- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskajancsi
aktív tag
válasz
brownus #5212 üzenetére
annyit biztos. (a gari nem mindegy)
pontosabban majd megmondják a szagértők.
pár példa.bár itt van jópár elszállt ajánlat is.
-
umfrider
senior tag
válasz
brownus #4727 üzenetére
Szerintem biztonságos, oly annyira, mint PC-n. Bár én sosem voltam híve az internetes ügyintézésnek, fizetésnek. Jobb szeretem személyesen intézni ezen dolgaimat.
Persze gondolom itt a fizetős alkalmazásokra gondolsz, egyebekre. Szerintem a PayPal egy sokkal korrektebb rendszer, mint mondjuk a Jamba szolgáltatás és a hozzá hasonló átverések. Ha kifizeted az alkalmazást, akkor valószínű, hogy nem kell extra költségekre számítanod. ( a Jambánál már értek meglepetések - még mikor nem volt lehetőség arra, hogy hozzádugjam a régi kis grafikus kijelzős telefont a géphez...- )
lhekszi
Nem sikerül a downgrade?!
-
umfrider
senior tag
válasz
brownus #4556 üzenetére
Figyelj!
Én is nagyon sokat szarakodtam vele anno.. Az én Legendem is kártyafüggetlen, de mégis kellett csinálnom Goldcardot. ( biztos, ami biztos ) A TheUnlockrt-ajánlom én is, az a legtárgyiasabb, legjobb ilyen szempontból.
A másik. Az SDK az a C: gyökerébe legyen és minden egyéb alkatrész hozzá, padig a tools mappába. Ha pedig le van töltve az a mappa, ami a root-hoz kell, akkor azt a mappát is a C: gyökerébe másold be!!! Onnan dolgozz mindig!
-
brownus
veterán
válasz
brownus #4550 üzenetére
már itt megakadtam... downgrade to 1.31 - crackin.bat futtat és nem történik semmi...
-
brownus
veterán
válasz
brownus #4545 üzenetére
pár fórum átolvasása csak még jobban összezavart...
srácok, a segítségetek kell!szóval HBOOT - 1.01.0000
szolgáltató független legendem van, gyári 2.2-velnem kell leírnotok, csak linkeljétek be azokat az oldalakat, amik precízen mutatják lépésről lépésre, hogy mit kell csinálnom! köszi előre is!
-
brownus
veterán
válasz
brownus #4544 üzenetére
basszameg, nem tudom mit nyomtam meg, hogy megnézzem a HBOOT értékét, és most fekete képernyőt látok, középen egy telefon annak jobb oldalán egy piros háromszög, benne egy felkiáltó jel. mia fasz van?
már eltelt pár perc, vegyem ki az akksit? yep, akksi ki/be segített.
HBOOT - 1.01.0000. akkor ez alapján mehet?legend root
-
HardRic
addikt
válasz
brownus #4505 üzenetére
általában simán van fél perc gyári froyoval ha nem több.
Nekem sem tetszik már úgy a Legend mint az elején. Szar kijelző + szar wifi. Idén más szórakoztató elektronikai dolgokra gyűjtök, majd úgy jövő tavasszal megy el.
Froyonál azt érzem, mint amit az apple is csinált a 3G-kkel. Mintha direkt lenne belassítva, hogy megvegyed az újat. Boot time kb másfélszeres, kikapcsolási idő a korábbi max 10sec helyet lassan 20sec is van. Elég idegesítő.
-
umfrider
senior tag
válasz
brownus #4475 üzenetére
Igen, ez rendben is van, de ettől a háttérkép még nyújtott marad. Én azt szeretném, hogy a háttérkép állított legyen.
PL: ezt a képet hogyan tudnám beállítani? Mert ugye, ha rámegyek, hogy háttérkép beállítása, akkor kiadja az ablakot, hogy vágjam le belőle. De nem lehet, úgy, ahogy szeretném... -
umfrider
senior tag
válasz
brownus #4385 üzenetére
A cikk első két részével egyet értek, van benne igazság. No de onnan, hogy "Na, akkor a gyártó a köcsög" -már nem. Nem így működik!
Mellesleg én is nagyon vártam a 2.2-t, de csak az App2SD miatt. Nem is igazán értettem azokat az embereket, akik ócsárolták a cégeket, és azt hangoztatták, hogy "soha többé HTC; senkinek sem fogja ajánlani a Vodafont... stb. Kérem, ők azért vették meg a készülékeiket, mert már a vásárlás pillanatában várták az új OS frissítést? Mégis mi lenne, ha egyáltalán nem lenne frissítés? Ki nem sz*rná le? Nem mintha én nem örülnék neki, hogy van, de ez már csak egy plusz, extra dolog, amit úgymond tekinthetünk kiváltságnak is.
Azt pedig végképp nem értem, hogy megkezdődik egy kósza hír mondjuk a 2.2-ről és azt már mindenki készpénznek veszi ( tisztelet a kivételnek ) és hőbörögnek, ha mondjuk nem érkezik meg az update. Természetesen rosszul tudja érinteni az embert, ha vár valamire ( legyen az megalapozott, vagy alaptalan ) és nem következik be időben. De már elnézést, milyen jogon háborgunk, ha a gyártó nem is lenne köteles frissítéseket kiadni? Örüljünk neki, hogy mindig újítgatnak és igyekeznek naprakészen tartani a platformokat.Nem csak az Androidról beszélek, legyen ez Symbian, akármi.
-
g3d
tag
válasz
brownus #4274 üzenetére
A marketinges fotókon tényleg gyönyörű, de a youtube-on fellelhető videókon nekem nagyon csilli-villi műanyagnak hat. Persze attól még lehet jó minőség, meg profi illesztés, csak nekem sosem tetszettek "lakkozott" hatású házak...
Srácok lenne egy kérdésem. Mióta fent van a Froyo, csak most tűnt fel, hogy hívásfogadásnál nem az eddigi megszokott módszert tudom használni (fel-le tolom a csúszkát), hanem egy fogad és elutasít gombom van. Ez nektek is standard vagy csak én mókoltam el valamit?
-
gombsadi
aktív tag
válasz
brownus #4093 üzenetére
A mail kliens. Eddig, 2.1 alatt jól működött rendesen. Most meg, ha beállíom, hogy csekkolja az emaileket, ha megnyitom, sokszor órákig csak frissitget, de nem tolt adatot semmit. Ami külön zavaró, a copy paste. Tökéletesen működött, most meg ha ki szeretnék jelölni valamit, akkor sokszor nem akar működni. Vagy nem jelenik meg a kijelölés, vagy nem ugrik fel a művelet menu. Elég bosszantó.
-
fattyu
veterán
válasz
brownus #4055 üzenetére
"Mennyire folyamatos pl egy videó vagy egy animáció, akár flash játék lejátszása\megnézése? - akadás mentes az esetek 90%-ban. pl. durván rácsúsztam az angry bird-re, a season-ben van pár pálya ahol meg-megakad egy pillanatra a játék."
Bocs de az erre írt game...
Flash az hogy felkúszol kmkra és megnyitsz egy flash alapú gamét. Ott sírva fogsz fakadni
-
gombsadi
aktív tag
válasz
brownus #3986 üzenetére
Én korábban, pár hónapja a lookbot (remélem helyesen írtam) próbáltam meg, de kb egy órát ment. Az én véleményem az, hogy ha igazi védelmet akarsz, hagyni kell futni, viszont a legend amúgy sem erős akkuját hamar lehúzza. Amit a néven sokszor olvasni, a kém programokról azért elemezni kell, pl szinte mindig valami vírus kedvező cég ad ki elemzést, vagy hozzá kötödő szervezt. Én bízom azért a google szűrésében, illetve a közösség értékelésében. Amit sokan használnak, valószínű, hogy nem kém program, illetve meg kell várni az értékeléseket. Persze ez szigorúan az én véleményem, mindenki azt csinál amit akar.
-
vasii
senior tag
válasz
brownus #3850 üzenetére
en tegnap elott rootoltam (nemis en lennek, jo idozites..) es most cyanogenmod van fent 2.2 alapu azert kerdezem ezeket, mert nemtudom h ez most cm alakitas vagy 2.2 alakitas.
obga: jah jovan leesett
tehat a cmben van alap android cucc, ezek pedig a htc alakitasai.okk, akkor kezdem a kutatast a regi cuccok utan:S
-
L4mie
veterán
válasz
brownus #3845 üzenetére
én simán bementem az app managmentbe és ott van egy lehetőség, hogy move to SD.
Sajnos az IGO-t nem tudtam átpakolni, de a 2 angry birdset átpakoltam+30MB
Jah ha nincs fotó, megváltozott a hívófél kijelzés.A naptár megváltozott, a power widget ikonjai is.
Alarmmal vigyázzatok, resetelődött ^^, és belekerült a napi lehetőség. iránytű nekem még mindig fosde az is frissült.
Jah Linpackban 7.7 et toltam a telóval
legjobb asszem 2.73 volt 2.1 el
-
vasii
senior tag
válasz
brownus #3842 üzenetére
Inakbb igy kerdezem mert nemtudom h most nalatok milyen volt:
1.Nekem a clock ilyen volt és ilyen lett.
2.Galleryrol csak azt talaltam amilyen lett, de nem ilyenvolt (nekemis lassan tolti be azert kerdezem, mert a regi jobb volt)
3.kamerabol emgint csak azt talaltam ami lett
Tehat kerdes, ezek vannak nektek is?
-
RETRO-G
tag
válasz
brownus #3459 üzenetére
A gyári lejátszót használom, bejön a lezárt képernyős váltás, mivel alig kell kihúzni a telót a tokból
Egyébként jó lett, a winamp frissítette a maradék borítókat, és szerintem ugyanazzal az adatbázissal dolgoznak, szóval a gyári is megjavult
Az on-airre hogyan kell csatlakozni TC-vel? -
L4mie
veterán
válasz
brownus #3301 üzenetére
semmit
de szervízben mondták, hogy már volt 1-2 ilyen, speedshopban meg mondta a chates srác, hogy kezd behalni az érzékelő rész.
Szóval ma viszem be e-care be, mondták van most alkatrész, 1 héten belül megcsinálják. Utána meg megpróbálok szerezni egy 8910i-t olcsónnincs valakinek?
-
vasii
senior tag
válasz
brownus #3183 üzenetére
enis tobbet probaltam mire olyat talaltam ami tetszik.
igazabol en csak az idojaras&ora, powercontrol es az akksi widgeteket hasznaltam.
idojarasos ora: Fancy Widget, egy az egyben ugyanaz, kiveve h nicnsenek benne idojarasos animaciok.
akksira a batterytimeot.
powercontrolra a switchprot, bar asszem powercontrols az lproban is bennevan. -
fattyu
veterán
válasz
brownus #3183 üzenetére
weather & toggle widget
Android Agenda Widget ( ez nem pont úgy néz ki de sokkal jobb )
A battery ből van csomó.
Nekem egyedül a HTC adatforgalom egygombos izéje hiányzott de találtam egyet ami működik TÉNYLEG, cserébe nem kifejezetten szép az ikonja. Neve Toggle DataAz extended Controls is sokkal jobb mint a HTC widgetje és még a kinézete is szabható kicsit.
Pl. Én ezeket használom LPRO alatt. Amugy Lprot pl megvettem hogy elérjem a widgetjeit is, 3 dollárt nevetve ér szerintem és azok a widgetek sem rosszak ( csak a naptárja sajna nem kezelei le hogy én nem akarok facebook elemeket ). -
Scenic
tag
válasz
brownus #3006 üzenetére
2. Valahol olvastam, megkeresem Neked...
1. A Froyo aszongyák gyorsít rajta, namármost van Task killerem, használom, de eskü akadozik pedig nincs teleszarva a memóriája mindennel, csak a legszükségesebb programok futnak... Nem a nem a szabad memória miatt nem villám, de ezen felesleges vitázni, szubjektív a sebesség kérdése!
3. Azt ugyan nem, veszek inkább egy gyorsabb gépet!
Ja és mielőtt mindenki rácuppanna a témára, nagyon szeretem a telefont, de kinőttem, megszoktam és kicsit a hócipőm is tele lett az ígérgetésekkel!
-
dkt
csendes tag
válasz
brownus #2903 üzenetére
Reggel megint akadt nálam is, de most már stabil. azért jó tudni, hogy nem a telefonnal van gond...
Nem tudom, az, hogy néha hosszabb hívások esetén egyszercsak megszakad a kapcsolat, szintén a Telenor számlájára írható, vagy máshol van baj. Nálam majdnem napi rendszerességgel bekövetkezik. A térerő ilyenkor végig jó, nem mozgok beszélgetés közben, tehát az ilyen könnyen orvosolható hibákat kizártam. -
RETRO-G
tag
válasz
brownus #2854 üzenetére
Köszi a gyors válaszokat,talán majd a Froyo besegít.
Igen be tudod állítani a Hotmailt is (sőt elvileg akárhány postafiókot) a Mail alkalmazással,nekem már az első indításkor sikerült a varázslóval, de gondolom később se nehezebb!
Van valami újabb infótok a frissítésről? -
vasii
senior tag
válasz
brownus #2842 üzenetére
a power widget benne van, de en felraktam a switchpro-t ebben tobb mindent lehet allitani (egy sorban 8) es testreszabhato h mit akarsz kapcsolgatni (kb 20dologbol valogathatsz).
mas:
mivel ugye sok widget kilove, felratktam a fancy widgetet ami ugyanolyan mint a senses ora+idojaras widget, meg a battery time liteot, tegnap frankon ment ma meg mar nem frissit..ugyanazt az idot-idojarast-akksiszazaelkot mutatja..vki otlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest