- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
Unatkoztam:
Rákérdeztem HTCnél mi van a q3ra ígért...
Dear XXXX,
The Release is delayed. For the moment we can´t give any official date for a release. Once more detailed information is available on the release date and which of the devices will use this feature then a more formal announcement will be made.
We recommend to follow us in htc.com or Twitter for instant notifications at http://twitter.com/htc_eu
To send a reply to this message or let me know I have successfully answered your question log in to our ContactUs site using your email address and your ticket number XXXXX.
Sincerely,
Valdemar
Meg kell hagyni pikpakk válaszolnak. A terelés másik kérdés
-
brownus
veterán
apn on/off kell neked
-
vasii
senior tag
válasz
brownus #3183 üzenetére
enis tobbet probaltam mire olyat talaltam ami tetszik.
igazabol en csak az idojaras&ora, powercontrol es az akksi widgeteket hasznaltam.
idojarasos ora: Fancy Widget, egy az egyben ugyanaz, kiveve h nicnsenek benne idojarasos animaciok.
akksira a batterytimeot.
powercontrolra a switchprot, bar asszem powercontrols az lproban is bennevan. -
fattyu
veterán
válasz
brownus #3183 üzenetére
weather & toggle widget
Android Agenda Widget ( ez nem pont úgy néz ki de sokkal jobb )
A battery ből van csomó.
Nekem egyedül a HTC adatforgalom egygombos izéje hiányzott de találtam egyet ami működik TÉNYLEG, cserébe nem kifejezetten szép az ikonja. Neve Toggle DataAz extended Controls is sokkal jobb mint a HTC widgetje és még a kinézete is szabható kicsit.
Pl. Én ezeket használom LPRO alatt. Amugy Lprot pl megvettem hogy elérjem a widgetjeit is, 3 dollárt nevetve ér szerintem és azok a widgetek sem rosszak ( csak a naptárja sajna nem kezelei le hogy én nem akarok facebook elemeket ). -
fattyu
veterán
Igen amit igazán akartam azt megoldottam. A naptár widgetje hiányzott nagyon, mert az tiszteletben tartotta hogy facebook elemekkel ne szemetelje tele, a sok másik meg rohadtul nem.
De végülis találtam olyat ami szintén és még jobb is mint a HTCé.
Most már három napja Lpro és nem hiányzik a sense. Meg mintha gyorsabb is lenne. Örvendem.
-
fattyu
veterán
Üdw Mindenkinek,
3-4-5 napja én is Legend tulaj vagyok
LG Arenaról váltottam. Másfél év alatt 3 kijelző ment tönkre benne...
Legend. Szeretem. Okos. Szép.
Első Android élmény.
Momentán még a Lpro és Sense között vacilálok melyik is a jobb... Leginkább ha működnének a sense widgetek Lpro alatt az lenne a jó de ez ugye nem.
Nálam wifi kicsit gyenge de használható, térerővel semmi gond, időnként csinálja az elhalkulós bugot csörgésnél ( bár nálam bent van a lehalkulós feature is )
Én spec nagyon szeretem. Froyot lehet nem bánnék éppen, de panaszom nincs rá. Annyi szart nem raktam fel hogy kelljen az app2sd, Torch nem érdekel, két zseblámpa van nálam állandóan
.
Hát ennyi. Én szeretem.
Ja kieg: Miért lett Legend: Elegem lett az LGből. Követelményeim amit felállítottam. Nem lehet jelentősen nagyobb mint az Arena, ha kissebb az sem baj, Android, minimum 2.0, kapacitív kijelző, és nem alja hardware.
Hát nemsok ilyen van. Dezső galaxys N1 egyik sem tetszik és a lángos méretú telefonok nem jönnek be :S
Elkocogtam Speedshopba kézbefogtam és beleszerettem.
-
umfrider
senior tag
Mért van az, hogy a telepítési memóriából van még 55MB szabad, de nem tudok felrakni még egy 13 MB-os játékot sem. Legalábbis ezt írja a telefonom. 130/185MB
Ez volna az egyik kérdésem, illetve még egy lenne...Aminap megcsörgettem, hogy megnézzem jól szuperál-e a csengőhang, s mikor kézbevettem, nyilván kicsit megrázkódott a készülék, akkor kb fele olyan hangosra csökkent a csengés erőssége. Tisztában vagyok ezekkel az "extra" funkciókkal, de hogyan tudom kikapcsolni?
-
Senhi
aktív tag
válasz
Thunder78 #3169 üzenetére
Hát jah, az ember sok baromságot hall a pult túl oldaláról. Szerencsére manapság könnyű utána járni az ilyen dolgoknak (már aki megteszi ugye...)
Mentségére szóljon, hogy bizonyára a nikkel alapú akkumulátorokról beszélt, azokra igaz a te állításod. Pl. laptopok-ban általában az van. Azokat tényleg nem érdemes apránként tölteni.
Amúgy pedig nyugodtan keress rá a neten... -
Balinov
titán
válasz
Thunder78 #3169 üzenetére
P990-em lassan 4 eves, tavaszig azt hasznaltam, Gabi, de gyk. elso ev utan naponta lett toltve, most megis kihuzza GSM/3G modban a 3-4 napot standby-ban. Veranak 8 eve vettunk egy Samu V200-at (remlik biztos), aposom a mai napig azt hasznalja, 2-3 naponta toltve.
Masreszrol anyosomnak egy Samsung gagyifonja van, van tan 1 eves, de mar kellett hozza akksit venniuk.
Szoval a tokom tudja
-
umfrider
senior tag
Ezzel teljesen egyetértek elméletben és gyakorlatban is!
Én minden éjjel felrakom a töltőre, amikor elalszom, s reggel leveszem onnan. Természetesen ezek csak a konkrét töltések, nem beszéltem még arról, hogy a géphez is csatlakoztatom átlagosan napi 3-4 szer.Nem csak ezzel a telefonommal csináltam ezt, hanem az összes eddigivel. Minden tökéletesen működött, akkumulátor-kár miatt még sosem kerestem meg szervizet, nem volt gondom. Lehet, hogy révén azért, mert nem használtam 1 töltéssel több napig. No meg azért sem, mert pl: ma intenzíven használtam, főként netezésre ( mobil net. Értsd WCDMA/GSM ) és reggel 7-től 4-ig 76%-ot szívott az akksimról. Tehát így nyilván nem bírná még néhány napig sem.
Azt a véleményt meg cáfolom, hogy a GPS és a Wifi szívja a legtöbbet, mert szerintem a képernyő, illetve a WCDMA a ludas. Természetesen ezeket követi a fent említett két gyanúsított. Mint, ahogyan azt a Battery Usage program is megmondja, nem utolsó szempont figyelembe venni a Hálózati készenléti módot...
-
Senhi
aktív tag
válasz
Thunder78 #3166 üzenetére
Előtte talán érdemes lenne utána olvasni a dolgoknak...
A li-ion akkuk-nak (ami a legendben is van) a javasolt töltési módszere a sok kisebb töltés ellenben a teljes lemerítés -> feltöltés menettel lévén nem szenved a memória effektustól. Ennél a technológiánál pont az a baj ha a feszültség rendszeresen egy adott szintél lejjebb megy. Erre van megadva a 300-500 ciklus. Ha pedig a 0-át eléri akkor dobhatod ki.Ha az amit mondasz igaz lenne akkor 2-3 hónap alatt tönkre ment volna nálam lévén annyiszor dugtam usb-re.
A li-ion akksik legnagyobb ellenfele a hőmérséklet és az idő. Szobahőtérsékelemen évente kb 20%-ot veszít teljesítményéből, 3 év alatt pedig általában akkor is tönkre megy (vagy legalábbis nagyon hamar lemerül) ha szinte soha nem is használtad. Ez a bent zajló oxidációnak köszönhető.
Amit a kolléga művel az teljesen rendben van. Édesanyám is évek óta használ így telefonokat (autóban, munkahelyen tölti minden nap) és eddig soha nem panaszkodott, hogy hamar tönkre ment volna az akksi.
-
Thunder78
őstag
Ha minden nap többször töltöd az akksiját, akkor az elég gyorsan meg fogja adni magát.
Átlagban 300 töltési ciklus után már érezhetően gyengül (1 töltési ciklus = 1 töltőre rakás).
Én 3-4 naponta töltöm, ez kb. 3 éves élettartamot jelez előre. De ha napjában kétszer teszed rá (+ ahányszor lekapod róla telefonálás miatt, ugye az annyi ciklus), akkor az fél éves akksi élettartam lesz.
Ezt azért jól gondold meg. -
kuli
csendes tag
Tapasztalataim szerint a legtöbbet a GPS és a WLAN szívja az aksit. Előbbi nyilván csak autóban kell, ott pedig van autós töltő, utóbbit pedig én kikapcsoltam és kizárólag akkor kapcsolom be, ha pl. várok valakira 15 percet és netezek. A napi frissítésre pedig ott a mobilnet, havi 2000 HUF...
Egyébként tudom ajánlani, hogy használjatok asztali dokkolóegységet és beépített aktív tartót az autóban. Én mindkettőt használom és sohasem kell külön töltenem a telefont. Amint beérek az irodába, bedobom a dokkolóegységbe és ugyanez van az autónál is. Ennél kényelmesebb, biztonságosabb megoldás nincs....szerintem :-)
-
Istv@n
aktív tag
Ott szerintem valami alkalmazás "viccel" veled....
Nekem is volt ilyen. Sorban elkezdtem leszedni róla az appokat és egyszer csak jó lett. Ha nagyon durva napom van, (kb 2 óra telefon, wifi, 3g egész nap), akkor estére 35-40%on vagyok...Próbáld meg egy full mentés után visszaállítani gyárira és nézd meg mit csinál úgy....
-
dadu7
tag
ezek alatt pontosan mit értesz?
csak mert engem egyszerűen már annyira zavar ez a minimális üzemidő (nekem 1 nap a max kb, éjjel net lelőve, szinkron nappal is 3 óránként, napközben dolgozom, szét nem piszkálom) ugy hogy nem nyúzom rommá a telót, hogy már már váltáson gondolkozom.
-
sgery
őstag
juicedefender és apn droid. azt nem tudom mit csinál, ugyan úgy működik, csak épp tovább bírja
most pl 72%-on van, 6kor lett levéve töltőről, ma kis net és néhány telefon volt és folyamatos e-mail letöltés.
-
Magnum_
nagyúr
kösz fiúk
-
Istv@n
aktív tag
válasz
Magnum_ #3151 üzenetére
Hát a saját topikjában gondolom nem fognak túl sokan lebeszélni!
Én sem teszem... majd 5 év winmo után kicsit félve váltottam androidra, de nagyon nem bántam meg! (azóta már 2 androidos telefonom is van
)
Függ persze attól is, hogy mire/hogyan szeretnéd használni. Ha csak telefon meg sms, akkor inkább ne!
-
Magnum_
nagyúr
megéri ezt a telefont megvenni?
vagy van valami baja, amitől 1 hónap után már árulnám?
-
sgery
őstag
mióta feltettem néhány energia megtakarító progit egészen megnőtt az üzemidőm.
eddig estére 30% körül volt az akku, most 58%-on áll, ami elég jó javulásnak mondható
nem tudom mit változtatott meg, de működik -
kuli
csendes tag
Hmmm...már a harmadik napja nem ébreszt a telefon...
Többször kipróbáltam már napközben és működött az ébresztés funkció, de ma reggel direkt megnéztem és nem ébresztett.
Tapasztalta ezt már valaki?
-
kuli
csendes tag
Érdekes probléma adódott a mai nap:
1-2 névhez beállítottam, hogy linkelje az adott ember facebook profilját. Eddig minden rendben is volt, azonban utána ezeknek az emberek egyikének sem tudtam az Outlookból mailt küldeni, mert átírta az emberek mailcímét tóthgéza@gmail.com-ról tóthgéza@gmail.com@proxinet.com - ra.
Találkozott már valaki ezzel a problémával?
-
sgery
őstag
apró betűt nem olvastam
de amúgy ismerősöm is kötött még vhol ilyen mobil biztosítást minden kárra, de ott nem volt szolgáltató függő, tehát egy különálló cég végezte a dolgot. majd meg is kérdem hol csinálta.
róla tudni kell, hogy szeret sokat inni, így néha csak úgy mobilhajigáló versenyt csinál. és valóban cserélték mikor rommá törte
-
sgery
őstag
néztem, hogy a tmobilnál lehet telefon biztosítást kötni két csomagban, havi 490-690ft körül mozog, és kár esetén 5-7e ft-ot kell önrészben fizetni.
Lopásra, törésre, bármire vonatkozik a dolog, szerintem teljesen megérni egy ilyet kötni, nem?
Legalábbis a 40e ft-os kijelzőcsere előtt megérte volna nekem -
zserbox
őstag
válasz
smurfie #3138 üzenetére
örülök hogy ilen okos vagy de a lényeges probléma az h. nem bírják azt megcsinálni h. megrebdelik majd akikot van bemegyek beadom és kész egy 7en belül mert azt se volt hajlandó megmondani h. van e raktáron füles.
másrészt egy tetves füllhallgatoról van szó és elvárják h. emiatt legalább 1 hétig nélkülözzem a telefonom,csere telefont meg persze nem adnak. -
smurfie
csendes tag
válasz
zserbox #3133 üzenetére
Ahhoz, hogy kicseréljenek egy akármilyen tartozékot, be kell vizsgálni az egész készüléket és produkálni kell a hibát, aztán lehet csak csere.
A dokinál sem úgy működik, hogy bemész, megmondod mi bajod és azt is hogy "x" gyógyszert írja fel, és ő felírja neked! Vagy igen?Néha nem ártana gondolkozni!
-
zserbox
őstag
elmentem a szervizbe(e-care),hogy kicseréltessem a fülesem mert konkrétan 100ból egyszer se működik rajta az irányító se meg a mikrofon se pedig külső hiba nincs a kábelen.ahozz hogy kicseréljék ott kellett volna hagynom a telom is...és amíg nem jön hozzá cucc amit nem tudott megmondani h. mikor lesz..szal nem egy hét...ez egy vicc ha így folytatják tuti nem veszek mégegyszer htc-t jah és a csáávó ilyet szól h. magyarország nem kiemelt célközönség azért jön kevés alkatrész mondom jah hát így nem is lesz az...
sorry a hosszú írásért de nagyon csalódtam már megint a htc-be.. -
umfrider
senior tag
Én is tegnap kaptam egy sms-t a vodafone-tól, hogy 300 Mb adatforgalmam van, mikor 50Mb-os csomagba vagyok regisztrálva és mikor igényeltem, akkor azt mondta az ügyintéző, hogy ha elérem ezt a limitet, akkor leblokkolja magát. Véletlen se lehessen kicsúszni a keretből. Nos, én ezt nem értem
-
sgery
őstag
ma kaptam sms-t a t-mobiletól, hogy elértem az adatforgalmam 80%-át. Tehát 1,6Gb-ot 8 nap alatt.
eddig max 300mb volt 1 hónap alatt, és most se használtam másképp. Valakinek valami ötlet, mi termelhetett ennyi adatot? -
Thunder78
őstag
Nincs ezekről a mappa elnevezésekről valami összefoglaló leírás?
Már a harmadik verziót olvasom -
Üdv
Segítséget kérek.
Elég régóta használom a Legend-et de van egy kis gonodm.
Szeretnék beállítani 5 kontakthoz egyedi csengőhangot, de nem megy, mindig a defaultként megadott csengőhang szól.
MP3-ról van szó, 128kbps és 192kbps tömörítéssel.
Ezeket próbáltam:
- ringdroid
- tonepicker
- a kártyán media/audio/ringtones mappa.Miért nem akarja lekezelni ezeket?
-
csuka11
csendes tag
Ja és még vmi. Ha a networkot folyamatosan GSM/WCDMA-ban hagyom, de a mobile netet kikapcsolom, akkor is gyorsabban eszi az akumlátort, mint egy normál GSM módban?
-
csuka11
csendes tag
Sziasztok, tanácsot kérnék:
Ha a network módot változtatom, azaz pl. GSM módról átváltok GSM/WCDMA auto-ra (vagy ugyanez visszafelé), akkor az átállás kb 5-6 percig tart, addig nincs net kapcsolatom. Miért tart ez ennyi ideig? Úgy emlékszem, h korábban pár másodperc alatt váltott.
Köszi a segítséget
-
kuli
csendes tag
Lenne még egy dolog:
A nevek keresésénél nem veszi figyelembe az ékezet betűket. Ezzel lehet valamit kezdeni?
Például: Ha "Máté"-t keresek, akkor az M után még hozza a találati listában, de az A után már nem...
Ti ezt hogyan oldjátok meg?
-
brownus
veterán
fekete legend, like
(#3111) umfrider, mobile networks settings -> network mode -> WCDMA only
-
kuli
csendes tag
Nos én is megvettem a készüléket, 2 napja használom. Ami kérdés felmerült:
1. Autós passzív tartót használ hozzá valaki? Ha igen, hol vette?
2. Az autóba éptített gyári BT kihangosítóval társul ugyan, a telefonálás működik tökéletesen, viszont zenét nem hajlandó lejátszani az autós hifin. Ez miért van?
3. Legyen valaki olyan drága és adjon egy tippet (akár PÜ-ben), hogy honnan tudnék teljes navit tölteni?!
Nagyon köszönöm!
-
umfrider
senior tag
Tud valaki magyarázatot arra illetve választ, hogy mikor mobilnetet használok, akkor miért H- betű jelenik meg fent? Pontosabban G és H cserélgeti egymást. Ha G van, akkor lasabban tölt be... Ez csa k 2g volna? Nem 3 :S
-
vasii
senior tag
tyuha...asszem kicsit varok meg a roottal..
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Hero utódja aluminium borítással és új dizájnelemekkel büszkélkedhet. Hajszálnyira a tökéletességtől.
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Ukrajnai háború
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BMW topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Horgász topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest