- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cric
aktív tag
főzni kell UOT fájlt... nézz körül itt
nézd má, nem műxik??
-
Cric
aktív tag
bootloaderbe belépsz (telefon kikapcs, bekapcsoláskor nyomod a hangerőcsökkentő gombot is)
aztán ott a hangerő gombokkal navigálva "recovery"
ott kiválasztod: install zip from sdlegalábbis nálam így megy, de mióta umfrider-rel az előbb kicsit értekeztünk, már nem vagyok benne biztos, hogy mindenkinél így van
-
vasii
senior tag
egy parszor mar nem ebresztett random...es igy nagyon nemalszok nyugodtan.
Furkoo: http://qr-kod.hu/
-
Agi70
aktív tag
Igazad is lenne, ha brownusnak válaszoltam volna. De mivel én F-ECT$ hozzászólására reagáltam, ott már egy konkrét csomag van említve 100MB/990Ft. Még azt is megemlíti, hogy a túlforgalom 10Ft/10kb, az pedig a T-mobile NET100 csomagja. Úgyhogy bocsi, de nem szoktam figyelmetlen lenni.
-
Lall
veterán
Nevezzük inkább képernyőzárnak.
Igen így tudod zárni a képernyőt + magától is lezárja, ennek az időintervallumát a settings-ben tudod állítani. Valószínű minden ugyan úgy működik majd, de ez függ a feltelepített programoktól is. Vágólapra úgy tudsz másolni, mint windowsban, kijelölöd a másolandó szövegrészt hosszan rátapicskolsz a képernyőre és felugrik egy ablak Copy stb...
-
-
1) Pesti vagyok, és így is kijelenthetem, hogy gyengébb a vétel sokkal, mint pl. a Milestone-nak volt, vagy pretty much bármelyik korábbi telefonomnak.
2) Az viszont nagyon jó.
3) Gyorsan fixál, bár csak Google Mapsen mászkáltam vele, nem volt gond a követési sebességgel.
4) Nem tudom, lehet. Nézz utána androliben.
5) Nem tudsz.
6) Jó kérdés.
7) Nokián beállítod a Google Sync-et SyncML-lel, szinkronizálsz, aztán a Legend meg lehúzza a központból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest