- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombsadi
aktív tag
Huh, hidd el nem rossz szándékkal ajánlottam a programot. Én utoljára 2004 körül használtam, hibátlanul, akkor is l, most is ismert/elismert program. Jobban teszed szerintem is, ha gariztatod. Tényleg bocs.
Azt azért meg kérdezem, hogy nem lehet ez user error? Nem figyeltél, és össze kuszaltad a particios táblát?vasii:
Őszintén? Nem tudom. Ez a saját tapasztalatom, nem csak ezzel a készülékkel. Nem vagyok jártas a villamosságban, de gondolom a technologia miatt van(valahol mintha azt olvastam egyszer, hogy a li-ion, li-pol akksik nem szeretik ha lassan vannak töltve?). USB-ről jóval lassabban tölt, és hamarabb merül. Talán egy szaki megcáfolt, vagy megerősít ebben.
umfrider:
Jó az az érték, ha kikapcsolva töltötted. Nekem is ennyi szokott lenni, ha bekapcsolva töltöm akkor szokott kb 4230mV lenni.
-
gombsadi
aktív tag
szívesen, ha esetleg nem sikerülne, olyan gépet keress amin xp van. Mégis engedte fat16 formazni? Esetleg a kártya bedoglott? Azért írd meg mindenképpen, hogy sikerült.
furkoo:
Szerintem megpróbálta, csak nem ismeri fel neki a telefon.
froyo még mindig nincs :-( szerintem Mikulás körül jön majd.
-
gombsadi
aktív tag
Ezt én sem értem. Hogy a fenébe nem kinalja fel? Mondjuk Jó nagy a kartyad, fat ra semmiképp ne formazd, talán nem is engedné? Nem tudom. viszont a partition magic nevű programmal sikerulni fog. Általában jól működik. De ha van otthon egy live linuxod akkor tudok segíteni. Ha esetleg umfinder által javasolt vidget nem jönne be.
-
umfrider
senior tag
Szia!
Esetleg próbáldd meg ezt! Az elfogadás után egyből elindul a letöltés. Azt a fájlt kell telepítened, ami a mappán kívül van. majd kiválasztod, hogy melyik meghajtóhoz van dugva a kártya, és Format! Nekem most síma FAT-ba formázta, de a készülék felismerte a kártyát és a rajta levő fájlokat.
Azt meg végképp nem értem, hogy a Win 7-be hogy nem lehet kiválasztani a FAT32-t
Gombsadi:
Letöltöttem a programot, amit ajánlottál, azt írja, hogy "good health". Persze az egy dolog, hogy ezt írja, de ennyi használat mellett nem szabadna ilyen gyorsan merülni..
Van, akinek egész nap be van kapcsolva a 3G meg a Wifi és tovább bírja... -
Balinov
titán
Szerintem amit te lattal ott kb. az volt a tenyallas, hogy vateras,ebayes, szurkeimportos noname(bb) uSDHC volt, ami epp csak tudta a a Class2 szabvanyt.
Erdmes neves gyarto, minosegi darabjat venni, meg akkor is, ha esetleg masfelszer, vagy 2x annyi, viszont van ra rendes gari es nem fossa le a bokajat fel ev mulva, mint egynemely noname (itt a topikban irtak honapokkal ezelott, hogy apron vett Nokia uSDHC-vel tortentek hirtelen elhalalozasok).
En 8GiB-os Sandisk-et vettem, abszolute meg vagyok vele elegedve, tokeletesen vegzi a dolgat. Tukrosbe is egy 8GiB-os SDHC ExtremeIII szolgal,szinten kivalo teljesitmennyel (RAW sorozatloves,hd video, stb).
-
Istv@n
aktív tag
Nem kötekedésképpen, de a kártyaméret miért befolyásolná a működési sebességet? (Kivéve persze, ha a kártya olvasására vagy írására vár az op.rendszer, de a méret itt sem fontos, csak a sebesség)
Az enyémben 8GB-os van és semmi különbséget nem vettem észre miután lecseréltem agyári 2GB-ost....
-
-
slezakimi ebben a hozzászólásában leírta, mit kell tenned.
A memóriakártya gyökerében csinálj egy ringtones nevű mappát, abba meg egy alarms nevűt, és oda tedd be a kívánt csengőhangod.
-
BLiNk3r
senior tag
A Phone-ra klattyolva kijön a tárcsázó képernyő --> a Call gombtól jobbra eső gomb pedig kihozza a Call history-t.
Az alsó ikonsorban balról a 2. hozza elő a Groups képernyőt. Itt tudsz csoportokat létrehozni, szerkeszteni, stb. Ha egy csoportra ráböksz, akkor ott már tudsz belepakolni kontaktokat (innen már elég egyszerű a dolog).Lehet van egyszerűbb módja is elkeveredni a Groups-ba, én eddig még nem jöttem rá
-
No.01
addikt
Ha ram hallgatsz az olcso vackokat messzirol elkerulod.
Brando ami jo es konnyen beszerezheto (Speedshop) esetleg Adapt vagy Martin Shilds (ezek magyarorszagon csak internetes rendeles alapjan kaphatoak ha jol tudom)Ezek lehet, h dragak, de ha jol rakod fel akkor 1 evet is kibir, sot!
-
-
dirty.yakuza
aktív tag
Scenic a szívemből szólt. Pár napja váltottam pedig mióta az eszemet tudom (na jó túloztam) iPhone-om volt. Szerettem imádtam de semmi újat nem nyújtott egy idő után. Ez a Legend mindenben jobb, de tény hogy az iPhone-ra nívósabb app-ok vannak. Az App Store minden online sw boltot toronymagasan ver, beleértve az Android Market-et is.
Bármelyiket is választod csak jól járhatsz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest