- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scenic
tag
No, én a HTC-től, egy Oana nevezetű hölgyeménytől ezt kaptam:
"Dear XY,
Thank you for contacting us again. Android 2.2 is currently available for HTC Desire only. This operating system is not available for HTC Legend. We do not have any official information about future developments with regards to HTC Legend. I trust that this resolves your query. Please do not hesitate to contact us again if required."
Nesze semmi fogd meg jól, ráadásul ez csak a kérdésem egyik része volt... Ennyi erővel én is ülhetnék az ügyfélszolgálatos helyén...
-
brownus
veterán
itt a legend v2, ami már froyo-val érkezik a piacra!!! ->
az új legendps.
meg analog tv, stb... le is cserélem ezt a szart! fuck htc, smoke thc
-
ixdorb
csendes tag
válasz
umfrider #2978 üzenetére
Megjött a válasz a HTC-től míért nem kapom meg az új FOTA frissítést:
"The reason for this is that the FOTA update only becomes available to a small group of customers at a time. This is to avoid overloading of the servers. When the update is available for your device you will receive a notification on the device."
Van még valaki rajtam kívül, aki nem kapta meg a 2.05.405.2 szofver verziot?
-
umfrider
senior tag
Így van, a gép
Újraindítottam a gépet, de az eszközkezelőbe sehol sem találtam adb.exe-t
a netstat parancsot pedig beírva ( ha a tools mappából nyitom meg, ha nem a cmd-t ) nem tudta értelmezni. Tehát ez is meghiúsult.
Eztán leszedtem az összes HTC-hez tartozó komponenst, s végül a tools mappából ismét cmd, recovery-windows.bat
Ugyan az történt, csomó fájlt megpróbált "pushingolni", de végül bezárult és semmi.Feltölteni nem tudom, mert túl nagy lett és nem engedi a képfeltöltés...
-
drpele
senior tag
válasz
umfrider #2986 üzenetére
Lehet, hogy az out of date hibaüzenet nem is az adb frissességére vonatkozik?!
Ez alapján úgy tűnik, hogy ilyen esetben már egyszer megtalálható a futó processek közt az adb.exe. Indítsd újra a gépedet, majd amikor teljesen "felállt" (a gép
) nyiss egy feladatkezelőt.
Lődd ki futó adb.exe processt, majd nyiss egy parancssort.
Add ki a netstat parancsot. Az 5037-es port nem szerepelhet (a cím után, kettőspontot követően) a nyitott portok közt. Ha ez így van akkor próbáld meg a recovery-windows.bat állományt futtatni.Ha ez sem jön be akkor esetleg megpróbálhatnád uninstallálni a gépről a komplett hTC sync-et.
-
umfrider
senior tag
Igen. Hibámra, a Debug mode-ot kifelejtettem. Az ezsközkezelőben mostmár megtalálom a HTC-t. Viszont azt mondja, hogy a legfrisseb driver van fent hozzá...
http://kepfeltoltes.hu/100929/432505797N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.pngBeírtam az "adb devices" kódot, ezt kaptam:
http://kepfeltoltes.hu/100929/dsad_www.kepfeltoltes.hu_.pngTelót recoverybe raktam, majd a szokásos téma jött fel, mikor behúztam a recovery-windows.bat-ot.
http://kepfeltoltes.hu/100929/N_vtelengr67zb_www.kepfeltoltes.hu_.png -
drpele
senior tag
-
L4mie
veterán
Ha még nem volt hír, bevallom mostanában nem nagyon tudtam követni a dolgokat.
-
drpele
senior tag
válasz
umfrider #2975 üzenetére
Szia!
A telefonon ha a Notification Bar-t "lehúzod" elvileg látnod kellene egy olyan sort, hogy USB debugging connected (amikor rákötöd charge only módban a gépre).
Ez megvan? Csak akkor tudsz ADB drivert telepíteni ha az USB debugging engedélyezve van.
Ha nincsen, akkor: Settings > Applications > Development > USB Debugging -> Pipa beCsak ezt követően kell(ene) jelen lennie az Eszközkezelőben az ADB device-nak.
-
ixdorb
csendes tag
Elég érdekes választ kaptam a HTC supportol arra kérdésre hogy a legendemre miert nem telepul a 2.05.405.2 szoftver.
Azt mondjak a telefonom nem tudja fogadni az Android 2.1-t"Thank you for your e-mail. According to the build number it seems that you do not have the rom-version needed to receive Android 2.1. Please make sure that you check the Hungarian website for the latest update there. Check that the build number on the update is higher than the one you have now.
To send a reply to this message or let me know I have successfully answered your question log in to our ContactUs site using your email address and your ticket number 10HUCW40ENA000014.
Sincerely,
Mari
HTC "
-
umfrider
senior tag
Szia Pele!
Hálásan köszönöm ismételt fáradozásod, de én ha megszakadok, akkor sem találok felkiáltójeles ADB eszközt.
A Legenda rá van dugva Only Charge módban a gépre...Megmutatom, hogy mim van:
http://kepfeltoltes.hu/100928/11385244151_www.kepfeltoltes.hu_.pnghttp://kepfeltoltes.hu/100928/3678159602_www.kepfeltoltes.hu_.png
-
Senhi
aktív tag
Nem. A 2.05-ös az amit a kolléga is írt. Nekem is érdekesen alakult ez a frissítés, mert amikor mobilnettel voltam fent vidéken akkor kiírta, hogy elérhető, de ott helyben nem akartam leszedni (gondoltam majd otthon). Amikor haza értem akkor pedig már azt mondta, hogy up to date a cucc pedig még mindig 1.31-es volt. 2 hét várakozás után meguntam és rootoltam.
Valami bug lehet ez is...
Furkoo: Wildfire-re már kijött... Következők szerintem mi leszünk.
-
g3d
tag
A hír az már egy jó pár hónapja, hogy e hó vége. Lassan kiderül.
-
L4mie
veterán
Semmi hír 2.2 ről? :S
-
ixdorb
csendes tag
Sziasztok! Nemreg tunt fel hogy regi szoftver verziom van. Fuggetlen legendem van, software number: 1.31.405.5 Ha ellenorzom System software updates -> check no -> your phone is up to date uzenetet kapom.
Ahogy utananeztem, amikor a valtas tortent, kulfoldon voltam, roaming adatforgalom letiltva, kb 2 naponta par perce wifi kapcsolat, szoval elkepzelheto, hogy pont megszakadt egy frissites.
Van vkinek otlete hogyan lehet ravenni, hogy letoltse a 2.05.405.2 verziot? -
drpele
senior tag
válasz
bajnokpityu #2964 üzenetére
Sok olyan program van aminek a futtatásához emelt szintű jogosultság kell (titanium backup, flashlight, marketaccess, (custom romok telepítése)), de ha csak szimplán használni akarod a telefont, s nem vonz a telefon folyamatos "moddolása" akkor nem sok előnyt lehet megfogalmazni.
-
bajnokpityu
félisten
marketen kivül hol érdemes programokat keresni?
rootolásnak mi értelme azon kivül,hogy SD karira telepit?2.2ben ha jol gondolom ez alapban benne van. -
drpele
senior tag
válasz
umfrider #2959 üzenetére
De ha kihagyod a driver telepítést akkor az egész folyamatot nincsen értelme folytatni, mert anélkül nem látja az adb a telót.
Szóval: vezérlőpult->rendszer->eszközkezelő
Keress egy sárga felkiáltójellel "megáldott" ADB valami nevű eszközt.
Duplakatt ezen az eszközön -> Illesztőprogram fül -> Frissítés gomb-> Illesztőprogram keresése a számítógépen->Megadod neki azt az útvonalat ahová kicsomagoltad a letöltött drivertEz az első lépés, ez után jöhet csak a többi.
-
Tybee000
aktív tag
üdv!
HTC legendet keresek használtan kb 65-70k környékén. Ha valaki ilyet akarna eladni küldjön pm-et.
-
umfrider
senior tag
Szóóval.
Tudom, megvan a driver, amit belinkeltél, de azt hogyan tudom telepíteni? Egyszerűen fogalmam sincs, hogy mit kezdjek azokkal a kiterjesztésű fájlokkal, amik benne vannak. Ezt a lépést kihagytam.
Charge only módban rádugtam a gépre a Legendet. Megnyitottam TCM-ben a cmd-t, úgy ahogy írtad, s beírtam az a"adb devices" parancsot. Ezt kaptam:
http://kepfeltoltes.hu/100927/4949390101_www.kepfeltoltes.hu_.pngEzt megpróbáltam lesz**ni, így hát behúztam a recovery-windows.bat-ot, amit ugyancsak idelinkeltél.
Nos, akkor a következőt dobta ki. ( természetesen ekkor a telefon már recovery módban volt a gépre dugva )
http://kepfeltoltes.hu/100927/12403265682_www.kepfeltoltes.hu_.pngA HTC Syncet LEÁLLÍTOTTAM!
Nem tudom, hogy van-e még ötlet, egyszerűen én feladtam... A telefont hogyan tudnám visszaállítani a gyári állapotba? Megpróbálom mégegyszer rootolni + mindent előlről. He nem megy akkor le van sz**va. Sajnálom, minden esetre hálás köszönet!!! -
brownus
veterán
ez tök normális ilyen készülékeknél, egy iphone x, vagy hasonló teló sem bírja jobban.(főleg, hogy folyamatosan világított a kijelző)
van egy dezsős barátom, ha sokat nyúzza, 1 napig se bírja, froyotól függetlenül...
érdekes, hogy hol tart már a technika, de ezeket a kurva akku időket nem tudják megnyújtani!?
az akkut hol rendeled meg? ezekben 1300mah-ás van, nagyobbat tervezel beletenni?
-
vasii
senior tag
Ma ket oras vonat: zene vegig BTs fulessel, kozbe netezes vagy jatek, majd meg felora netradio bts fulessel: akksi: 90%->21%.
Oke h nyuztam de ez akkor is durva...muszaj leszek pot akksit venni.. -
zserbox
őstag
és mikor lesz már az a tetves 2.2 froyo frissítés?
nagyon nem vagyok elégedett a HTC-vel... -
vasii
senior tag
Ha minden igaz, mar lassan nem kell root a fizetos markethez:
"Az androinica infói szerint nemsokára nálunk, és még 13 másik országban is megnyitja kapuit a fizetős market a következő hetekben. Az XDA fórumain páran (Eddig a svédek, magyarok és a lengyelek a nyerők) már beszámoltak róla, hogy már most látják a fizetős appokat."
-
drpele
senior tag
No azért csak megtaláltam az XDA-n a segítséget a reklámmentességhez.
A hosts.txt-t az SDK tools könyvtárában kell elhelyezni.
Majd nyitunk egy parancssort és:adb reboot recovery (Enter)
adb shell mount /system (Enter)
adb push hosts.txt /system/etc/hosts (Enter)
adb reboot (Enter)És máris élvezhetjük a reklámmentességet. Remélhetőleg a fenti feketelista a mi régiónkban is elég sok címet tartalmaz ahhoz, hogy ne nagyon találkozzunk reklámmal. Az biztos, hogy az AdFree progi is ugyanebből a forrásból dolgozik. Meglátjuk...
Tyű, visszanéztem a mai hsz-eket és kezd sok lenni belőlem. Pedig esküszöm nem akarom spammelni a topicot
Egyre jobban kezd érdekelni a téma, azt hiszem ideje egy kicsit mélyebben beletúrni a linuxos ismeretekbe... -
drpele
senior tag
válasz
umfrider #2941 üzenetére
Az bizony elég nagy probléma, ha az eszközkezelőben sehol nincsen ADB (android) device.
A Legendet charge only módban kell rádugni a gépre és többhelyütt olvastam, hogy a hTC syncet le kell lőni a gépen (indítsd újra a gépet, majd lődd le a hTC syncet). A hTC syncet én fel sem tettem, az Android SDK-ban található drivert egészítettem ki a Legend hardverazonosítójával és úgy már használható volt (ezt töltöttem fel neked).Az az adb-windows.exe amivel jelenleg próbálkozol a telefont recovery menübe tenni nem az android SDK része, azt a rootolásnál használtad (ami nem lenne baj, de out of date-nek érzi magát).
Feltettem egy másik batch file-t (recovery-windows.bat) amiben csak annyit módosítottam, hogy az adb-windows.exe-t lecseréltem adb.exe-re. Ezt a batch file-t töltsd le az újonnan feltett android SDK tools könyvtárába.
Korábban már feltöltöttem neked a drivert amit telepítened kell. Ha megvan az eszközkezelőben az ADB eszköz akkor az illesztőprogram frissítésénél mutassd meg neki azt az útvonalat ahová kicsomagoltad az az általam feltett drivert.
Ha felment a driver akkor az SDK/tools mappában a TCMD-ben add ki a cmd parancsot. Majd az adb devices parancsot. Ha most itt szerepel a Legend akkor lehet futtatni még mindig a tools könyvtárban a recovery-windows.bat állományt amit most tettél oda.
-
Istv@n
aktív tag
-
umfrider
senior tag
Felraktam az újabb verziójú ADB MAnagert. a path-et átírtam, mert más mappába került.
Most sem sikerült:
http://kepfeltoltes.hu/100925/616837895N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.pngAz eszközkezelőben pedig meg sem találom a Legendet. Vagy hol kellene néznem pontosan?
Amit adtál usb "driver" azt is letöltöttem, de olyan fájlok vannak benne, amikkel nem tudom mi lenne a teendő.Nem megoldás a telefon gyári állapotába való visszaállítás majd újra root, + ROM?
-
drpele
senior tag
válasz
umfrider #2939 üzenetére
A kép alapján amit feltettél az már biztos, hogy neked r06-os SDK-d van, de már van r07-es. Valószínű az out of date hibaüzenetet emiatt kapod. Szedd le és cseréld le azt ami fent van (ha ugyanabba a könyvtárba teszed nem kell a path-t módosítanod.)
Azonban ami nyugtalanító számomra, hogy az adb devices parancsra nem jelenik meg a Legend-ed. Az előző hsz-ben írtam, hogy nézd meg az eszközkezelőben, hogy ha rá van dugva a Legend akkor megjelenik e egyáltalán az ADB device (esetleg android adb device vagy hasonló), vagy esetleg felkiáltójelesen jelenik e meg.
Ha felkiáltójeles akkor szedd le ezt a drivert és frissítsd vele a felkiáltójeles ADB eszközt.
Ha minden flottul megy akkor ezt követően az adb devices parancsra meg kell jelennie a Legendednek, s ha ez így van akkor minden ok.
-
umfrider
senior tag
Rá van dugva a gépre a Legend. Megnyitom a TCM-et, cmd stb. beírtam, hogy adb devices, de ezt dobja ki: http://kepfeltoltes.hu/100925/907994706N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png
Ilyet pedig, hogy manager.exe sehol sem találok a gépen...
Köszönöm a fáradozásod, már én is nagyon elvagyok keseredve...Egy Hard Resetev, vagy egy gyári állapotába való visszaállítás nem segíthetné orvosolni a problémát? Újra root, ( Goldcardom az van ) aztán ismét felrakni a ROM-ot...
-
drpele
senior tag
válasz
umfrider #2927 üzenetére
A ROM Manager-el kapcsolatban én passzolnám a további kérdéseket.
Próbáljuk meg ismét az Android SDK-t. Amikor rádugot a telefont USB debug-ot bekapcsolva akkor látszik az eszközkezelőben az ADB driver (felkiáltójel mentesen)?
Ha az SDK/tools könyvtárban nyitsz egy parancssort és kiadod az " adb devices " parancsot akkor látszik a Legend?
Az SDK gyökerében van egy SDK manager.exe, ennek elindítását követően van lehetőség frissítések letöltésére. Ha az installed packagesnél rányomsz az update all-ra akkor elvileg minden megfrissít.
Ezt követően tölts le egy flasht és próbáld felflashelni.
Ha ez sem jön be akkor lassan kifogyok az ötletekből.
-
drpele
senior tag
Ez a megoldás működik az Appbrain-ben is.
Így látszik minden alkalmazás az Appbrainben (is), azonban frissíteni csak azokat a appokat tudod amiket ténylegesen megvettél a marketen keresztül (merthogy az AppBrain is a marketre irányít át).Amik "csak úgy" felkerültek a telefonra és van belőlük frissebb verzió annál nem frissítést, hanem vásárlást ajánl fel, így azok csak kézzel frissíthetők, az eredetivel megegyező forrásból.
-
umfrider
senior tag
válasz
veninger.b #2931 üzenetére
Nos. Letöltöttem a Superusert ( egy ilyen android halálfej az ikonja ) meg a superuser permissiont. A permissionos dolognál ott ismét SU REQUEST-et mondd. A Superuser programba pedig belép, de mikor belépek a configure menüpontba, akkor ismét Su REQUEST. A Rom magagerben meg mondjuk rámegyek az install ROM stb-re, és mostmár nem SU REQUEST, hanem tiszta fekete képernyő és csak a notification bar látszódik.
Ötlet?
-
drpele
senior tag
Most, hogy felvetetted, ez a téma engem is elkezdett érdekelni, de elakadtam.
Talán a nálamnál tapasztaltabbak segítenek megoldani a dolgot.Létezik egy AdFree nevű app ami a hosts file módosításával éri el, hogy a nem kívánt domainekhez a localhost IP címét rendeli hozzá.
Sajnos mint kiderült Legenden nem működik, mert a system terület read onlyként van mountolva és minden egyes hosts file módosítási próbálkozáskor újraindul a rendszer.
XDA-n találtam egy hsz-t, hogy recovery módban hogyan lehet lecserélni a hosts file-t ADB segítségével.
Sajnos ez valamiért nem megy, mindig ezt a hibaüzenetet kapom:
Tudja valaki hogyan tovább?
Jah igen, az AdFree ezt a hosts file-t használná, így én is ezt próbáltam meg bemásolni: hosts
-
umfrider
senior tag
Szia!
Köszönöm, hogy segédkezel, csak ott a gubanc, hogy már próbálkoztam a ROMManagerrel, de azzal sem lehet. Még kb 2 hete kezdődött egy kisebb probléma, hogy az Extended Controls nem akarta felkapcsolni a vakut, mint lámpát, hanem helyette egy fekete képernyőt adott be, a címsorban egy SU REQUEST felirattal. Ekkor vásároltam egy 8 gb-os memkártyát. Előtte 4-eset használtam. Többen mondták, hogy nem ez az oka a hibának, de én sajnos csak ezt tudom felhasználni kiindulási alapnak.
Visszatérve a Rom-programra. Már ROm-ot töltöttem le, no de a program...
Semmit sem tudok rajta csinálni, mert:
- a ClockWorkMod sem működik
- a Reboot into Recovery sem
- az install ROM from Sd Card semMinden alkalommal ez a SU REQUEST kapom. Esetleg rootoljam ujra a telefont?
( most megpróbálom úgy, hogy letöltöm az Azure 1.0.1-es ROM-ot a Rom managerrel, aztán hátha így sikerül... )
-
drpele
senior tag
válasz
umfrider #2927 üzenetére
Utánanéztem egy kicsit az XDA-n, s elég sokaknak akadt problémájuk az adb out of date hibaüzenettel, de nem volt egységes megoldás. Lehetne keresgélni az okokat, de...
Mivel már rootolva vagy, szerintem válaszd az egyszerűbb utat.
Telepítsd fel a Rom Managert a marketről, a Rom Managerből flasheld a clockworkmod recoveryt, majd a biztonság kedvéért csinálj egy backupot a jelenlegi állapotról.Ha Azure (froyo) vagy Indigo Bean (eclair) flasht szeretnél akkor csak kiválasztod valamelyiket a download ROM menüpontban és minden megy magától.
Ha valami mást, akkor felmásolod az SD-re, majd a ROM Managerben az Install ROM from SD card-ot választod, és megadod, hogy hová másoltad az állományt.
-
sgery
őstag
a hirdetéseket hogy tudom kikapcsolni? nem nagyon találtam rá megoldást xda-n, pedig tudom, hogy rootolt telefonon ki lehet kapcsolni :/
-
umfrider
senior tag
A root mappámból bemásoltam mindent az sdk\tools mappába. Természetesen telepítettem, a Path-átállítottam ( neten rákerestem ). Eztán megnyitottam a cmd-t, úgy ahogy leírtad. Belehúztam a recovery-windows.bat-ot. Ittvan, hogy mi is történik, már lerágtam a kezeimet is. Nem igazán értem, hogy mit rontok el..
http://kepfeltoltes.hu/view/100925/107624040N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png
Köszönet ez eddigiekért is!!! De még sajnos rászorulok a segítségre...
-
Gólya.
tag
SDK nem szereti az ékezetes windows felhasználói neveket... és az általa létrehozott ékezeteket tartalmazó user fő mappád (pl ádám)
-
Istv@n
aktív tag
válasz
umfrider #2924 üzenetére
Másold be az összes fájlt az sdk /tools mappájába! (ugye fent van az sdk???) Ezt, ha jól telepítetted, akkor benne van a path-ban az elérési útja és megtalál mindent ami kell neki.
total commanderrel navigálj oda a mappába, alólra írd be, hogy cmd (a parancssor megnyílik az adott mappából) és utána csak copy-paste a parancsokat.....
-
umfrider
senior tag
Sikerült alkotnom valamit, most itt tartok:
http://kepfeltoltes.hu/view/100924/62089213N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.pngVolna valakinek ötlete? ( bemásoltam az összes root-hoz szükséges fájlt a C:\users\adam mappába, és mostmár innen húztam át a cmdbe, de előbb megnyitottam az adb-windows.exe-t )
-
sgery
őstag
válasz
HardRic #2922 üzenetére
az apple sem jobb, nekem is volt iphone-om, de egy reggel, mikor úgy ébredtem, hogy mindent! kitörölt belőle, és nem tudta visszaállítani, na ott mondtam hogy soha többet, amíg itunes-al szinkronizál.. semmit sem csináltam, még be se volt kapcsolva a pc, csak usb-n töltött és törölt mindent..
az ára pedig észbontó, aki képes 200e-ret egy telefonért kiadni, mert alma van rajta, hát nemtom. annyiért már fullos laptopot vagy pc-t veszek :/ -
HardRic
addikt
Szintén.
Már a Legend helyett is iPhone-t akartam venni, csak nagyon drága volt, és tudtam, hogy fog jönni majd egy nagyobb felbontású képernyős változat (jött is), úgyhogy szifon témát akkor halasztottam, de már tényleg az lesz a következő.
A HTC-ben folyamatosan csalódok, az Apple meg.... az Apple (nem akarok vitát nyitni. Nekem tetszik és kész.) Abszolút nem rossz a Legend, nem is a készülékkel van bajom, hanem a HTC hozzáállásával és kommunikációjával. -
dkt
csendes tag
válasz
bajnokpityu #2920 üzenetére
Óránként??
Én a "hosszú" beszélgetés alatt 8-10 perceset értettem, nekem már az is hosszú... Persze minden relatív.
Na szóval hogy pontosabban fogalmazzak: jópár alkalommal egy 10 perces beszélgetés során is szakad a vonal, de hogy melyik oldal a bűnös (a másik fél vagy én), azt nem tudom. -
umfrider
senior tag
Van informatikai alapismeretem, de az főként honlapszerkesztésben merül ki. Tudok 1-2 okosságot, trükköt, de nem ezen a téren. ( szóval nem olyan vagyok, aki kattintgat az interneten és játszik ) Tehát. mi lenne a teendő, hogy minden sikerüljön?
Másoljam ezt a root mappát a C:/users/ádám-ba? majd utána húzzam bele a cmd-be ezt a .bat kiterjesztésű fájlt?A másik, hogy leszedtem a ROM managert, de sem Recoveryt nem tudok vele elindítani, sem pedig Sd-kártyáról ROM-ot felrakni. addig eljutottam, hogy kiválasztom a kártyáról a .zip-et, majd wipe cache stb. De mindkét esetben a következőt kapom: Fekete képernyő, a címsorban: SU Request.
Help plz! -
-
drpele
senior tag
bámulatos! lenyűgöző!
Valaki írta, hogy reméli a hTC valósítja meg a koncepciót!
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem egyre kevésbé szimpatikus a hTC. (bár nem mintha máshol sokkal jobb lenne a helyzet)Elhúzódó szoftverfrissítések, féléves termékéletciklus, azt' pá, stb. stb.
-
dkt
csendes tag
válasz
brownus #2903 üzenetére
Reggel megint akadt nálam is, de most már stabil. azért jó tudni, hogy nem a telefonnal van gond...
Nem tudom, az, hogy néha hosszabb hívások esetén egyszercsak megszakad a kapcsolat, szintén a Telenor számlájára írható, vagy máshol van baj. Nálam majdnem napi rendszerességgel bekövetkezik. A térerő ilyenkor végig jó, nem mozgok beszélgetés közben, tehát az ilyen könnyen orvosolható hibákat kizártam. -
vasii
senior tag
erdekes
seabird -
Senhi
aktív tag
válasz
bajnokpityu #2905 üzenetére
A képeken a szürke az aluminium... Ha nagyon száraz a kezem akkor csúszik mint állat, de úgy általában nincs ezzel gond.
GPS szokásos (szabad ég kell neki...) wifi kicsivel átlag alatti. Hero-m nem volt (nem lenne egy kifizetődő váltás) így ahhoz nem tudok viszonyítani.
-
bajnokpityu
félisten
a legend mely része készült aluminiumbol?
nem akar kicsúszni a kezetekből?valamint a legend GPS,és wifi érzékenysége milyen?mondjuk egy herohoz képest?
-
-
umfrider
senior tag
na, most történt valami, mostmár ezt adja ki: http://kepfeltoltes.hu/view/100923/904253729N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png
eztán még felugrik pár sor szöveg, amit nem tudtam már lekapni, ez a + ablak bezárul, és semmi sem történik. visszatér az eredeti cmd-be...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Hero utódja aluminium borítással és új dizájnelemekkel büszkélkedhet. Hajszálnyira a tökéletességtől.
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest