- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
drosan
tag
válasz
RETRO-G #5542 üzenetére
Ha van egy teljesen gyári Legended, akkor előszőr root-olni kell, ennek a kockázata azért elég nagy, mert akár használhatatlanná is válhat a készülék, de annyi leírás van a neten, hogy sztem nehéz elrontani, HBOOT verzióra figyelni kell, verziótól függően más más az eljárás. Amikor kész, rárakhatsz bármilyen ROM-ot, ízlés kérdése, ezek a legnépszerűbbek: [link]
Én a gyárihoz nagyon hasonló BlaY0 féle 2.2es Sense-t használom, mivel stabil, gyors, illetve alapból benne van az a2sd támogatás, de persze van 2.3-as is Sense és Sense nélküli is...
Egy napot mindenképpen érdemes rászánni, nem szabad kapkodni és akkor nem lehet gond.
Ezt a két leírást használtam: [link] [link] -
HardRic
addikt
válasz
RETRO-G #5134 üzenetére
Jaaa bocs, arról már teljesen elfeledkeztem
2.1.3 van fent, az új fícsöröket vagy nem vettem észre vagy nincsenek. Changelogot nem olvastam róla. Elvileg 2.3-ra van optimalizálva. Szerintem tök ugyanolyan.
Frissíteni pedig google keresőből tudsz, én is rágugliztam és úgy leltem meg. -
veninger.b
tag
válasz
RETRO-G #4990 üzenetére
Először is, 2.1-es a telód, vagy már frissítettél froyora?
Nincs és, egy darabig nem is lesz.
A 13-as cm7 nightly-ban már van rádió is, a kamera meg nem tudom mitől lenne szar?
Mint mindennek ennek is van buktatója, de komoly gáz nem lehet belőle. Tehát nem lesz tégla a legendből.
A gariról meg annyit, hogy a root elvileg legális, de, hogy ki, és hogy áll hozzá, az szervíz függő. -
Istv@n
aktív tag
válasz
RETRO-G #4417 üzenetére
Ha root-olod, akkor 2.2 alatt is csak azokat az appokat lehet az sd-re mozgatni, amiket a fejlesztő felkészített erre.
Ami neked kellhet az az App2SD. Ez az sd kártya egy particióját (amire ext2 vagy 3 fájlrendszer kell) becsatolja abba a mappába, ahová alapértelmezetten a programok települnek (/data/app). Tehát ha rendben működik az app2Sd a telefonodon, nem is kell áthelyezgetni semmit, automatikusan a kártyára települnek a programok.Rootolt gyári 2.2-es romot is lehet találni, amin alapból be van állítva az app2sd. Ha egy ilyet felteszel, csak az sd kártya particionálását kell megcsinálnod.
-
vasii
senior tag
válasz
RETRO-G #4348 üzenetére
En iGo-ra eskuszok, azt hasznalom miota megvan, eddi kivetel nelkul! mp-ek alatt (max 10mp de inkabb 2-3) talalt jelet es teljesen pontos. Mobilnet mondjuk nalam mindig megy, anelkul nem probaltam de nemtudom h felhasznalja e.
szerk:es az antenna meg mindig a gumiboritas alatt van! -
vasii
senior tag
válasz
RETRO-G #4344 üzenetére
Nem kotekedesbol, de megis mi "csucs" benne ha 20-30m-t teved es percek alatt talal jelet? Nekem ez egyenlo a borzalmassal.
Amugy lattatok h az uj Goggles mar megfejti a sudokut ?
Ugy latszik a Googlenel is unatkoznak neha
-
-
vasii
senior tag
válasz
RETRO-G #3666 üzenetére
vagy itt is
mas: itt fent van a legujabb Lpro is. vki nemtudja h ha most felrakom akkor a beallitasaim megmaradnak vajon? mert most is egy regebbi Lprom van "fizetos", csak igy nem tudok frissiteni, es nemtudom h ha felrakom apkbol a legujabbat akkor mitortenik?
megegy:vki hasznalja ezt? eleg jonak tunik
-
zserbox
őstag
válasz
RETRO-G #3666 üzenetére
nem tudsz, de itt megtalálod a régebbit meg még jó sok más finomságot
-
vasii
senior tag
válasz
RETRO-G #3461 üzenetére
probald ki ezt ennek is van lezart kepernyos menuje plusz van benne EQ ami eleg jol sikerult. a borito lehuzas is jo, sztem eleg franko
-
vasii
senior tag
válasz
RETRO-G #3316 üzenetére
A hivokepeknel en a contact-linked-select contact photonal FB-t allitottam be es igy eles a kep. aki meg nincs fbn annak telon van kepe es az is jo.
A zseblampa meg 2.2vel mukodni fog ha egyszer kijon vegre.
En amugy meg az akksit emlitenem meg, de hat mondjuk az kb minden ilyen telonal szar, nekem van h este mar kimelnem kell h le ne meruljon, ugy h reggel veszem le a toltorol.
mondjuk igaz h mobilnet nekem midnig megy(email,fb,idojaras orankent),netradio BTs fulessel,meg jatszok is -
-
vasii
senior tag
válasz
RETRO-G #2706 üzenetére
Igen ez igy van alapbol sajna.
Van egy SyncMyPix nevezetu program ami pontosan ezt vegezne el, most teszteltem de nem az igazi. Vmiert nem latja a parositast es mindenkihez azt irja h nem talalja a kontaktot. Manualisan, egyesevel hozza kell rendelni a programban is a FB ismerosoket a telefon kontaktokhoz es utana mar mukodik. Belehet ellitani autimatikus frissitest is (1nap,1het,1honap) vagy manualisan frissitheted. -
vasii
senior tag
válasz
RETRO-G #2704 üzenetére
MyBackup Pro
"Backup (schedule option) to our online secure servers, or SD card, your Apps, Contacts, Call log, Bookmarks, SMS\MMS, Calendar, Settings, Home Shortcuts, Alarms, Dictionary, Music Playlists, and more.
Restore on existing\new phone"Fizetos, de dobj egy pm-et es megoldjuk
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ford topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged