- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
timeline
tag
100% egyetértek - én már rég meg akartam kérdezni ugyan ezt, de nem akartam senkit megbántani vele - van aki használni vette, van aki meg b...ogatni - magánügy
én nagyon nagy örömmel és megelégedéssel használom (én pl. akkor sem rootolnám ha fizetnének érte - nekem így jó ahogy van - mindent tud amit ígértek a megvásárlásakor, tehát amiért fizettem
(de pl. a cégnek írkálni - ez tényleg ledöbbentett - komolyan azt hiheti valaki, hogy egy magyar nyelvű emiltől majd hátrafejest ugranak innen 10.000 km-re? szvsz nem valószínű)
-
HardRic
addikt
Nem fogod elhinni, de én egy kibaszott jobbra dőltésre várok. Utálom, hogy mindig át kell tenni a jobb kezembe a telefont videónézésnél, vmint ha balra dőltve gépelek, a kezem pont eltakarja a wifi antennát és bumm. Alapnak kéne lenni, hogy rendeltetésszerű használatkor ne szakadjon meg az a tetves wifi. Persze App2SD is fontos többi dolog nem érdekel. HTC meg nyaljon sót, hogy megígér valamit és még mindig sehol sem vagyunk.
-
g3d
tag
Kérdező: fedorati(30) Téma: Általános kérdés a termékkel kapcsolatban
kérdés Tisztelt thebesthellboy! eredeti a termék?? - fedorati
válasz Tisztelt fedorati! Igen. Udv - thebesthellboyAhogy mondtam. Hazudik a csóka vagy ő is át van vágva. Ez utóbbit kétlem. Valamint talán a fogyasztóvédelem is tud segíteni, ahogy fentebb linkelték.
-
gombsadi
aktív tag
Nem, még nem adtam be. Nekem lenne csere készülékem, de a múltkor, mikor benn volt, egy N70-es Nokia-val kellett élnem... hát... használhatatlan volt. Ebből kifólyólag nem szívesen adnám be újra. Viszont nem tudom mi tőrtént vele, de vasárnap óta nem produkálja a dolgokat. Sem a bekapcs. gomb, sem a MENU gomb nem rosszalkodik. Ki érti ezt?
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Hero utódja aluminium borítással és új dizájnelemekkel büszkélkedhet. Hajszálnyira a tökéletességtől.
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest