- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaciokos
őstag
Hali.
Köszi a választ. Mivel igazából csak a tárhely megnövelése a cél, minden ötletet szívesen fogadok, ami ezt kisebb beavatkozással megcsinálja, mint a root+custom ROM.
Időközben találtam én is két trükköt, ami talán segíthet:
1. gyári programok törlése - Erről itt a leírás, pár általam nem használt beépített alkalmazást törölnék (Stocks, Twitter, ...), bár a leírás szerint ez visszafordíthatatlan folyamat, ideiglenes root kell hozzá, ráadásul azt sem tudom, valóban segítene-e az eredeti problémán.
2. default install hely átirányítása SD kártyára - Itt találtam róla egy leírást, miszerint ezzel a módszerrel pár olyan programot is ki lehet kényszeríteni az SD kártyára, amik alapból ezt nem támogatják. Ha jól értem, ilyesmire céloztál te is, esetleg van olyan program a Market-en, ami ezt megcsinálja?
Kaci
-
Istwan
tag
Erre csak egyetlen egy megoldás van.: Nem kell másikat venni, hanem ezt használni.
Amelyik ennél többet tud, az lejátsza az oldalakon a flash videokat...ami nem egy életveszély hiányossága. No meg mostmár a procira gyurnak csak.... ami megint csak miti-muti lehetöséget ad semmi több.
Nem hinném hogy még egy ilyen külalakú telcsit agyalnak ki mint a Legend. Méretileg, elrendezésben tökéletes. -
-
umfrider
senior tag
De legalább sikerült. Mellesleg szerintem ugyan az az eljárás, mint általában. Éppen tegnap előtt és tegnap nyálaztuk át a témát.
Más:
Most már vagyok olyan ideges... A CM7-en kívül egyik ROM sem működött jól. Most a BlaY0 is folyamatosan újraindul, az overclockot nem is tudom megcsinálni, mert a Setcpu-ban nem tudom a 787-et max-nak állítani, valamint minimumra sem veszi be a 400 Mhz-t. Esetleg 760 Mhz-ra sikerül, de akkor is a képernyő zár feloldása után fekete képernyő, 5 percenként lefagy és ujraindul. Nem értem. CM7-en kívül még kb 4-5 ROM volt rajta és mind ezt csinálta. Nagyon idegesít... De azt meg nem szeretném visszarakni, mert bug-os kókány sz@r ( legalábbis szerintem. vannak benne dolgok, amik végtelenül gagyik. pl a kamera, a tárcsázó és az egész híváskezelő, a telefonkönyv, a hívás fogadás- és elutasítás, no meg ha felveszem a telefont -mikor hívnak- akkor 5 mp-ig ordít a hangszóró és megsüketülök ) -
vasii
senior tag
nah nagynehezen megjavult minden. felraktam a cm6.1et de recoverybe meg mindig nemtudtam belepni, nem volt usb kapcsolat, ill ha bebootolt a rendszer ott is hiaba kapcsoltam be az usb hattertarat nem latta a gep, ugyh megcsinaltam meg az usb fixes leirast is az elozo linkrol es igy megjavult..hat nemvolt egyszeru es fogalmam sincs mi baszhatta igy el..ezekutan megegyszer nemrakom fel a cm7et mar masodjara baszott ki velem..
viszont tud vki cm6.1re leirast ext3ra mozgatasrol?
-
umfrider
senior tag
OK, akkor azt csináljuk, hogy ezt a fájlt rakd bele az sd gyökerébe. Belépsz a HBOOT-ba, majd recovery. Itt megjelenik a piros felkiáltójel. kb vársz egy percet. Aztán megnyomod a vol+up és a bekapcsológombot. Ekkor egy kék menüt kapsz. Ez a recovery. Itt csináld meg a wipe data/factory reset-et. Eztán rámész, hogy Apply update.zip ( ezt ugyebár már rámásoltad a memóriakártyára. Ekkor bedob a ClockworkMod Recoverybe ( zöld menü )
Advanced --> Wipe Dalvik cache(Meg lehet, hogy jót tenne neki egy restart adbd is, de erre nem merek konkrétumot mondani.)
Ezek után indítsd újra, majd ha újraindult, akkor ROM feltétel a megszokott módon, vagy ha úgy nem megy, akkor majd leírom a másik megoldást is
Másik: Ha csinálod ezeket a dolgokat, pl: recovery_windows.bat, akkor a feladatkezelőben legyen lelőve a HTC Sync. Nekem hetekig azért nem sikerült pl ROM-ot felraknom. Mert az bezavart!
-
vasii
senior tag
Egyszeruen nincs kapcsolat se, most megprobalom ujrarakni a htc syncet meg a drivereket..
Mondjuk ez se semmi:
Simán nemtudom ujrainditani a telt mert az tortenik amit leirtameher HTC kepernyo, berezeg, majd elsotetul es ezt ismetli. Az egyetlen mód ahogy bebootol (amire tok veletlen jottem ra), ha hboottal inditok, recovery, radugom usbre es ekkor magatol ujraindul es bebootol...
-
macskajancsi
aktív tag
Probléma egyelőre nem volt, bár az első újraindításnál, mikor megnyomtam a menü gombot, fekete képernyő fogadott mintha betojt volna a launcherem.
Ezt 2-3x eljátszotta, majd utána vártam picit -> jobbra, balra scroll a képernyőkön, és láss csodát, működött.
A default ADW helyett már Lpro-t raktam fel, és root jogot kapott a Juicedefender, ill. az Autokiller. Szerintem ez utóbbi volt a ludas.Első vélemények: a képernyő be-ki effekttől majdnem becsokiztam, nekem naggyon tetszik.
Stabil (bár nem tuningolok egyelőre), gyors, letisztult, és kb. röccenésmentesen fut, ahogy a stock ROM-nak is kellene egy ideális világban.
A rootolásról:
Az unlockeres leírással kezdtem, majd miután ez a downgrade leírás nem adta meg a kellő rwx jogokat (az említett factory reset, ill. reboot után sem), ezzel a temprootos megoldással próbálkoztam.
Végül ez vezetett sikerre, csak ezt a részt -
"- Once you are temprooted, connect via 'adb' and do 'su' (to get root) then '/data/local/flash_image misc /data/local/misc1-2.img'
You should then be able to downgrade in the normal way."
- úgy csináltam, hogy miután (temp)rootként kiadtam az előbb leírt parancsot, futtassam újra a crackin.bat -ot. (merthogy értelmezésem szerint ez a "downgrade in the normal way")
Futtattam is, de a jogok most sem akartak meglenni, csak ezzel tököltem el kb egy napot.
A megoldás végül is innen született, a lényeg: NEM kell újra futtatni a crackin.bat-ot, hanem mehet a RUU. Láss csodát, fel is ment pikkpakk.
A többi meg ment (mint az ágybasz**ás) az unlockeres leírás szerint.Bocs, ha kicsit hosszúra sikeredett.
-
donton
csendes tag
Köszi Vasii, utána járok!
...de jönnek az események továbbra is!
Azt hiszem ma délutánra lejárt a Sygic Aura próbaverzióm.
Tudja valaki esetleg, hogy lehet a "kicsikét" aktiválni? (Kerestem itt is, de a gyorskeresővel nem nagyon találtam meg a választ.)
...esetleg sygic aura 2?Nagyon kösz!
donton
-
donton
csendes tag
Szia Vasii!
...ezt az Aura használati utasítása írja?
"A headseten vagy az autós készleten történő zenehallgatáshoz a headsetnek vagy az autós készletnek támogatnia kell az A2DP Bluetooth profilt."
...próbáltam kicsit utána nyomozni, hogy vajon az én headset-em (egy plantronics márkájú kicsike, eddig nagyon meg voltam vele elégedve) mit tud.
...no és mit találok a cég oldalán?Voyager Pro+ UC (B230)
Új Smart Sensor technológia az egyszerű és kényelmes használatértA2DP profil, hogy halld a GPS szöveges utasítását a telefonról
Kétmikrofonos kivitel
Automatikus hívásfogadás a headset felvételével
Automatikus kapcsolat a headset és a telefonkészülék között
Véletlen hívások megakadályozása amikor a headsetet nem viselik
Multipoint technológia, két BlueTooth eszköz egyidejű kezelése
AudioIQ2™ - intelligens hangoptimalizálásért
iPhone kompatibilis
Akkumulátor kapacitás kijelzése iPhone-nál
WindSmart technológia, szélzaj szűrés
Wideband hangzás az ideális PC telefonáláshoz
6 óra beszéd, 120 óra készenléti idő
Bluetooth v2.1 + EDR
17g
... s mindez a készülék megvásárolható potom 34.320 + ÁFA-ért. (Ezzel nem a céget akarnám bántani, tényleg elégedett vagyok velük, csak a fentiek mutatják, hogy nem az én 5000 huf-os headset-em fogja tudni a fentieket, vagy legalábbis az általad említett A2DP technológiát.
...így aztán gyerekek, mi olcsó headset-es Aura használók kapcsoljuk ki a rádiónkat, vezessünk lassan és néma csendre utasítsuk a családot, ha egyszer navigálni akarunk!
...vagy maradunk a jó öreg madzagos megoldásnál, egészen addig, míg el nem szakítjuk azt is kiszállás közben, mikor elfelejtettük lekapni a fejünkről!
No, megyek nyomozni olcsó A2DP headsetet!
Köszi Vasii a támpontokat!
Üdv,
donton
-
donton
csendes tag
-
donton
csendes tag
Szia Vasii!
Kösz, de hol érted ezt a bt beállításokat? A legend-en, a bt headset-emen, vagy valahol az Auran belül? Az aura-ban csak egyetlen egy helyen találtam ilyesmit, ahol a Tell a friend menü van, de ott sem talált rá a bekapcsolt bluetooth-omra. ...más bt beállítást meg sehol sem lelek az aura-ban.
A legendben sem találtam azt, amit mondasz a bt beállítások (wireless & networks) alatt....pedig lehet, hogy jó a tipped, mert ha vezetékes fülest dugok a legend-be, máris azon át jön Laura hangja a naviból!
donton
-
Cric
aktív tag
nekem speciel totál összeb.szta a telefonomat...
soha egyetlen nightlyval se volt bajom, de ez a stabil verzió!!! Ááááá
most feltettem a legújabb (41-es) nightlyt, még tesztelnem kell ezt-azt rajta, mert csak tegnap este telepítettem. de már most jobban néz ki, mint a stable.többiek??
-
vasii
senior tag
Pfff nagynezehen megtalaltam..telepitettem par appot es megjelent a kedvenc low memory ikonom, es vmiert ha keves a belso memoria akkor a telo nemtudja fogadni az smseket..micsoda bullshit..
De azert kozben csak bejott egy ujabb hiba: Par napja beszart a beautiful widgets ugyh ujraraktam a legujabbat es azota nem tolti be a skineket, csak loading skins... es semmi.
Nektek jo? -
mandju
senior tag
Köszi a válaszokat.
1. valóban nem rossz ez a kipakolgatás, de logisztikus a szakmám és sok a partner...minden oldalt meg nem akarom telepakolgatni. ezért is volt jó a csoportokra osztott görgethető widget.... egészen addig, míg le nem cseréltem a launcher pro-t...
2. calculatort én is találtam, de olyan dizájn kellene, mint a gyári volt... sajnos ilyen vagyok...
3. kipróbáltam ezt a programot, de én nem tudtam működésre bírni... valószínű felhasználói hiba...
közben van hivatalos RC3... katt
-
HardRic
addikt
12-esben én nem látok FM rádiót, és korábban nem is volt fent újabb amiben lett volna. Majd valami 20-as nightlyt felrakok (ha már felrakom legyen szép kerek szám
) és ha abban sem jó, akkor megcsinálom amit te. Nem szoktam használni a GPS-t valami gyakran, de ez elég idegesítő.
-
Makron
csendes tag
-
Cric
aktív tag
Hogyne. Max 7 lapot lehet beállítani, mint Pronál. Widgetek is mennek. És ha a dokkra több ikont teszel, akkor az is lapozható lesz (egy oldalra 7-nél több nem fér ki). Szerintem mindent tud, amit a Pro, csak valahogy gyorsabban... Legalábbis nekem tökéletesen bevált helyette.
-
umfrider
senior tag
Igen, én is úgy raktam fel az UOT-fájlt, ahogyan Te is mondod és már volt is fent neekm, sőt eddig úgy is használtam. Tegnap megkíséreltem a felrakást, a konyhában főztem még egy UOT-ot, de bootloop lett a vége. Pedig megpróbáltam vagy 3x... :S
Nem tudom mi lehet a hiba, de az nagyon hiányzik -
macskajancsi
aktív tag
mikor az adw launchert próbálgattam, erre használtam a fancy widget + klaxon kombót, de valami timer + stopper pluszba még jó lenne nekem is.
adw-vel kicsit furcsán működött, így miután gariztattam, szerintem rootolásra vetemedek én is.
ezért gyűjtögetem már előre az infót.
-
Cric
aktív tag
ja, ja, csak így egyben tudom minden chat-cuccomat használni... mármint tudnám, ha skype nem szakadna meg mindig fél óra inaktivitás után. milyen hülyeség ez!
nem találtam még egy olyat se, amin minden remekül menne
Skype, FB chat, MSN, gTalk... ezek kellenének nekem egyben... ha van tipp, sikítsatok! -
brownus
veterán
ezt csak megerősíteni tudom.
végre megtaláltam a legendem utódját: csekk disz áut
-
-
lhekszi
csendes tag
Az a baj,hogy ha másik romot szeretnék felrakni,ahhoz rootolni kell a telefont,de ahhoz,hogy tudjam rootolni,ahhoz 2.1 kell..Vagy esetleg olyanról nem tudtok,amit 2.2 alatt is lehet rootolni?Mert theunlockr.com-on néztem én is a rootot,de az a leírás alapján nem viszi nekem illetve a downgrade se sikerült valamiért
-
umfrider
senior tag
hmm.... Szóval 787 Mhz-ig fel lehet húzni? Szerintem az arányaiban (!) nem rossz. A felmelegedés az nem probléma neki? Az akksi... Majd kieszelek valamit, max majd megcsapolom az egyetem 240-ét
Neked Beválik? Nem nagy a kockázat? Nehéz megcsinálni?
( bocs a sok kérdésért, de szeretném tudni, hogy mi ez )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ZEN.com
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged