Új hozzászólás Aktív témák
-
vasii
senior tag
válasz
macskajancsi #5597 üzenetére
nekem ezek vannak szinten es mukodik..:/
-
Megvagyok
tag
válasz
macskajancsi #5591 üzenetére
hú, sorry
-
kaciokos
őstag
válasz
macskajancsi #5568 üzenetére
> picsába, nekem is leesett a h betűm
Nekem is leugrott, azt hittem, ez egyéni probléma. A vicces az volt, hogy megtaláltam a h betűt, de mivel fingom nem volt, hogy mi lehet az, kidobtam. Rá két hétre néztem rá a telefonom hátlapjára, persze rögtön beugrott.
Amúgy nem igazán zavar, de jól veszem ki a szavaidból, hogy erre vonatkozik a garancia? Mert akkor lehet, hogy futok vele egy kört, még bő fél évig garis.
Kaci
-
Balinov
titán
válasz
macskajancsi #5515 üzenetére
dede, az a kis atlatszo ajtocska. a poen az az, hogy cseteltem a HTC live supportjaval, megadtam nekik az ebay-es linket, hogy ilyet szeretnek venni potalkatresznek, a kepet kulon belinkeltem az embernek (valami Antoine nevu csoka), erre adott egy expansys.ie-s linket, hogy ott meg tudom venni, a bokkeno csak az volt, hogy azt a fekete takaroelemet ajanlotta, ami neked is kell eppen. Eztittni. Vegulis meglett Hong Kong-bol, csak vartam ra 2 hetet
-
Balinov
titán
válasz
macskajancsi #5513 üzenetére
egyszerubb volt megrendelni ebayrol,mint gariztatni. az a pocok torott le nekem is, eloszor az egyik, majd a masik, majd meg az egesz kis muanyag lemezke kette
-
Balinov
titán
válasz
macskajancsi #5511 üzenetére
megnezem en is ,csak elobb a root-tal kene zoldagra vergodnom.
mas: par hete irtam, hogy az akkut helyen tarto muanyag baszasom eltorott, nemkeves problemat okozva. nos, ebay-rol kb 8euronyi osszegert megjott az original OEM cseredarab HK-bol es tokeletes. meg 3db kis szerszamot is mellekeltek a csomagban, ami 2 het alatt ideert irbe.
-
vasii
senior tag
válasz
macskajancsi #5356 üzenetére
öö és? nemertem ez h jon ide. nem azert csinalnam h ujrainduljon.
-
kall
csendes tag
válasz
macskajancsi #5333 üzenetére
ok, kösz a választ, várjuk hát együtt a tutit, hátha benyögi vki
-
vasii
senior tag
válasz
macskajancsi #5333 üzenetére
ahh ha ezt hamarabb latom..:S
-
Balinov
titán
válasz
macskajancsi #5303 üzenetére
ja,ertem mar hogy gondoltad.
-
Balinov
titán
válasz
macskajancsi #5301 üzenetére
ha PP-vel lehet, akkor azert van egy kis vedelem, amit a pp nyujt
-
umfrider
senior tag
válasz
macskajancsi #5299 üzenetére
De a market letiltja a fizetősöket ( legalábbis nálam )
-
umfrider
senior tag
válasz
macskajancsi #5292 üzenetére
Nos, szerintem kész vagyok
Itt a cmd-képHálásan köszönöm a segítséget, most már boldog vagyok
-
umfrider
senior tag
válasz
macskajancsi #5289 üzenetére
Most meg valamiért működött. Legalábbis ha az adb, az, hogy alul megjelenik a #, akkor ok!
Ezt láttam a két reboot után
Honnan tudom, hogy sikerült a particionálás és az a2sd?! Meg mostmár automatikusan minden alkalmazást az sd-nek a 1GB-jára fog telepíteni? Vagy hogy működik ez?Más:
Titaniummal tökéletesen lementhető minden névjegy, sms, játék, program, felhasználói fájl, könyvjelző... amit csak akarsz!!! Az egyes játékoknak még a szintjei is megmaradnak -
Megvagyok
tag
válasz
macskajancsi #5218 üzenetére
Köszönöm !! Valamelyik nap mostmár nekiállok, mert ez már nem állapot..
-
Istwan
tag
válasz
macskajancsi #5211 üzenetére
Pfff.... télleg yaffa-t irtam.Piszok szomjas lehettem közben.
De ez már a nem tom hanyadik probálkozásom szal normálisan is beirtam. A lényeg hogy semmi pozitiv eredmény.
Akkor Nálad is hasonlóan makacs a rom.... (megnyugodtam). Amugy szerencsére nem zavar a dolog, mert megy flottul a verda. Csak jó lenne szépiteni rajta.
-
(Én még a winmo Htc-knél, amik tele voltak hibával, közte a lag-os mp3 lejátszás amit több szérián keresztül sem tudtak kijavitani, mondtam azt hogy soha többet Htc.
De amióta androidos, szerintem az egyetlen vezetö droid mobil márka. Nekem idáig nincs bajom a Legendel (munka közbeni használat) ugy hogy bátran mondom hogy ezzel megyek nyugdijba.) -
Istwan
tag
válasz
macskajancsi #5207 üzenetére
Rootexplorer-rel lehet törölni mindent a system mappában. Csak ujrainditás után, mintha misem történt volna, ujra megjelennek a "törölt" fájlok. Csenghangot akartam bemásolni a média- ringtone mapába, a többit meg törölni de a bemásolt fájl már élböl nem látszik...nem is kell neki ujrainditás.
Megjelent a sok kiirás ahogy mondtad de nem vágom melyik részt kell helyettesiteni. -
Istwan
tag
válasz
macskajancsi #5204 üzenetére
Nem tom hogy ez mellik rom-nál müxik...? Az enyém Cm 26.
Superuser
Terminal emulator (a "su" ok. De a "mount -o rw,remount -t yaffs2 /dev/block/mtdblock3 /system" -re "denied"-et ir.)
Rootexplorer 2.12.2 (a többi verz hibát ir ki)
Szal meg van minden. Törlöm is a sys.-böl a fájlokat....csak mikor ujra inditom a készüléket, a fájlok ugyan ott vannak. Semmi nem változott. Ennyire atom biztos romot fogtam volna ki? -
umfrider
senior tag
válasz
macskajancsi #5201 üzenetére
Szia!
Úgy tudod csak megoldani, ha Marketből letöltöd az Audio Manager programot és a System Volume-t 0-ra állítod! Szerintem nincs jobb megoldás!!!
csuka11
Én úgy gondolom, hogy nem kell letöltő link, ugyanis Marketből ingyenesen beszerezhető a legfrissebb Aura... -
vasii
senior tag
válasz
macskajancsi #5194 üzenetére
Nah éljen
Majd ha eleget nyomkodtad, leirhatnad az esetleges gondokat a 7.0.2vel -
macskajancsi
aktív tag
válasz
macskajancsi #5190 üzenetére
győzeleeeeem, már fenn is figyel a cm 7.0.2
ha nem felejtem el, meg is írom jól, hogy mi volt a bibi. -
macskajancsi
aktív tag
válasz
macskajancsi #5185 üzenetére
marketem már van (open wifit nem szerette), viszont még mindig ugyanott akadok el, ahol az előbb.
az itt linkelt xda-s link is kb ugyanaz, mint amit én néztem az előbb.
itt is visszaolvasgattam, de semmi okosat nem tudtam meg.pár amatőr kérdés:
- a crackin.bat futtatása közben ugye nem kell a goldcardnak benne lennie?
- ha az adb látja a telefont (adb devices dob egy serialt), és htc sync is van fenn, akkor kellhet még valami a crackin.bat eredményes futtatásához?valaki - lehetőleg egy 6. danos rootmester - könyörüljön meg rajtam...!
-
Balinov
titán
válasz
macskajancsi #4825 üzenetére
neeem, ez veresen komoly kerdes volt
-
Balinov
titán
válasz
macskajancsi #4823 üzenetére
temproot-tal vajh mehet-e a rom cserelgetes? Froyo 2.2 gyari HTC, gyarilag fuggetlen keszulek.
-
i.s
tag
válasz
macskajancsi #4723 üzenetére
Bocs, figyelmetlen voltam, de már fel is tettem és működik.
Köszönöm a segítséged! -
i.s
tag
válasz
macskajancsi #4720 üzenetére
Sokat segítettél. Kiderült belőle, hogy van magyar nyelv és...
Szóval kezdem az 5000 oldalt.
Üdv I -
vasii
senior tag
válasz
macskajancsi #4541 üzenetére
Most a nagyon fantaziadus nevu stopwatch&timer nevezetu appot hasznalom, egyebkent pedig beautiful widgets-t es Lprot. Nem az h ezek nem jok, csak nekem tetszett h minden egybe volt, meg ejszaka dokkolon van sokszor es hasznaltam a nightclockot is meg ilyesmi.
-
Cric
aktív tag
válasz
macskajancsi #4530 üzenetére
Nemtom, nem jártam utána, nekem nem kell rádió.
-
Senhi
aktív tag
válasz
macskajancsi #4399 üzenetére
Nekem is kilép, bár a telepítéssel nem volt gond.
-
macskajancsi
aktív tag
válasz
macskajancsi #4003 üzenetére
na meg is oldódott a fenti progi segítségével.
-
freeapro
senior tag
válasz
macskajancsi #4001 üzenetére
rejtett ssid-t valamiért nem szeretik az Androidos telefonok...
-
vasii
senior tag
válasz
macskajancsi #3699 üzenetére
astro + key
es egyebkent altalaban igen, de ezen az oldalon szinte mindent megtalalsz fozetos appok kozul.
-
RETRO-G
tag
válasz
macskajancsi #3674 üzenetére
Nekem app nélkül is sikerült a B2100 samsungról! Összes kontakt küldését nyomtam, aztán kész! Pontosabban még asszem importálni kellett őket a telón, de erre már nem emlékszem...A naptár is ugyanígy!
ui: Az a vicces, hogy kicsit válogatós a Legend bluetooth-ja, szóval pl küldeni szinte semmit nem tudok erre a samsungra, valamiért mindig visszadobja hibaüzenettel...
-
L4mie
veterán
válasz
macskajancsi #3671 üzenetére
Enyém több mint 7 hónapos ^^ (asszem)
még nem kellett semmiféle resetet használni nála
szóval ne aggódj, ha meg majd rendszeresen összefossa magát, vidd be szervizbe.
Nekem 3 nap alatt megcsinálták a kijelzőt, szóval a személyes tapasztalatom pozitív velük kapcsolatban, de vannak itt olyanok is akiknek negatív a tapasztalta. -
umfrider
senior tag
válasz
macskajancsi #3664 üzenetére
érdekes felfedezések... nekem mindet betölt 100%-ra és a trackball is megfelelően működik.
Lehet, hogy hard reset segítene rajta.
Más:
Tudja valaki, hogy a Sygic Aura 2 programot hogyan lehet aktiválni? Google jó barátom, de ő sem tudja...
Nagyon faja kis navigációs program, kár lenne érte...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged