Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
válasz
zserbox #4230 üzenetére
ki is kapcsoltam... meghülyült.
http://androidhungary.com/2011/01/3-uj-sanoma-alkalmazas-androidon-tv-24-mozi24-es-fn-hu/
-
RETRO-G
tag
válasz
zserbox #4030 üzenetére
Azért vicces, hogy újdonságként említik, hogy egy lapon lehet majd az infókat megtalálni és nem kell a fülek közözz váltani
Nekem 2.1-ben mindig így volt, mióta 2.2-van (pár napja
) csak azóta vannak fülek, és nekem bejön!
"Az egyes programok adatlapja is teljesen megváltozik, mivel a felhasználók mostantól minden információit egy oldalon láthatnak; a leírást, a változásokat, képeket, hozzászólásokat, így nem szükséges a különböző fülek közti váltás."
-
spanyoll
addikt
-
-
smurfie
csendes tag
válasz
zserbox #3133 üzenetére
Ahhoz, hogy kicseréljenek egy akármilyen tartozékot, be kell vizsgálni az egész készüléket és produkálni kell a hibát, aztán lehet csak csere.
A dokinál sem úgy működik, hogy bemész, megmondod mi bajod és azt is hogy "x" gyógyszert írja fel, és ő felírja neked! Vagy igen?Néha nem ártana gondolkozni!
-
n0_gAboR
őstag
válasz
zserbox #2569 üzenetére
A rootolas tobbek kozott a kovetkezokre hasznalhato:
- app2sd (appok telepitese sd kartyara - 2.2 tud alapbol egy hasonlo, de nem ilyen hatekony eljarast)
- wifi tethering (2.2 mar tudja alapbol)
- custom romok telepitese
- gyari rom hackelese, temazasa, gyari appok eltavolitasa, kicserelese
- cpu overclock -
-
L4mie
veterán
-
-
L4mie
veterán
válasz
zserbox #1922 üzenetére
2 hét, játékkal nagyon szívja, de mi nem
jewellersel szoktam tolni wifivel, hogy fel tudjam tolni a rekordjaimat, érezhetően melegszik, 20-30 percenként 1 szintet ugrik lefelé az akku.
Ne várj csodát, ami pörgeti a procit-kijelzőt, az pikkpakk leszopja, ha ilyenkor van valami gép a közelbe dugd rá usb-t.
Amúgy FM rádióval meg semmit nem fogyaszt -
Tibro5
senior tag
válasz
zserbox #1717 üzenetére
én vodásat vettem az xxlnél.
induláskor van egy vodafone logó, meg a programok között van 2 ikon, az egyik a vodafone 360 weblapjára irányít, a másik meg egy webshopba.
ezek nem zavarnának, de egy bajom van vele, hogy nem lehet frissíteni a szoftvert, 1.23.161.1 verzió van rajta, így a marketből nem tudok elérni néhány alkalmazást.
vodafone nem nyilatkozik mikor lesz elérhető az 1.31-es frissítés -
L4mie
veterán
válasz
zserbox #1710 üzenetére
én a "gyorsbolt" ban, nagyon korrektek voltak, délelőtt webes chaten ledumáltam délután átvettem.
Hát hogy mit érdemes? egy wifi fixert meg egy taskpanelt, kb ennyi amit ajánlok, többi az csak finomságok.
játék etc.
btw: nektek is fos az iránytű és a metal detector? gondolom aluház bezavar.
-
Thunder78
őstag
válasz
zserbox #1696 üzenetére
Én egy olyan telót vettem meg 1 hetesen, amit az XXL GSM-től vettek.
Mivel nincs vele hiba, így a garanciális ügyintézés részét nem ismerem.Nem MuzX volt az véletlenül, aki ráfizethetett a végén egy nagyobb telóra? Ha így veszed, akkor happy end volt a vége. Szerviz <> kisker. A kisker pedig azt tudja tolmácsolni, amit a szerviz mond. Ez van.
-
sgery
őstag
válasz
zserbox #1638 üzenetére
nekem iphone-om volt eddig, a szoftware-es ellátottság valóban összehasonlíthatatlan az androiddal sajnos
ez az, ami legjobban hiányzik az iphone-ban. Nincs egy szép játék se erre.
Pl. szeretem a sudokut. iphone-on ott az ea games csodás és szép sudokuja. erre pedig olyan igénytelen kinézetű játékokat adnak ki, hogy már nincs is kedvem játszaniNem tudjátok mikor lesz valami előre lépés a market-nél? Mikor már igényesebb dolgok és nagy gyártók programjai is fennt lesznek? És Mo-on is...
torrenten sajnos nem sokat találtam. merre keressem? -
Senhi
aktív tag
válasz
zserbox #1587 üzenetére
Milestone erősebb. Ha jól tudom abban is snapdragon van csak alacsonyabb órajeleken.
2.1-es android hivatalosan is van rá, sense-et meg gondolom meg lehet oldani, de szerintem annyival nem dobja meg a készüléket mint az ember várná.
Gépelés a legenden pedig halál pontos. Én ha gyorsan írok akkor legfeljebb 2-3 betűt rontok mondatonként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest