuk lehet az antenna a gumi rész alatt van,vagy kijelző alatt van,ahol nem zavarja.
és akkor bizony ha jól értem,szerintetek sem árnyékol a PC ház.
tehát akkor az alu számgépház az csak marketing,egyébként inkább káros,mint értelmes. -
Senhi
aktív tag
válasz
bajnokpityu #3258 üzenetére
Én ezt még úgy tanultam, hogy az alumínium (réz és még van 1-2 ilyen anyag) csak az alacsony frekvenciájú (elektro)mágneses tereket nem árnyékolja (pc ilyet csinál) ellenben pár száz KHz felett elég jól teljesít (gsm: 900mhz körül). Ki is próbáltam most gyorsan: alumínium fóliával betekertem a telót és majdnem dobta a jelet teljesen (jelszint 40dBm-et csökkent).
-
L4mie
veterán
válasz
bajnokpityu #3258 üzenetére
no ezt jó tudni
de akkor tényleg azért gyengébb a jelünk (nem sokkal amúgy, de gyengébb) mert kis helyre zsúfoltak be mindent. -
umfrider
senior tag
válasz
bajnokpityu #3088 üzenetére
bajnokpityu: Akkor neked erre lesz szükséged. Számtaln beállítási lehetőség, nekem bevált. Mondjuk nekem a vodánál aktiválva van egy 50Mb/hónap-os csomagom, mely elég az időjárás frissítésére meg hetente párszor megnézni 1-2 dolgot. Ha elértem az 50Mb-ot, akkor automatikusan szétkapcsol. Szerintem beszélj a vodafonnal. Az is lehet, hogy csak a hálózatbeállításokban nincs pipa a 3G-n, az automatikus frissítéseknél bekapcsolva hagytad...?
Ezzel a programmal meg minden egyes byte nyomon követhető. Nekem bevált!Én csak rootoltam, már így is sok extra dolgot tudok a telóval csinálni. Legfontosabb a flash lámpa volt nekem, melyet meg is kaptam. A rom-ot, pedig sajnos azért nem raktam fel, mert nem siekrült, de már nem bánom annyira. Tényleg nem éri meg a kockázatot. Majd ha már megunom azt, amit most tud a készülék, akkor "felturbózom"
-
g3d
tag
válasz
bajnokpityu #3024 üzenetére
Az SE-t kivételnek írtam. Vagyis hátrébb vannak!
-
drpele
senior tag
válasz
bajnokpityu #2964 üzenetére
Sok olyan program van aminek a futtatásához emelt szintű jogosultság kell (titanium backup, flashlight, marketaccess, (custom romok telepítése)), de ha csak szimplán használni akarod a telefont, s nem vonz a telefon folyamatos "moddolása" akkor nem sok előnyt lehet megfogalmazni.
-
dkt
csendes tag
válasz
bajnokpityu #2920 üzenetére
Óránként??
Én a "hosszú" beszélgetés alatt 8-10 perceset értettem, nekem már az is hosszú... Persze minden relatív.
Na szóval hogy pontosabban fogalmazzak: jópár alkalommal egy 10 perces beszélgetés során is szakad a vonal, de hogy melyik oldal a bűnös (a másik fél vagy én), azt nem tudom. -
Senhi
aktív tag
válasz
bajnokpityu #2905 üzenetére
A képeken a szürke az aluminium... Ha nagyon száraz a kezem akkor csúszik mint állat, de úgy általában nincs ezzel gond.
GPS szokásos (szabad ég kell neki...) wifi kicsivel átlag alatti. Hero-m nem volt (nem lenne egy kifizetődő váltás) így ahhoz nem tudok viszonyítani.
-
brownus
veterán
válasz
bajnokpityu #2879 üzenetére
sztem azokat nem piszkálja.
lehet kipróbálom; leszedem az advansed task killert. keresek egy memória figyelő progit ami ki is írja esetleg a notifications barba, hogy épp mennyi van szabadon. csak többen panaszkodtak arra, vasii is írta ha jól emlékszem, hogy egy idő után elfogy a memória, és belassul a legend...
-
vasii
senior tag
válasz
bajnokpityu #2875 üzenetére
magyar nyelv nincs, magyar t9 van ha toltesz olyan bill progit amiben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Temu
- BestBuy topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Motoros topic
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest