- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
Legendet meg simán cserélik nekik
(feltételezem én)
Max buknak 1-2k-t, de kompenzálják magukat veled, na meg azzal, hogy nem terjeszted rossz hírüket, sőőt.
Neked meg remélem a Desire-el nem lesz hasonló problémád, és ezúton erősíted majd az elégedett HTC tulajok táborát *o*
Maj azért nézz majd be hozzánk is néha, meg egy rövid összehasonlítás jöhet, na persze próbáld elfelejteni azt a sok negatív élményt.
-
Lall
veterán
Talán a régen jól bevált "vinyót ruhába csavarom és az asztal sarkának baszom"
, ennél is működött volna. Akkor aztán tényleg semmi nem látszott volna. Aztán nyelje le a márkaszervíz, majd a HTC.
Megjegyzem normális országban, normális boltokkal, normális emberekkel ez nem kellene, hogy így működjön.
-
Thunder78
őstag
Ebből is látszik, hogy a fogyasztóvédelem is csak egy állami cég.
Magyarázni tudnak, meg néha bűntetgetnek is, de amikor tényleg segíteni kéne a fogyasztónak, akkor csak szétteszik a kezüket.
Fizethetsz egy szakvéleményért, de azzal csak a bíróságon érsz valamit. Ugyanakkor lehet hogy a szakvélemény sem fogja a hibát megtalálni, mert ott a gyár által meghatározott alapértékek szerint fogják a készüléket vizsgálni. Azaz simán átmegy és azt mondják rá, hogy rendben van a masina. Ha nem felelne meg az előírt paramétereknek, akkor a szerviz is cserélte volna.Tudnék még hasonló példákat szinte bármelyik márkából, ami az ismerettségi körömben történt.
-
Tonyo
őstag
Ugye nem adtad le szervízbe? Akkor buktad a 3 napodat. Én ugyanezt játszottam le egy másik gsm bolttal a samsung spicammal. Először az aksi merült hamar, aztán egy pixel hibásat adtak helyette, másodszorra nekem kellett elmenni a nagykerbe, hogy megmutassam hol a pixel hiba, mert nem látták, hozzáteszem az eladó látta..de a futár aki vitte a nagykerbe az már nem tudta megmutatni(jézusom). Egy szó mint száz 3 napon belül kötelesek cserélni, és ezt ők is tudják, nem hiába tanácsolták nekem is, hogy várjak mire letelik a 3 nap és utána vigyem el a samsung szervízbe a telót.
mod: annyit tudsz tenni még, hogy a vásárló könyvbe beírod, hogy ez meg ez történt és 3 napon belül maradtál és szervízbe adtad, de jelezted a hibát. Így ülhetnek 3 hetet is rajta, ha hibás mégis cserélniük kell mintha 3 napon belül lennének. Ja és még annyit, h 3 napon belül nincs toldozgatás foltozgatás, komplett telefon csere játszik!!
-
desigo
senior tag
Nem kell ilyen esetben "szívóskodni"
Csendben el kell kérni a vásárlók könyvét és részletesen leírni,hogy vásároltál tőlük egy új terméket ami nem működik megfelelően és ők elutasítóan bántak veled.Ha minden reklamálót lefociznak akkor sosem fognak korrektül az ügyfelekhez állni ha 1 Forintot is buknak valamin.
-
Lall
veterán
Képvibrálással egyből visszavinném. Gyártási baj lesz még senki nem tapasztalt ilyet. WiFi valóban gyengébb, mint mondjuk a HTC HD-n volt, de egyáltalán nem vészes (talán 1 csíkkal). Térerő problémám egyáltalán nincs és kipróbáltam, hogy ha tele kézzel vagy 2 kézzel fogom és takarom az egész telefont akkor sem esik egy vonalkát sem. Szerintem szervíz vissza és csere. Egy próbát még megér. Nagyon jó telefon!
-
"1. A kijelző vibrál. Elég jól láthatóan, engem meglehetősen zavar a folyamatos fényerőintenzitás "remegés"."
Ez megér egy szervizlátogatást. Az én Legendem nem remegett egyáltalán.
"2. Nagyon rossz a vételi érzékenysége."
Ez viszont az akkuval karöltve tény
Az androidportal.hu-n gondoltam reagálni először, de akkor inkább maradok a törzshelyemen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen joysticket vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged