- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
timeline
tag
egyben egyetértünk - rohadtul off - mint ahogy az is, hogy ez a topic egy idej már csak arról szól, hogy.
- ... nem jön a 2.2 ...
- ... írtam nekik ...
- ... rootolom ...
- ... nem veszek többet ...pár gondolat amiben nem:
- a rendszer hogy működik - vazze ez csak egy teló, nem kormányváltás
- akkor meg kell próbálkozni IKEA telóval
- szvsz nem üti szíven őket a morcosságod
- azt én soha nem mondtam, hogy mind, de amit írtam azt tapasztalatból írtam
- a rend rakásról meg ... de persze te se vedd személyeskedésnek az egészetasszem részemről ennyi volt
-
brownus
veterán
2,
ok, várom
1,
ez igaz, kinek mi számít gyorsnak, meg én csak egy átlagos használó vagyok. semmi extrém felhasználás... egyszerűen élvezem a technika adta mobilitást
3,
miért? többen írták, hogy vissza lehet csinálni, hogy ha netán gariztatni kell, akkor sem veszik észre. ha nem lesz froyo legendre, akkor én is root-olombevallom őszintén, ha most lenne rá lehetőségem/pénzem, akkor sec-perc alatt cserélném a telót a dezsőre vagy a dezső egy nagyobbik tesójára. a legfőbb ok a nagyobb kijelző lenne
meg a wifi gyenge vételi képessége...btw, imádom én is ubik-ot=my legend. sokan megcsodálják ezt a szépséget
lol: komcsi magyarország:d
-
brownus
veterán
2,
hát, nem sok embertől hallottam akiknek dezső van a zsebében, hogy megnőtt volna az akku idő a froyo óta... egytől sem! minden este töltőre rakni, reggel levenni és csókolom... meg a munkahelyen is kell egy töltő szett és no problemo. (benézek a dezső topikba aztán rákérdezek)
1,
lassú a legend?? soha nem tapasztaltam még, megy a task killer, szinte mindig van <50 mb szabad memóriám, nálad tényleg csak annak tűnikmég így se lassabb, hogy a LPro-t használom, pedig az elején aggódtam, hogy belassul, de nem.
3,
rootolj -
Scenic
tag
No, én a HTC-től, egy Oana nevezetű hölgyeménytől ezt kaptam:
"Dear XY,
Thank you for contacting us again. Android 2.2 is currently available for HTC Desire only. This operating system is not available for HTC Legend. We do not have any official information about future developments with regards to HTC Legend. I trust that this resolves your query. Please do not hesitate to contact us again if required."
Nesze semmi fogd meg jól, ráadásul ez csak a kérdésem egyik része volt... Ennyi erővel én is ülhetnék az ügyfélszolgálatos helyén...
-
ixdorb
csendes tag
Elég érdekes választ kaptam a HTC supportol arra kérdésre hogy a legendemre miert nem telepul a 2.05.405.2 szoftver.
Azt mondjak a telefonom nem tudja fogadni az Android 2.1-t"Thank you for your e-mail. According to the build number it seems that you do not have the rom-version needed to receive Android 2.1. Please make sure that you check the Hungarian website for the latest update there. Check that the build number on the update is higher than the one you have now.
To send a reply to this message or let me know I have successfully answered your question log in to our ContactUs site using your email address and your ticket number 10HUCW40ENA000014.
Sincerely,
Mari
HTC "
-
Senhi
aktív tag
Nem. A 2.05-ös az amit a kolléga is írt. Nekem is érdekesen alakult ez a frissítés, mert amikor mobilnettel voltam fent vidéken akkor kiírta, hogy elérhető, de ott helyben nem akartam leszedni (gondoltam majd otthon). Amikor haza értem akkor pedig már azt mondta, hogy up to date a cucc pedig még mindig 1.31-es volt. 2 hét várakozás után meguntam és rootoltam.
Valami bug lehet ez is...
Furkoo: Wildfire-re már kijött... Következők szerintem mi leszünk.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Hero utódja aluminium borítással és új dizájnelemekkel büszkélkedhet. Hajszálnyira a tökéletességtől.
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest