- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agi70
aktív tag
"es a kepeken is amiket kirakott az erdeti kepei vannak, mig ugy latszik amit ad az nem igy nez ki.."
Ezt nem igazán tudhatod, mivel a kérdéses fülesről nem lett kép feltöltve. A srácnak 118 darab pozitív vissza jelzése van, és egyetlen negatív sem. Tehát ne kiabáljuk rá hogy csaló egy gyanú alapján. -
Agi70
aktív tag
Igazad is lenne, ha brownusnak válaszoltam volna. De mivel én F-ECT$ hozzászólására reagáltam, ott már egy konkrét csomag van említve 100MB/990Ft. Még azt is megemlíti, hogy a túlforgalom 10Ft/10kb, az pedig a T-mobile NET100 csomagja. Úgyhogy bocsi, de nem szoktam figyelmetlen lenni.
-
Agi70
aktív tag
válasz
abcukistván #2550 üzenetére
Én T-Mobile-os vagyok. Tényleg nem túl olcsó, de azért szoktam ott venni a telefonokat mert elvihetem részletre is, és a Westend-ben korrekt a szervizük. Viszont HTC-t nem favorizálják, ezért én is kénytelen voltam magánban venni. Én nem bántam meg, szeretem.
-
Agi70
aktív tag
Panon/Telenor levitte az árát
-
Agi70
aktív tag
válasz
abcukistván #2539 üzenetére
Ha nem sürgős szerintem várj a vásárlással. A Desire a hírek szerint új fajta kijelzőt kap. http://mobilarena.hu/hir/slcd_kijelzot_kapott_a_desire_es_a_nexus_one.html Érdemes megvárni mik lesznek a tapasztalatok.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Hero utódja aluminium borítással és új dizájnelemekkel büszkélkedhet. Hajszálnyira a tökéletességtől.
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest