- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
timeline
tag
válasz
bajnokpityu #3269 üzenetére
-
timeline
tag
válasz
bajnokpityu #3265 üzenetére
pedig nincs ezen mit vitázni - nézz meg külsőre, aztán emelj meg súlyra egy dzsunka házat meg pl. egy Lian Li-t - aztán rögtön kiderül, hogy hülyeség-e az alu PC-ház
-
timeline
tag
#419 - a csóka szerint Hollandban már árulják a Fekete Legendát 2.2-vel és szerinte 2 héten belül nekünk is lesz...
-
timeline
tag
válasz
freeapro #3230 üzenetére
3 nap is elmegy, persze nem madarászok rajta
én alapvetően telefonálni vettem, meg navizni, ami szintén keményen zabál, de én rögtön megvettem hozzá az autós töltőt is, így nem érdekel mennyit fogyaszt, viszont halál tutin navigál
van még hozzá a hosszú utakra egy Jabra Cruiser amin BT szintén szeretne fogyasztani, de hát a töltő bírja
Ja, majd elfeledtem - én meg egy X5 akarok!
-
timeline
tag
egyben egyetértünk - rohadtul off - mint ahogy az is, hogy ez a topic egy idej már csak arról szól, hogy.
- ... nem jön a 2.2 ...
- ... írtam nekik ...
- ... rootolom ...
- ... nem veszek többet ...pár gondolat amiben nem:
- a rendszer hogy működik - vazze ez csak egy teló, nem kormányváltás
- akkor meg kell próbálkozni IKEA telóval
- szvsz nem üti szíven őket a morcosságod
- azt én soha nem mondtam, hogy mind, de amit írtam azt tapasztalatból írtam
- a rend rakásról meg ... de persze te se vedd személyeskedésnek az egészetasszem részemről ennyi volt
-
timeline
tag
ez a te álláspontod - szerintem meg akkor is csak egy telót vettél nem pedig magas szintű customer support szolgáltatást
sőt szerintem kicsit rendet kellne rakni a fejekben - mi is az hogy "ilyen értékű műszaki cikk" ? - ne a magyar kispénzű gimist vedd alapul, egy nyugati jó szakmunkás 1 nap alatt megkeresi az árát, akkor hol itt a nagy érték és mi is várható el érte?
nagyértékű műszaki cikk egy B&O vagy Loewe vagy néhány egyedi gyártású hifi - vagyis a több milliós cuccok - de ott sem hinném, hogy el megy a cég igazgatója letörölgetni a port a szekrényedről (pedig az már magas szintű customer support lenne
)
-
timeline
tag
100% egyetértek - én már rég meg akartam kérdezni ugyan ezt, de nem akartam senkit megbántani vele - van aki használni vette, van aki meg b...ogatni - magánügy
én nagyon nagy örömmel és megelégedéssel használom (én pl. akkor sem rootolnám ha fizetnének érte - nekem így jó ahogy van - mindent tud amit ígértek a megvásárlásakor, tehát amiért fizettem
(de pl. a cégnek írkálni - ez tényleg ledöbbentett - komolyan azt hiheti valaki, hogy egy magyar nyelvű emiltől majd hátrafejest ugranak innen 10.000 km-re? szvsz nem valószínű)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Hero utódja aluminium borítással és új dizájnelemekkel büszkélkedhet. Hajszálnyira a tökéletességtől.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest