- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
Sanyig4 #5679 üzenetére
utobbi.
CoPilot UK/IRL verzioval hasznaltam tavaly, meg mielott meglett a Sensation. siman jo volt navigalasra. Elotte elvittem egy probara egy kisebb, kornyekbeli kirandulasra, komboban hasznaltam a Navigon PNA-val, teljesen vallalhato, persze ez a felhasznalt navi szoft minosegetol es a hozzaadott terkepek pontossagatol is fugg.
-
vasii
senior tag
válasz
Sanyig4 #5664 üzenetére
Ezt neked kell eldonteni.
Ha nem fontos az ujabb oprendszer meg a jatekok akkor sztem igen.
En ket eve hasznalom pontosan es mindene mukodik, semmi bajom vele, csak mar unom kicsit.
Meg azert mar meg is kopott..Altalanos hasznalatra, sima mp3, gps, fotora, netezni jo..
Meg persze ha nem szereted a tepsit akkor ujabb telok szoba se johetnek kb.
Ez meg legalabb telefon forma.Mondjuk nem vagyok annyira kepben az also/kozep kategoriaval mik vanak most legenddel egy szinten, de sztem ennyiert nem nagyon kapsz jobbat.
-
Megvagyok
tag
válasz
Sanyig4 #5655 üzenetére
Ha már mindenképp a kettő közül akarsz választani ( szerintem már vannak sokkal jobb vételek is a piacon ) akkor a Desiret javaslom... 1Ghz-es processzor( pl vannak olyan programok amiket 1Ghz-nél kisebb procis telefonra fel se tehetsz), nagyobb, és sokkal több fajta főzött ROM létezik rá mint a Legendhez..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Philips LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- BestBuy ruhás topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged