- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasii
senior tag
-
-
Üdv mindenkinek..Kéne egy kis segitség ehhez a telohoz.Volt már mindenféle telom de htc m még nem...Az összeset rootoltam meg romoltam i ennekviszontnem tudom hogy álljak neki...Valami stabil 2.3.6 os rom kéne rá vagy ha van stabi lics az is jo lenne..Valaki le tudná irni vagy belinkelni valahonnan az egésznek a menetét??Nagyon köszönöm elöreis
-
sirály69
őstag
Csináltam egy gyári visszaállítást a telefonon és elment a magyar nyelv.....
Letölteném a MoreLocale 2-t, le is jön de nem tudja telepíteni...
"ERROR
Package file was not signed correctly." üzenetet kapom.
Mi lehet a gond? -
evko
aktív tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség..
Htc dev oldalon unlockoltam a telót...
Rootoltam is...
S-on a készülék...
Feltettem a recovery-t és nem működik....
Vannak menük, csak épp semmi nem megy rajta, bármit nyomok...
Recovery, ami működés képtelen...Mit csinálhatnék, hogy jó legyen???
-
Bembee12
aktív tag
Sziasztok.
Én most vettem használtan egyet, tudom megkésve, de ez van.(Sprite)
Na, de a lényeg:
1. és 2. nap tökéletes volt.
Aztán most már a kijelző "magától érzékel" mint itt. Akár töltőn van, akár nincs.
Néha 5 percig jó, aztán teljesen magától megy, vagy nem érzékel sehol sem.
Factory reset ne segített :S
Se Cm9...Szerintetek tudok az eladónál reklamálni?
Amikor ott kipróbáltam semmi probléma nem volt csak két nap múlva jött elő ez. -
törölt tag
-
Thunder78
őstag
Lassan én is nekilátnék a moddolásnak, eddig nem piszkáltam a telefonomat.
Ezt néztem ki: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2036985
Kérdés, hogy hogyan kéne nekilátnom?
Teljesen gyári független a cucc. -
hgizmo
csendes tag
telefonálni, e-mailezni bőven elég, teljesen jó gps-nek is, mérete tökéletes, lecserélném talán gyorsabbra... de tud valaki ilyen méretben, fémházas androidos készüléket?
-
Weeman1
veterán
Hát nem nagyon pörög ez a topik.
-
Weeman1
veterán
Valami jó rom-ot tudnátok ajánlani Legend-re?
-
freeapro
senior tag
-
cky2k
csendes tag
válasz
anubys1984 #5712 üzenetére
Szerintem 22 már nagyon sok érte.
-
anubys1984
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem. Anyám készül külföldre és kéne neki egy mobil, hogy ne kelljen számítógépet magával vinnie. Használtan találtam egy Legendet 22 ezerért. Egyrészt nem tudom, ez jó ajánlat-e, másrészt hogy alkalmas-e arra, amire használva lenne.
Ami fontos, hogy jó legyen a wi-fi (leginkább levelezéshez szükséges), valamint hogy fel lehessen rá pakolni Skype-ot. Azt sem tudom, a THC meddig támogatta a gépet, mókolni nem szeretnék vele, ha van rá mód...
Előre is köszönöm!
-
törölt tag
Kérdezném,hogy a Legendemet rootolják, vagy főzött RAM-ot tesznek rá, akkor mint egyszerű felhasználó,nekem jobb lesz? Vagyis mivel lesz jobb? Ha igen , és valaki csinált már ilyet, elvinném hozzá, hogy megcsinálja itt Budapesten. 06-20-36-35-888
-
penge010
tag
Szevasztok.
REmélem hogy valaki még látogatja ezt a fórumot!
Segítségre lenne szükségem rootolásnál.
Már próbáltam megoldani de nem jön össze. -
csuka11
csendes tag
Sziasztok,
Remélem olvassa még vki ezt a fórumot. Segítségre lenne szükségem. Bekapcsolom a wifit, sikeresen felépek a hálózatra, fönt ki is teszi a wifi ikont. Ennek ellenére sem a böngészés, sem a gmail nem működik. Azt írja ki, h no connection.
Korábban simán működött. Több wifi hálózattal próbáltam, mindegyiknél ugyanez a hiba.Mi lehet?
Köszi
-
Balinov
titán
sracok, Legend-et ki lehet nyitni siman a htcdev-en keresztul hogy rootolhassam vagy kell meg valami mas is hozza?
HTCdev oldalan benn van a Legend a listaban, de becsillagozva, miszerint Indicates HBOOT update required, de bevallom, lovesem sincs,hogy ez mit is jelent.
-
spanyoll
addikt
válasz
Thunder78 #5704 üzenetére
A hátsó kis gumiborítás nem érintkezett a fém kis akármikkel, azért nem volt térerő.
Amúgy február környékén új telefont veszek, aki ért hozzá és hasznát tudná venni, annak felajánlom valami bagatel összegért a telefonomat alkatrésznek. (funkcionálisan majdnem hibátlan, de a külső sérülések miatt rendes telefonként eladni már értelmetlen lenne).
-
spanyoll
addikt
Nincs háló a telefonomon. Most lett, erre hiába jelez térerőt, nem képes hívni senkit. Ötlet, hogy mitől lehet ez?
-
vass17
tag
Sziasztok!
Utóbbi időben észrevettem, hogy egyre nehezebben érzékel a Menu gomb és úgy látom, hogy sajnos ez is a hangerőgombok sorsára fog jutni és teljesen elromlik (óriási mínusz a HTC-nek, amiért nem tudott rendes gombokat csinálni).
Nem szeretném viszont lecserélni, mert még mindig kiszolgál és a gombokon kívül semmi mást nem tudnék felhozni ellene. Szóval gondolkozok rajta, hogy ebayről rendeljek utángyártottat, találtam is: Link.
Valakinek ezzel kapcsolatban van tapasztalata, cseréltetek már gombot? A szétszedése útmutató alapján nem tűnik bonyolultnak, kérdés, hogy milyen minőségű lehet egy ilyen alkatrész?Előre is köszönöm a választ!
-
Kolpi6
csendes tag
Sziasztok van egy Legendem de betört rajta a kijelző és teljesen sötét a kép! CM7 van rajta. Vissza tudom állítani valahogy eredeti állapotba anélkül h a kijelzőre szükségem lenne?
-
Einstvan
aktív tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Üdv mindenkinek! Újra lett egy Legendem (mert betörték a kijelzőjét). Most már volt merszem, felpakoltam rá a cyanogenmodot (7es)
Egy kérdésem lenne: tapasztalt valaki olyat, hogy elszürkül a képernyő? Ha újraindítom a telót, kb 2 percig szépek a színek, majd kifakul...
Gyári állapotában semmi ilyesmit nem csinált(csak annyi a baja, hogy a felső 20%-a a képernyőnek nem érzékeny, egyébként hibátlan)
Egyébként most mi a legstabilabb főzőtt rom erre a telefonra?
köszi
-
kaciokos
őstag
válasz
Piero89 #5692 üzenetére
Ezen már én is gondolkodtam. Ha jól rémlik, a CM oldalán van fenn leírás, azt próbáltad?
Mondjuk ezzel kapcsolatban nekem is lenne kérdésem: ott egy elég bonyolult rootolást írnak le, mi van, ha a htcdev-en keresztül nyitom ki? Vagy az nem ugyanaz, és akkor is rootolni kell?
-
Piero89
aktív tag
Sziasztok!
Bár elég kihaltnak tűnik a topic, de azért rákérdezek, hogy valaki tudna nekem egy szájbarágós leírást adni egy CM7 telepítéshez rootolással együtt?
Egy hete van nálam egy gyári froyo-s legend és néha botrányosan belassul, úgyhogy szívesen kipróbálnék egy custom romot
-
Zsebob
senior tag
http://hardverapro.hu/apro/uj_htc_legend_fuggetlen_garancia_tartozekok/hsz_1-50.html
-
csuka11
csendes tag
Sziasztok,
Egyre gyakrabban akadok olyan oldalakra, ahol azt az üzenetet kapom, h ezen oldal megtekintését nem támogatja a böngészőm. Opera Mini Next-et használok.
Lehet ezzel vmit kezdeni, v már öreg a Legend?Köszi
-
törölt tag
elkelt a telefon ne keressetek.
-
törölt tag
Mivel senkinek se kell egy müködő legend egy tizesèrt,igy szètbontom,akinek kell valami irjon.Legalàbb több pènzt kiszedek belőle.
-
Balinov
titán
válasz
Sanyig4 #5679 üzenetére
utobbi.
CoPilot UK/IRL verzioval hasznaltam tavaly, meg mielott meglett a Sensation. siman jo volt navigalasra. Elotte elvittem egy probara egy kisebb, kornyekbeli kirandulasra, komboban hasznaltam a Navigon PNA-val, teljesen vallalhato, persze ez a felhasznalt navi szoft minosegetol es a hozzaadott terkepek pontossagatol is fugg.
-
Balinov
titán
válasz
#19708160 #5676 üzenetére
nekem, mikor hasznalnom kellet, tobbnyire kenya alson, akkor sokszor 1-2percbe is beletellett, mire megtalalta a jelet. Utana itt a PH!-n ajanlottak ezt a kis nagyszeru okossagot, kovetkezo kirandulaskor susnyas felso-n max 30sec volt jelet talalnia. Gondolom, mivel A-GPS cellainfot is hasznal, na ezeken a helyeken GSM only terero is alig volt.
Varosban, surun lakott helyeken jo volt, uj tulaja se panaszkodott emiatt
-
törölt tag
Akinek kell egy müködö HTC legend egy tizesért,az viheti bármikor.
-
törölt tag
Sziasztok.Van egy htc legendem amit rootoltam,de hogyan tudom feltenni a cm 7.1-et?Tud valaki segíteni?Köszönöm.
-
kiseper
tag
Sziasztok, olyan problémám lenne hogy adott egy Legend 1.01-es bootloaderrel, a merényletem pedig egy új rom rárakása lenne, viszont eddig se rootolni se bootloadert nyitni nem tudtam rajta :/
-
vasii
senior tag
válasz
Sanyig4 #5664 üzenetére
Ezt neked kell eldonteni.
Ha nem fontos az ujabb oprendszer meg a jatekok akkor sztem igen.
En ket eve hasznalom pontosan es mindene mukodik, semmi bajom vele, csak mar unom kicsit.
Meg azert mar meg is kopott..Altalanos hasznalatra, sima mp3, gps, fotora, netezni jo..
Meg persze ha nem szereted a tepsit akkor ujabb telok szoba se johetnek kb.
Ez meg legalabb telefon forma.Mondjuk nem vagyok annyira kepben az also/kozep kategoriaval mik vanak most legenddel egy szinten, de sztem ennyiert nem nagyon kapsz jobbat.
-
Sanyig4
tag
Érdemes még Legendet venni?
Első androidom lenne, nagyon tetszik külsőleg is, árban sem vészes (kb 25ezer).Vagy inkább valami frissebb alsókategóriás újabb telefont? Azzal meg az a bajom hogy külsőleg elég igénytelenek sajnos.
Segítsetek dönteni!
-
Ha le kell cserélnem a ROM-ot (amit remélem nem kell megtennem, lásd előző hsz-em) ezt a B 0.7 ROM ROM-ot szeretném felkapalálni.
Kérdésem, hogy ha nekem nem kellenek alkalmazások, azt hogy tudom letörölni? Pl facebook, footprint stb? -
Ma megcsináltam ezt az unlockot, amit drosan linkelt az 5607 hsz-ben.
Kérdésem, hogy most már elvileg root-ot is a telefon? Vagy ahhoz le kell szednem egy ROM-ot?Én ha lehet megtartanám a gyárit, de kellene a root, hogy át tudjak pakolni a kártyára olyan alkalmazást is, ami nem támogatja hivatalosan az SD-kártyás telepítést.
-
BaziJoe00
tag
Szevasztok, következő kérdésem lenne, valaki tud ajánlani valami jó kis room-ot amitől némileg gyorsulna a rendszere a kis hősnek?
-
Sanyig4
tag
válasz
Megvagyok #5656 üzenetére
kb 30ezret szánok rá, és nem is fogom túl sok mindenre használni: telefonálás, és néhanapján navigálás. Viszont igényes külsőt szeretnék!
Úgy gondolom ezeknek a szempontoknak megfelel a Legend, de javíts ki ha tévedek.
Te mit ajánlanál fenti szempontokat figyelembe véve?
-
Megvagyok
tag
válasz
Sanyig4 #5655 üzenetére
Ha már mindenképp a kettő közül akarsz választani ( szerintem már vannak sokkal jobb vételek is a piacon ) akkor a Desiret javaslom... 1Ghz-es processzor( pl vannak olyan programok amiket 1Ghz-nél kisebb procis telefonra fel se tehetsz), nagyobb, és sokkal több fajta főzött ROM létezik rá mint a Legendhez..
-
Sanyig4
tag
Sziasztok!
Elgondolkodtam egy Legend, vagy egy Desire beszerzésén.
Érdemes valamire fokozottan figyelni? Mi az amivel gond szokott lenni?
-
mx/z
csendes tag
Az lenne a kérdésem hogy ha fent van egy cyagoned 7.2 rom a telcsin hogy tudom
visszatenni a gyárit? -
emgyee
csendes tag
Meddig gördeszkázott nálatok a robot cm7.1 első indításakor?
Vártam az előbb egy órát, de nem fáradt el. Restore gyári, újra elölről, de ugyanaz. Itthagyom éjszajára, meglátom... Mindenesetre gyanús. -
macskajancsi
aktív tag
Akit esetleg érdekel: új, garis, független Legendemtől megválnék jóval bolti ár alatt.
Részletekkel privátban tudok szolgálni. -
Matt88
csendes tag
Sziasztok!
Nekem tárcsázási problémáim vannak.
Teljesen gyári a telefon, nem buherálgattam (lehet rám csúnyán nézni, de teljesen meg voltam elégedve a gyári lehetőségekkel is)
Az utóbbi időben azt játssza, ha épp olyan kedve van, és mostanában elég sokszor van olyan kedve, hogy rámegyek a telefonkönyvben, vagy a widget-ként kitett névjegyzékben, vagy bárhol, valakire, hogy felhívjam...és nem történik semmi...érzékeli az érintést ugyanis zölddel nyugtázza, azonban semmi nem történik...van h 1 percig, de volt már olyan h 5 percig próbálkoztam a hívással...
Aztán egyszer csak bedobja a tárcsázást...amit utána nehéz letenni...mert vagy a notification lapot húzza le az end call megnyomásakor, vagy nem történik semmi...
Csak újra kéne tenni az oprendszert vagy valami más baja lehet?
Előre is köszi. -
Répafőzelek
tag
Találkozott már valami olyan hibával, hogy a telefon kikapcsolja a hagszórót hívás alatt és csak akkor kapcsolja vissza, ha elemelem azt a fülemtől és a képernyő bekapcsol. Ezt az elemelős mókát kb 2x kell eljátszanom hívásonként, hogy működjön a dolog és kezd elég zavaró lenni.
A másik probléma, meg akkor jön elő, ha megszakítom a bluetooth kapcsolatot, akkor a telefon fogja magát és tol egy resetet. Elég zavaró, mert ez olyankor szokott előjönni, amikor leállítom a kocsit és a kihangosító bontja a kapcsolatot.
Teljesen gyári 2.2-es rendszert használok, az utolsó 3.14.405.6-os verziójút. Valaki találkozott már ilyen problémával, ha igen akkor mi volt a megoldás?
Factory resetet már próbáltam, de csak kb 1 napra oldotta meg a dolgot, utána újra produkálta a telcsi a problémákat... -
kelly7
aktív tag
Sziasztok
HTC Legend telefon gyári szoftverét lehet magyarosítani?
-
juci.rkm
csendes tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis segítségre, nem működik a Legendemen a net. Valaki, aki T-Mobile-os, leírná nekem az APN beállításokat? Már egy csomó félét kipróbáltam, ami a neten kering, de egyik se működött
Köszi szépen! -
Kolpi6
csendes tag
Péntek este nekem is sikerült
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!
-
ramyashour
csendes tag
válasz
ramyashour #5640 üzenetére
Éééééés igennn, sikerült!
Köszönöm a segítséget, most minden simán ment, már a CM7.1-gyel ismerkedem! Eddig tetszik... -
Megvagyok
tag
válasz
ramyashour #5638 üzenetére
Pontosan nekem sem sikerült kiderítenem hogy most akkor kell-e rootolni bootloader unlock után vagy sem... De én rootoltam a fentebb említett HTCSupertool v3 segítségével... (feldugod a telót usb-re, majd a programban először az 1est nyomod meg, majd ha az kész, a 3ast). És működik
.Cyanogenmod 7-hez először fel kell tenni egy új recoveryt (clockwork recovery), hogy azzal tudd flashelni az új ROM-ot
Azt már feljebb leírtam hogy kell feltenni
majd ha az kész, utána mehetnek fel a custom ROMok
-
ramyashour
csendes tag
Sziasztok!
Hadd kapcsolódjak be én is. Eddig csak olvastam a fórumot, de most már muszáj kérdeznem, mert kezdem elveszteni a fonalat. Ugyanazt szeretném elérni, mint Megvagyok kolléga, illetve aminek Kolpi6 is a közepén van.
Egy 2.2-es független Legendem van, aminek a fentiek segítségével sikerült a wifis fixet feltennem, ésa bootloader-t megfrissíteni 1.02-esre, azóta viszont nem nagyon haladok. Root-olni szeretném a telót, de most már abban sem vagyok biztos, hogy ez szükséges-e a Cyanogenmod 7 telepítéséhez, ebben is igazítsatok el légyszi (ez lenne a végső cél).
Tehát tulajdonképp azt kellene látnom, hogy milyen lépésekre van szükség még a custom rom telepítéséhez, és egy részletes leírásra (link), ami alapján ezt meg is tudom csinálni.
Előre is köszi a segítségeteket! -
Megvagyok
tag
Hát... Ugye elvileg van egy mappád,amit az unlockhoz csináltál (van benne egy adb.exe, fastboot.exe stb.), ide navigálj el parancssorban. Utána ha ez megvan,akkor írd be a kódot ami levan írva az S-OFF részhez
ja és mindeközben legyen rádugva a telefon usbre
usb debugging bekapcsolva, és charge only mód
-
Kolpi6
csendes tag
Rendben akkor probálom a recoveryt
S-ON-t próbáltam de az nem sikerült
S-OFF hoz az adb shellre van szükségem?
-
Megvagyok
tag
nyugi az nekem se működött
-
Kolpi6
csendes tag
válasz
Megvagyok #5632 üzenetére
Igen tudom h kéne kérnie az allowot de sajna nem kéri:S Viszont letöltöttem a terminal emulatort és az $ jelet adott ki szóval nem értem
de majd megpróbálom felrakni este a recoveryt és akkor kiderül
Amúgy amikor fel akarom telepíteni a HTC drivert akkor nem történik semmi már két gépen is próbáltam de nem történik semmi amikor elindítom a HTC dirver.exe-t
-
Megvagyok
tag
A Superuserbe azokat az appokat mutatja, amik megkapták a root jogot. (azok az appek amiknek root jog kell, a telepítés után kérik, és allow-ot kell nyomni nekik). A root explorert indíts el, tuti kérni fogja a root jogot
Utána meg fog jelenni a superuserbe. Egyébként ha letöltöd a marketről a terminal emulatort, és beírsz neki egy # jelet, akkor ha a következő sorba $ jelet ír, akkor tuti hogy rootolva van a telód
-
Kolpi6
csendes tag
Köszi! A SuperToolba nekem a 3. as menüpont kell nem? mert én azt csináltam elvégzi ki is írja h Rooted de újra kéne indulnia magától nem? Mert a telefon nem csinál semmit! Én is újraindítottam de semmi letöltöttem marketröl a Supeusert de az meg azt írja h nincs semmilyen app a telefonon közbe már ráraktam a root explorert..! nem értem
-
kaciokos
őstag
válasz
szitya1980 #5611 üzenetére
5527-es post, 2-es pont. Nekem működött.
-
-
Megvagyok
tag
Mert telepítened kell a telefonodra a clockwork recoveryt
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1290841
Itt az S-OFF részt csináld(a telefonod szerintem S-ON, de azt írták hogy bootloader unlock(amin te már túl vagy) után lehet használni az S-OFF-hoz tartozó részt)
-
Kolpi6
csendes tag
Abban kérnék segítséget h a Recovery módot hogy tudom elindítani? Már csak ezt kéne megoldanom és mehetne rá a főzött rom
-
Kolpi6
csendes tag
Sikerült megcsinálnom
most már csak azt nem tudom hogy rakjak fel rá főzött romot
illetve melyiket
te melyiket raktad fel?
-
Kolpi6
csendes tag
Köszönöm szépen
időközben rájöttem meg is próbáltam de elkezdi frissíteni majd hibát ir ki és visszaállítja a régire:/ azt írja ha programmal nem okés valami most megpróbálkozom másik gépen hátha a gép nem tetszik neki
-
Kolpi6
csendes tag
Rájöttem! csak nem tudom honnan tölthetném le a hivatalos legújabb frissítést:S Linket esetleg tudnál küldeni?
Bocsa sok hozzászólásért csak mindig kifutok a szerkesztés időkorlátból -
Kolpi6
csendes tag
Illetve azt nem értem h 1. lépésnél ír valami RUU frissét ez mit takar? Felcsatlakozok a telóval a HTC Sync re és utána? Elindítom azt az exefájlt amit letöltök?
-
Megvagyok
tag
Töltsd le és telepítsd a fentebb Drosan által említett hivatalos frissítést. Ezután töltsd le a HBOOT frissítő .exe-t htcdev oldalán az első lépésnél (az összes verziójú ROM mellett ugyanaz a fájl van, tehát nem számít melyiket töltöd), majd ezt is telepítsd . Ezután jöhet a többi lépés
-
Megvagyok
tag
Nagy hírem van!!
Végre bootloader unlockolt, rootolt Legendem van CM 7.1.0-val
-
szitya1980
csendes tag
Az IGO több mint 20 megát foglal a memóriában ha feltelepítem. Van rá valami mód, hogy a memórikártyára át legyen helyezve, mert én eddig nem találtam. gyári 2.2 van rajta. az apptosd programban a phone onlyba teszi. Van aki át tudta helyezni a memórikártyára? és ha igen hogyan?
köszi!
-
Kolpi6
csendes tag
Már az elején elakadok itt a hivatalos bootloadernél! Első lépésnél ugye azt írja h frissítsük a romot de a felsoroltaknál nincs olyan verziószámú rom ami nekem fent van a telefonon ilyenkor mi a teendő?
-
Kolpi6
csendes tag
Én is most láttam a hírt hogy van hivatalos bootloader kérdésem már csak az h van hozzá valami magyar leírás vagy valamit tudnátok mondani hogy most ezzel hogyan is kell rootolni?
előre is köszi!
-
drosan
tag
válasz
BaziJoe00 #5605 üzenetére
Hivatalosan a [HTC fejlesztői portálon] keresztül lehet rootolni...
freeapro: XDA forumon is volt akinek ezt írta ki, nem tudom mitől függ, enyém európai model, és független...
-
BaziJoe00
tag
Üdv
Kezdő vagyok a témában és segítség kellene a root-hoz
esetleg ha valaki tudna segíteni azt megköszönném! -
drosan
tag
Megjelent a wifi-s biztonsági rést befoltozó javítás: [link] (SN beírása után elérhetővé válik a link)
-
kaciokos
őstag
Úgy érted, hogy bekapcsoltad az USB Debugging-ot?
A linkben említett Watchtower amúgy elég fapados, ráadásul ha elindítom, felzabálja a procimat, de részletesebb infót ad a process-ekről, mint az általam használt OS Monitor, szóval ha legközelebb tapasztalom a lassulást, megnézem ezzel is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Hero utódja aluminium borítással és új dizájnelemekkel büszkélkedhet. Hajszálnyira a tökéletességtől.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ukrajnai háború
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest