- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyig4
tag
válasz
Megvagyok #5656 üzenetére
kb 30ezret szánok rá, és nem is fogom túl sok mindenre használni: telefonálás, és néhanapján navigálás. Viszont igényes külsőt szeretnék!
Úgy gondolom ezeknek a szempontoknak megfelel a Legend, de javíts ki ha tévedek.
Te mit ajánlanál fenti szempontokat figyelembe véve?
-
Kolpi6
csendes tag
válasz
Megvagyok #5632 üzenetére
Igen tudom h kéne kérnie az allowot de sajna nem kéri:S Viszont letöltöttem a terminal emulatort és az $ jelet adott ki szóval nem értem
de majd megpróbálom felrakni este a recoveryt és akkor kiderül
Amúgy amikor fel akarom telepíteni a HTC drivert akkor nem történik semmi már két gépen is próbáltam de nem történik semmi amikor elindítom a HTC dirver.exe-t
-
macskajancsi
aktív tag
-
macskajancsi
aktív tag
-
okezsoke
tag
válasz
Megvagyok #4139 üzenetére
Bizony, nekem is van ilyen, már írtam pár napja. Az Angry birds azóta sem megy fel.
Viszont ugyanígy viselkedett most a DiskUsage frissítése is.
Bementem a Manage appsba és nyomtam egy move to phone-t rá, és láss csodát, utána felment a frissítés!
Szóval valami az SD-re installálással van. Az a pech, hogy az Angryt már leszedtem, vagyis nem tudok rá move to phone-t nyomni, mert nincs fent...innentől nemtom mi a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tesla topik
- Kuponkunyeráló
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest