- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
RETRO-G
tag
válasz
HardRic #4288 üzenetére
És megoldható, hogy ne csak 7 napig élvezzük ezt az idillt? (a marketen trial...)
Azt rebesgetik, hogy Amerikában már van ingyenes Google navigáció és a HTC is kirukkolt valami hasonló megoldással. Szerintetek nekünk lesz valaha ilyesmi, vagy egy ilyen kis országban, egy ilyen régi telefonnal (az enyém már majdnem fél éves) ne is reménykedjünk?!
-
vasii
senior tag
válasz
veninger.b #4297 üzenetére
Majd par nap mulva is szamolj mar be legyszi, hatha addig talalsz bugokat.
Egyebkent nincs semmi ismert bug?
825re te huztad fel gondolom..nem merul igy sokkal gyorsabban?melegedes? -
veninger.b
tag
Régen nem írtam ide, úgyhogy most be is pótolom..
Ma feltettem a CM7-es 2.3-at, mikor bekapcsolt a teló, ledöbbentem...
Ez az eddigi leggyorsabb rom, amit próbáltam. Minden úgy megy ahogy annak mennie kell. Angry Birds teljesen akadás mentesen fut, és még a Fruit Ninjában sem laggolt egyszer sem...
Ráadásul egész nap stabilan futott 825Mhz-en.
Tehát összességében ízlik a Legendnek a mézeskalács. -
HardRic
addikt
2.1-ben a gyári RSS olvasó (news) nagyon sokáig töltött. Most meg szárnyal. Nagyon kényelmes és nagyon jól használható.
-
HardRic
addikt
Sygic aura GPS progi nagyon jó. 3D-s, multitaccsos, gyönyörű, és nagyon könnyű térképet letölteni. Ha megvan a program (sok helyen megtalálható
) akkor csak térkép kiválaszt, és tölti is le. Nagyon szép és szépen is fut, ajánlom mindenkinek.
-
kerdig
csendes tag
Sziasztok! Azt vettem észre, hogy zárt telefonnál csúszka van, ha nyitva a képernyő, mert éppen piszkálod, akkor pedig gombok. De lehet, hogy csak így rémlik.
-
g3d
tag
válasz
brownus #4274 üzenetére
A marketinges fotókon tényleg gyönyörű, de a youtube-on fellelhető videókon nekem nagyon csilli-villi műanyagnak hat. Persze attól még lehet jó minőség, meg profi illesztés, csak nekem sosem tetszettek "lakkozott" hatású házak...
Srácok lenne egy kérdésem. Mióta fent van a Froyo, csak most tűnt fel, hogy hívásfogadásnál nem az eddigi megszokott módszert tudom használni (fel-le tolom a csúszkát), hanem egy fogad és elutasít gombom van. Ez nektek is standard vagy csak én mókoltam el valamit?
-
zserbox
őstag
itt mobilarénán a témázgatunk, témázgatunk androidos topik igen jó
a win phonos témákra érdemes rá nézni -
HardRic
addikt
Ú mennyiünknek
Csak holnap hívom fel a szervizt, ma nem volt időm. De gondolom nem egy nagy javítás, lehet hogy csak kijjebb kell húzni a ledet, vagy valami elválasztót arrébb tolni picivel. -
Megvagyok
tag
Na tegnap énis megnéztem a kamerát, hátha... láss csodát nekem is belevilágít az a k**** vaku az optikába... csodálkoztam is régebben hogy miért olyan szarok az éjszakai képek
Pedig az én telefonom nem volt még szervizbe, igazság szerint nem is igazán akarom bevinni , már csak a tudat miatt is, hogy fél éves a teló és már szervizbe kell hordani.. Azért majd jelezzetek hogy nektek javították-e, lehet hogy énis elviszem akkor
-
umfrider
senior tag
-
brownus
veterán
létezik olyan program, ami lementi a gtalk beszélgetéseit?
-
Longd
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok olyan chat kliens progit ami egyszerre tudja kezelni a skype és msn fiókokat is?
Használ valaki szilikon tokot ami keményebb és nem tapad annyira?
Köszi. -
-
HardRic
addikt
válasz
umfrider #4257 üzenetére
Nekem a vaku tökéletes volt előtte! Gyönyörű éjszakai képeket lőttem, még a zajosodás se volt valami nagy, most meg minden kép alja fehér, a többi részén meg fakó
A hézagot úgy nézd hogy bekapcsolod a zseblámpa progit az ujjaddal eltakarod a fényt, és belenézel az optikába. Alul látod kell egy vekony csíkban hogy világít
-
umfrider
senior tag
-
HardRic
addikt
Megjött a telefonom a szervizből. Nagyon jó, hogy kaptam egy komplett vadonatúj alumínium házat, még a karcos hangerő gombok is újak. Az viszont nagyon rossz, hogy úgy lett összerakva, hogy fényképezéskor a vaku belevillan a kamerába, gondolom van közöttük hézag, és a képek homályosak lesznek
még egyszer ne viszem fel az biztos, én meg itthon nem merem szétszedni. Próbáltam ár nyomkodni, igazítgatni, de sehogy sem jó.
A froyo meg király, de jöhetne valami javító frissítés mer bugzik rendesen.
-
Longd
csendes tag
válasz
bajnokpityu #4250 üzenetére
\settings\app\development\
-
vasii
senior tag
válasz
bajnokpityu #4250 üzenetére
settings-applications-developement
-
bajnokpityu
félisten
valahol láttam ezt az usb debug checkboxot.
hol a rákba van? -
vasii
senior tag
válasz
umfrider #4241 üzenetére
Ahogy irtam csak ebben az esetben hasznaltam eddig (AB), mert egyebkent nincs ra szuksegem, nekem amugysem lassu, jatszani meg nemszoktam izmos jatekokkal.
Az igazat megvallva nem neztem utana hudenagyon h menniyre veszelyes, ezt a 787et asszem xda-n neztem ahol sokan hasznaljak igy, de egyebkent 864ig engedi felhuzni. Nemregen irtam mar h kiprobaltam ennyivel, erre kifagyott, majd alig tudtam visszaallitani mert mindig kifagyott, akkor elegge beszrtam..Megcsinalni pofonegyszeru, leszeded a SetCPU nevezetu programot, megnyitod, lesz ket csuszka:cpu min es cpu max. odahuzod ahova akarod es onnantol annyin mukodik. -
umfrider
senior tag
hmm.... Szóval 787 Mhz-ig fel lehet húzni? Szerintem az arányaiban (!) nem rossz. A felmelegedés az nem probléma neki? Az akksi... Majd kieszelek valamit, max majd megcsapolom az egyetem 240-ét
Neked Beválik? Nem nagy a kockázat? Nehéz megcsinálni?
( bocs a sok kérdésért, de szeretném tudni, hogy mi ez ) -
umfrider
senior tag
Persze, ezt én is láttam, bár nekem tuti, hogy nem bírná eddig :S
de majd alkalomadtán én is kipróbálom.Más:
Megéri megkockáztatni az Overclock-olást? Annyival gyorsabb lesz a készülék, hogy kifizetődő legyen a kockázat?Ha jól tudom, akkor a Legenden lehet TV-zni... No de ez hogyan valósítható meg?!
-
umfrider
senior tag
Hol is kezdjem
Furkoo:
Direkt csinálod ezt velem, és direkt írod, hogy a Te ké szüléked meddig bírja?brownus:
Nekem nem szaggat... :S
A készüléktípusnál meg nem tudom... össze-vissza állítgattam aztán jó lett. A némító csúszka is a helyén van, nekem nincs vele gondom, mondjuk én ki is kapcsoltam, mert nekem annyira nem fontos ez a megoldás.zserbox:
Neked korrektül működik a Lock Pro!? Mert nekem az volt vele a bajom, hogy feloldottam a képernyőt, majd beadta a gyári feloldót, és elsötétül. Eztán ha újra megnyomom a power gombot, csak utána adja be a beállított feloldót. Ezt, amit linkeltél még nem raktam fel...HardRic:
A Legend antennája egy sz*r... Tőlem is 3 m-re van a router, a bekapcsológomb felől, ha letakarom a telefon tetejét akkor K.O. -
brownus
veterán
válasz
zserbox #4230 üzenetére
ki is kapcsoltam... meghülyült.
http://androidhungary.com/2011/01/3-uj-sanoma-alkalmazas-androidon-tv-24-mozi24-es-fn-hu/
-
vasii
senior tag
tudom nem az a topik, meg nem is szokasom szidni az almasokat de ezen jot rohogtem :iphone5 veteli problema megoldva
-
brownus
veterán
találtam egy tök jó widgetet:
Elixir by Tamás Barta -
L4mie
veterán
üzemidő jelentés:
23.-án reggel levettem a töltőről, majd hazamentem vidékre
28.-án délelőtt tettem fel rá. annyit használtam, hogy,
karácsonyi sms-ek kb 10-12 db, meg 3-4 hívás nem több 20 percnél. se wifi, se játék, se zenehallgatás, és az is fontos, hogy egy helyben volt végig, nem volt ugye a tornyok közötti csere etc. -
HardRic
addikt
Megint telepítettem az SDK-t és megint nem volt USB-DRIVER mappám. Pedig azt hittem, hogy az ADV Manager mindent letöltött nekem. Aztán addig kutakodtam, míg megtaláltam az Avaible packagesnél a Third Party Add-onson belül a Google inc. add-ons alatt. jól eldugták. Ha ezt megtalálom korábban nem szenvedtem volna annyit a roottal annak idején.
-
umfrider
senior tag
Ja igen, ne haragudjatok!
A neve: Simply Lock
Letölthető innen, ha regisztrálva vagy! -
umfrider
senior tag
válasz
spanyoll #4218 üzenetére
Ehhez hasonló már nekem is volt, csak azzal a különbséggel, hogy nekem nem lassult a telefon. Rezget 3 aprót, majd megy tovább a készülék... :S
Más:
Végre találtam olyan képernyőzárprogramot, ami nekem tetszik
( pontosabban az eddigiek is tetszenek, de azokkal -nekem- az a baj, hogy temérdek beállítási lehetőség van, a bőség zavarába esek
Másrészt pedig ha feloldom a képernyőt, akkor várni kell rájuk, amíg észheztérnek és előbukkannak... )
Íme az, amiben most végre kiteljesedtem
-nem túl sok beállítási lehetőség van, de az alapvető funkciók megvannak, egyszerű kinézet, hétköznapi használatra teljesen megfelelő! -
-
spanyoll
addikt
Manapság új problem: csinálok valamit, bármit, erre a telefon elkezd rezegni, 1-3 kis rövid rezzenés és utána massive lassulás, nem értem miért. Nem a szaggatás, azt az usb debuggal már megoldottam, ez valami más. De egy taskkilleres megoldás segít rajta, csak nem tudom mi ez oO
-
HardRic
addikt
BÚÉK!
Most nézem az e-care-t, megcsinálták a telefonomat. "cover, housing, alaplap csere". Micsoda, kapok egy szinte új telefont? Vagy mi ez a cover, housing? -
zserbox
őstag
találtam egy frankó zene lejátszót(nincs eq,de nagyon szép meg tele van okosságokkal)
appbrain
pl. hangerő gombal számváltás képernyőzár bekapcs után -
macskajancsi
aktív tag
Hali!
Azt nem tudja valaki, hogy hany pixelhibatol lehet gariztatni a keszuleket?
Most csereltek rajta kamerat, mert rossz volt,es egy zolden vilagito pottyel a kijelzojen jott vissza. -
vasii
senior tag
Nektek frissult mar a market?
-
HardRic
addikt
A szervizben "alkatrészre vár" helyett most "javítás alatt" a telefonom állapota. Remélem előbb megérkezett az alkatrész és már nem kell sokat várnom.
-
umfrider
senior tag
válasz
Orient84 #4201 üzenetére
Szia!
A lassulásra ( én nem tudok ) nincs megoldás, ez van... Előbb, utóbb hátha lesz rá frissítés, amivel orvosolják a hibákat.
A hotspot nekem tökéletesen működik, de jelszót kötelező neki megadni, illetve ki kell pipálni, hogy engedélyezve legyen.Más beállítás nincs, pontosabban egy van, mégpedig a kódolás fajtája. Szerintem ez nem sokat nyom a latban...
Az nem fontos, hogy mikor töltötted le a "Move to Sd" programot, de az a baj, hogy az alkalmazásokat úgy kell megírni, hogy átlehessen pakolni a memóriakártyára. Tehát, amelyik app nem úgy van írva, azt nem tudod átpakolni... Reméljük már egyre kevesebb ilyen lesz!
( ha szabad kérdeznem, Te melyik GPS programot használod? )
-
Orient84
aktív tag
ja és netes előfizetésem van,azt nem tudja szét dobni hotspont ként?mert bekapcsoltam és semmi,vagy hogy működik?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Hero utódja aluminium borítással és új dizájnelemekkel büszkélkedhet. Hajszálnyira a tökéletességtől.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest