- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cric
aktív tag
válasz
veninger.b #5008 üzenetére
Én is azt mondom, hogy szépen kijavították a 13-as hibáit, 14-es nem vacakol, nem melegszik, nem akadozik... És nem szereti UOT fájlokat!
Bootloop...
Viszont az én GPS-emre nincs panasz, remekül műxik minden progival!
-
HardRic
addikt
válasz
veninger.b #5008 üzenetére
Jó, hogy vannak itt vállalkozó kedvű emberek, jól kihasznállak titeket
Úgy látszik nem érdemes még váltanom, köszi. -
RETRO-G
tag
válasz
veninger.b #4997 üzenetére
Köszi a válaszodat!
2.2-es gyárilag független a telóm
A kamerás hibákat a #4907-ben írtátok, de ha már megszünt, annak csak örülök!
Van valami amiért igazán megéri 2.3-ra váltani? Nekem csak a helyhiány a parám, és preferálom a sense felületet... Akkor tudtok linkelni valami szájbarágós leírást? Végülis kell goldcard a gyári függetleneknek vagy sem? -
HardRic
addikt
válasz
veninger.b #4859 üzenetére
Köszönök mindenkinek mindennemű választ. Ezt a cyás download oldalt megtaláltam már, nekem is a legújabb nightly van már fent
Majd meglátjuk hogy merül.
-
umfrider
senior tag
válasz
veninger.b #4574 üzenetére
Nekem se
-
umfrider
senior tag
válasz
veninger.b #4569 üzenetére
Én [ezt] raktam fel...
Amit most Te linkeltél, az csak 3,47 MB. Rakjam fel?Szerk.:
Jaaa.... ugyan úgy kell, mint a ROM-ot?! ( felrakni )
( azt még nem ) -
umfrider
senior tag
válasz
veninger.b #4515 üzenetére
Hm... Szóval, ha mondjuk felrakok egy 2.3-as Romot ( spec, amit Cric belinkelt ); akkor azon elvileg kéne működnie az OC-nak? Csak mert én amit használtam legelső Vodafone-os 2.2-eset ( ha jól emlékszem, akkor ez jelent meg legelőször ), azon nem tudtam overclockolni. Most Senhi ajánlásával van fent egy olyan ROM, amihez kernel is, van, ez tökéleten működik ( oc-szempontból ), de úgy, mint ROM, szerintem nem állja meg a helyét. Ezért is szeretnék másikat, de az OC-t is szeretném megtartani....
-
umfrider
senior tag
válasz
veninger.b #4324 üzenetére
Pedig most akartam írni, hogy gyorsabb lett a Galéria
( mellesleg tényleg gyorsabb lett
)
Letöltöttem egy SetCPU programot, de a max. speed még mindíg 600 mHz. Most akkor? :S
-
umfrider
senior tag
válasz
veninger.b #4305 üzenetére
Értem. Most tartok ott, hogy tölteném le, de nem tudom, hogy melyiket merjem. XDA-n a szavazás szerint 806 mHz-vel használják a legtöbben, de 787-tel biztonságos. Nem tudom, hogy meg merjem-e kockáztatni a 806-ot...?!
-
umfrider
senior tag
válasz
veninger.b #4302 üzenetére
Nincs sense? Akkor ezek szerint nem is működnek a HTC widgetek? Olyan van, ( 2.3-as ) ami magába foglalja a sense felületet? ( lehet, hogy én vagyok rossz ízlésű, de csak sikerült a HTC-nek jóra megalkotnia ezt a sense homescreent. Nekem ez jön be a legjobban )
( ezen a ROM-on kívül még esetleg az Overclockban tudnál kicsit segíteni? :S )
-
vasii
senior tag
válasz
veninger.b #4302 üzenetére
Es a melegedes? Nem melegszik nagyon igy felhuzva?
Latom itt az uj google apps is, ebben mar az uj market van? -
umfrider
senior tag
válasz
veninger.b #4297 üzenetére
Szia!
Érdekelne engem is a tapasztalatod, mert lehet, hogy bejátszanám ezt a 2.3-at. Kinézetbeli és működési különbségek vannak? Vagy csak gyorsaság, stb...
-
vasii
senior tag
válasz
veninger.b #4297 üzenetére
Majd par nap mulva is szamolj mar be legyszi, hatha addig talalsz bugokat.
Egyebkent nincs semmi ismert bug?
825re te huztad fel gondolom..nem merul igy sokkal gyorsabban?melegedes? -
umfrider
senior tag
válasz
veninger.b #2931 üzenetére
Nos. Letöltöttem a Superusert ( egy ilyen android halálfej az ikonja ) meg a superuser permissiont. A permissionos dolognál ott ismét SU REQUEST-et mondd. A Superuser programba pedig belép, de mikor belépek a configure menüpontba, akkor ismét Su REQUEST. A Rom magagerben meg mondjuk rámegyek az install ROM stb-re, és mostmár nem SU REQUEST, hanem tiszta fekete képernyő és csak a notification bar látszódik.
Ötlet?
-
umfrider
senior tag
válasz
veninger.b #2899 üzenetére
Bootloaderben pedig kiválasztottam a recoveryt... :S
-
umfrider
senior tag
válasz
veninger.b #2701 üzenetére
Rendben, f a s z a!
A MIRROR-t meg akkor az első hozzászólásban találom meg,, utána van zárójelben a ROM felirat stb...
Arra gondolok, hogy rootolok mondjuk a 2gb-os goldcarddal, de ha kész a root, akkor már használhatom a 8gb-osomat, mely nem goldcard?!
szerk: agyam eldobom...
ha megnyitom a letöltenivalót, akkor vagy [url=http://www.modaco.com/]ezt[/url] a fórumot kapom, vagy [url=http://www.mediafire.com/download.php?yewiymzh3dh]ezt[/url] a letöltőközpontot, ahonnan végképp nem tudom leölteni. Mégegyeszer elnézést a kellemetlenségekért. Lehet velem van gondd, hogy nem találom, meg nem tudom. De már az angol fórumokat is átfordítottam pakk magyarra... -
umfrider
senior tag
válasz
veninger.b #2698 üzenetére
Isten vagy
Köszönöm a többiek nevében is, akiknek szükségük volt rá. Ugyanakkor 2 kérdéssel fordulnék még hozzád, pontosabban 3-mal.
1. Érdemes most rootolnom, vagy várjam meg a 2.2-es szoftot, vagy ez nincs összefüggésben?!
2. A Root-leírásban amit belinkeltél, onnan mégis mi a szöszt kell letöltenem?! Egy fórumot nyit meg, amit mellesleg lefordítottam maygarra, de úgysem jövök rá, hogy mi lenne ott a lényeg...
3. Ha mondjuk a gyári 2gb-os kártyát használom GOLDCARDNAK, akkor ugye nem azt kell majd használom ha kész a rootolás, meg ez a herce-hurca?! Tehát az csak addig kell, míg a root nincs kész!?
Üdv
-
Balinov
titán
válasz
veninger.b #2691 üzenetére
igen, erre emlekszem is, de ha Q3, akkor mar csak a szeptember van nekik, hogy kiadjak a 2.2 hivatalost.
-
umfrider
senior tag
válasz
veninger.b #2652 üzenetére
Szia!
Goldcardot az hol találom meg? Legalábbis, hogy hogyan kell csinálni!? No meg, nem jó a Logout... Esetleg valami ötlet?
-
okezsoke
tag
válasz
Kinek nem ajánlott rootolni?
Mit veszítesz vele? -
Balinov
titán
válasz
kell ugy alt 1 nap,mire kikerul a logoutra, azt hiszem a modik atfutjak es ha van kivetnivalo/hozzaadnivalo akkor pm-ben ertesitik az irot.
-
veninger.b
tag
válasz
veninger.b #2651 üzenetére
Úgy látszik még kell várni, a Logoutra...
Berakom ide is:• egy HTC Legend
• egy számítógép (mindegy milyen operációs rendszerrel)
• egy microUSB kábel
• egy microSD kártya ("Goldcard")
• a letöltött fájlok katt• Csinálj a microSD memkariból Goldcardot, a következő oldalon leírtak alapján. (Mielőtt elkezdenéd, ajánlom, csinálj mindenről mentést, ha a Root után a kedves felhasználó nem szeretné a haját tépni, hogy eltűntek a fájlok.).
• Csomagold ki a fájlokat. (Én az asztalra javaslom, így mindig kéznél lesz.)
• Dugd rá a telefont a gépre, s válaszd a Connect to PC menüben a Disk Drive opciót. Nyisd meg az előbb letöltött mappát, s másold a „rootupdate.zip”-et a microSD-re. (Csak simán a memóriakártyára, ne rakd be külön mappába.) Majd húzd ki az USB-t.
• Kapcsold ki a Legendet, majd kapcsold vissza, úgy hogy közben nyomva tartod a vissza nyilat. A mobil képernyőjén, most három gördeszkázó Droidot, fogsz látni. Nem kell megijedni, nem rontottál el semmit, csak a programozók próbáltak kreatívak lenni… Eme gyönyörűség fölött, egy piros téglalapban ott virít nekünk egy 'FASTBOOT' felirat. Ha idáig eljutottál, dugd a mobilt ismét a gépre.
• Most nyisd meg az előbb letöltött „r4-legend-root” mappát, s navigálj a „step1-windows.bat” nevű csodához, s nyisd meg. Értelemszerűen, ha nem Windowst használsz, akkor válaszd ki a neked megfelelőt. Várjuk, meg amíg végez, ha jól csináltuk, akkor a mobilunkon ugyanott vagyunk ahol elkezdtük.
• A hangerő gombokkal navigálj a 'BOOTLOADER' felirathoz, ezt okézd le a bekapcsoló gombbal, ezután a 'BOOTLOADER' menüben válaszd a 'RECOVERY' opciót, ezt szintén a bekapcsoló gombbal okézd le. Egy htc felirat után kapunk egy mobilt, meg egy szép nagy piros felkiáltójelet. Ilyen apróságokkal foglalkozunk, úgyhogy jöhet is a következő lépés. (Ez a gyönyörű képecske, egyébiránt csak azt hivatott jelezni, hogy a telefon mindenképp legyen összedugva a géppel.)
• Most a számítógépen válasszuk ki a „step2-windows.bat”-ot és várjuk, meg amíg dolgozik. Ez alatt elmehetünk meguzsonnázni, vagy meginni egy csésze kávét…
• Ha mindent jól csináltunk, akkor, a sonkás szendvics elfogyasztása után, a telefon a Recovery képernyővel fogad minket. Itt már picit változik a helyzet, mivel a trackpaddel kell navigálni. A menüben válasszuk a „wipe” opciót, s utána az „apply an update zip from sdcard” –ot, ezen belül pedig a „rootupdtate.zip”-et. Ha ez végzett rebootoljunk, s a reboot után, egy rootolt Legend fogad minket. -
umfrider
senior tag
válasz
veninger.b #2642 üzenetére
Értem. Mondjuk eddíg egy 5530-as Nokiám volt, azon a vaku még ennyire sem volt jó. Csak azt furcsálltam, hogy sötétben közeli képeket **** jól csinál, de távolabbikat már nem. Ez a közelebbi kép kb 1 és 2 méter távolságot jelent. Mondjuk a vaku volt a döntő ok, amiért nem Hiro-t vettem
de ezen felül meg vagyok vele elégedve
Esetleg a menü rendezésre még valaki valamit?! Főleg a mappák azok, amik hiányoznak a kis lelkemnek...
-
umfrider
senior tag
válasz
veninger.b #2631 üzenetére
Értem... Előre is köszönöm, bár amit én kaptam rootolási leírást, abban nem esett szó a goldcardról, de sebaj. Majd kiderül.
Esetleg a fényképre tud valaki megoldást, vagy valami ötlet? Belinkelem mégegyszer: http://kepfeltoltes.hu/view/100825/IMAG0010_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Bocs, hogy már ennyit kérdezek, de a másik pedig az lenne, hogy a menüt hogyan tudom átrendezni? Illetve mappák létrehozására nicns lehetőség?
-
drpele
senior tag
válasz
veninger.b #2633 üzenetére
Korábban nekem is etalon volt a Sense, de szerintem ha valaki jobban szétnéz a marketen akkor ugyanazt a funkcionalitást és dizájnt el tudja érni, sőőt.
Nem rossz a sense, de nem ártana ha testreszabhatóbb lenne.
-
brownus
veterán
válasz
veninger.b #2631 üzenetére
a sense hiánya zavaró vagy észre se lehet venni?
-
brownus
veterán
válasz
veninger.b #2628 üzenetére
köszi!
hülye kérdés(ek) ; a rottolást vissza lehet csinálni?
ha netán gariba kéne vinni, vagy eladná az ember a készüléket. és ha vissza lehet, azt észre veszik a szervizben?
a rootolásnál el lehet valamit (elbalfaszkoskodtam vmit, áramszünet, stb...) rontani úgy, hogy visszafordíthatatlanul kuka lesz a készülék?
egy rootolt legendre felmegy a gyári 2.2 froyo ?
ha kitudom várni (okt-november) a 2.2-őt érdemes nekem egy átlagos juzernek rootolni?
(jelenleg az app2sd ami jól jönne)
egyébként a kíváncsiság hajt, meg maga a lehetőség tetszik, hogy van ilyen.ha a logout írásodban ezekre a kérdésekre választ kapok akkor ezt a hsz-t tekintsd semmisnek
-
brownus
veterán
válasz
veninger.b #2465 üzenetére
nekem is sikerült a hétvégén... iszogatás közben;( ráadásul metlakira ejtettem, a hangerő szabályozó gomb feletti sarkára, csúnyán le is horzsolta. de a legendnek semmi baja, masszív egy készülék
-
HardRic
addikt
válasz
veninger.b #2467 üzenetére
Van piros verzio is, de csak vmeik szolgaltatonal kulfoldon. Jo randa.
-
Balinov
titán
válasz
veninger.b #2465 üzenetére
jo gyorsan, kicsit felbas*tak az idegeimet, szalltam ki a kocsibol, kezembe a radioelolap,meg a kulcs+ a telo es nem kicsuszott..
-
vasii
senior tag
válasz
veninger.b #2407 üzenetére
köszi!
de ez most komoly???
nem a gyarilag rajta levokrol beszelek, hanem amiket en rakok fel a marketbol, azokat se tudom letorolni? igy h probalgassak? nem akarom h tele legyen minden szrral :S -
HardRic
addikt
válasz
veninger.b #2370 üzenetére
Nemtudom nekem hogy van meg a skies of glory, de WVGA-ra van optimalizálva, így a játék negy része nem látszik. Neked rendben van?
-
válasz
veninger.b #2010 üzenetére
A kijelzőt nem lehet, viszont a billentyűzetet lehet tanítani. Menj be a billentyűzet beállításaiba (pl. a fogaskerék billentyűvel), és keresd meg a Calibrate opciót.
-
Tibro5
senior tag
válasz
veninger.b #1769 üzenetére
"Viszont van amit nagyon nem értek. Miért van az, hogy az emberek konkrétan hülyének néztek, hogy szifonról erre váltottam"
mert akik almástelefont használnak azok szerint nincs is más telefon, ezen nincs mit csodálkozni, ők már csak ilyenek.
megérdemlik... -
sgery
őstag
válasz
Én is iphone 3g-ről váltottam, de nálam egy ismerős se vonta kétségbe, hogy jobb a telefon és jó lépés volt váltani. Csak a baj volt az szifonnal, megkeserítette az életemet elég sokszor. Viszont az appok hiányoznak még mindig, ez a marketes kínálat nagyon gagyi még
-
No.01
addikt
válasz
Szvsz akksijezobol HTC battery a legjobb. Marketen keress ra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Hero utódja aluminium borítással és új dizájnelemekkel büszkélkedhet. Hajszálnyira a tökéletességtől.
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest