- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
akkor nálam van valami elállítva (sorry)
a delay a régi telefonomon is mutatkozott (n80 as nokia) azért gondoltam, hogy a Fringnél van a dolog, meg hogy messze van a serverük, ha jól tudom TelAvivban vagy hol.
De lehet a szobám sarkában a wifi routernél kell keresni a bajtbtw: most visszaolvastam, úgy tűnik az mms-hez kell mobilinternet...
EZ MI MÁR???!! ha mms-t akarok kapni-küldeni akkor pakoljak vissza a régi telefonomba? -
L4mie
veterán
Ha Fring re gondolsz, akkor nincs videóhívás, mert a nyomi csak előlapi kamerával működik együtt.
Amúgy nem tudom, Fring nem jött be hanghívásra Mobil-PC mert iszonyat delay van közted és a másik fél között, nagyjából 5-15 sec között változik az-az idő, amíg az elhangzottat meghallja és válaszol a fogadó fél.
amúcs chatelni jó a Fring.
Más: mostanában mindig csipog 1et ha megszakad a hanghívásom
ez miért-hogy, hol kapcsolom ki? mindig megijedek, hogy valami baj van.
-
HardRic
addikt
Pár kérdés a fóliával kapcsolatban:
A képernyő érzékenysége változott tőle? Ujjlenyomatokat mennyire szedi a csupasz kijelzőhöz képest? Nekem ha kicsit nedves a kezem, elég nehéz húzni az ujjamat a kijelzőn. Fólián milyen?
Köszi.dkt: ilyen wifi időszabályzós izét nem tudok, nekem olyanom van, ami kikapcsolja a wifit, ha a kijelző nem aktív, és vissza ha az. Neve: Juicedefender. Ha minden funkcióját akarod használni töltsd le az ultimatejuice! nevű apróságot (guglizz rá). Ez csak fel kell tenni, és máris megy minden energiakímélős funkció.
-
dkt
csendes tag
Hmmm... barcode scanner, vonalkód... ?? Látom, még sokat kell fejlődnöm, hogy megértés- és beszélgetőképes legyek... Simán a telefonon keresztül a Marketben nem tudom megkeresni és letölteni?
A sok dilettáns kérdésért bocs (ez érvényes a jövőbeli hasonló kérdéseimre is...)
T. -
L4mie
veterán
amugy van olyan is, ami úgy mozgatja a sást ahogy mozgatod az asztalokat, ha jobbra tekersz jobbra hajlik, ha balra tekersz balra hajlik
mondjuk parasztvakításon kívül nincs sok értelme, de annak rohadt jó
ősöknek megmutatnám szívesen, meg menőznék haveroknál 1 sort, aztán kikapcsolnám 2 hét múlva valószínűleg.
-
L4mie
veterán
mármint a villámok, meg az ablaktörlő?
nekem tudjátok mi hiányzik? az óra animálás, még speedshopban láttam (nem tudom melyiken volt pontosan, melyik HTC-n), hogy a kis lapkák lecsukódnak mint az ilyen amcsi filmekben az ébresztőóráknál. naaa mintha egy kis lapkán lennének a számok
remélem sikerült érthetően leírni.Azt tudja a legend, vagy másik HTCn láttam, ha tudja akkor hol kapcsolom be?
-
Jadro
veterán
-
krisi047
senior tag
Ez a "rootolás" pontosan nem tudom mit takarhat, gondolom olyasmi, mint amikor feltörik az iPhone-t. Csak nem értem, ennek nem az lenne a lényege, hogy ne is kelljen feltörni? Egyébként ha már rootoltam, nem lehet valahogy "visszazárni", hogy a garancia érvényesíthető maradjon?
-
Goldcarddal rá lehet tolni a generikus frissítést is, csak be kell szerezni. Azt olvastam XDA-n, hogy a G1-hez készíthető goldcard megy Legenden is.
Egy bonyolult, de lépésről-lépésre leírás itt található.
Most nem érek rá újat írni/keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged