- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
Tudnátok nekem segíteni abban, hogy miért nem talál térerőt egy másik memkarival? Formáztam, és nem ad vele térerőt
-
okezsoke
tag
Tessék, a Speedshop 1 nap alatt meghozta.
Már a töltőn figyel. -
Lall
veterán
Én kb. 2 hete használom. Nincs fólia a kijelzőn (kifejezetten utálom a fóliát), nem óvom, védem mindentől használom mint egy tárgyat, egyszer már sikerült földhöz is vágnom (elejtettem). Ennek ellenére semmilyen sérülés nincs, sem a telefonon, sem a kijelzőn. Ha megvan rá a pénzed, akkor hajrá...
-
Gólya.
tag
XXL-nél elfogyott az akciós... már 111e Ft!
-
Snowcat
tag
Feljebb már írták, hogy állítólag karcálló üveg van benne, erről mi a véleményed?
Mert pont a masszivitás fogott meg benne, szeretem úgy használni a telefont, mint egy mindennapi használati tárgy, nem ütöm vágom direkt, de nem is vagyok az a vigyázós fajta, a készülékház már meggyőzött, csak a kijelzőnél van egy kicsi kérdőjel -
Senhi
aktív tag
Megvettem
. Hát elsőre nem találok szavakat. Kijelző hihetetlen szép, kezelése elsőre is könnyű és a minőség tökéletes... n82 ehhez képest egy játékszer volt.
-
Snowcat
tag
Aki volt olyan szerencsés hogy már Legend-je van, igazán írhatna egy hosszabb szösszenetet, mik is a benyomások így pár nap után!
Sehogy nem tudom kiverni a fejemből, hogy kell egy -
aggleány
addikt
A gyári kártyájával hibátlanul működik, de az nekem kicsike, csak 2GB
-
aggleány
addikt
Köszönöm mindenkinek
Most már csak annyi sírnivalóm van, hogy bele akartam tenni a 16GB-os régi kártyát, ami a Tattoo-ban volt, és nem akarja felismerni. Töröltem róla mindent, Legend-ben megformáztam, és felpakoltam rá a zenéket, csengőhangokat, stb. Nem ismeri fel. A gyári kártyáról is áttettem rá mindent, de nem megy. Lehet, hogy a kártya döglött? Nem úgy ismeri fel a gép, mint a gyárit, nem ugrik fel, hanem egy könyvtárat mutat.
Valamit rosszul csinálok?
-
Sziasztok! Én ma vettem meg az XXL-nél. Igaz, hogy fél 5-től 6-ig sétáltam, de 6-kor rámtelefonáltak, hogy fél 7-re mehetek. Rendes volt a boltos mert ottmaradt zárás után és vártuk a futárt. Kávéval kínált, dumáltunk és háromnegyed 7-kor megjött a futár. Gyorsan kitöltötte a számlát és már jöttem is haza. Most próbálgatom, de mindjárt tölteni kell. Mivel az S60-hoz vagyok szokva most nagyon furcsa, hogy nincs kilépés gomb. Pl. a böngészót és más programokat hogy kell bezárni?
Már egy csomó dolog megy a háttérben.
-
animoo
senior tag
A Partnerogsm-et senki nem próbálta? Nekem eddig mindent 1 órán belül meghoztak, beleértve a Nexusomat is.
Olyan ez, mint az iphone volt annak idején -
aggleány
addikt
Sziasztok!
Segítséget kérek Tőletek. Ma született meg az én Legend-em, és most intenzíven kínlódok a beállításokkal. Az előző telefonom Tattoo, tehát nem ez az első Android-om, de valamiért nem tudom beállítani, hogy elérje a mobil netet (WiFi nincs itthon). A kártyámon van net elérés, tehát nem ez a baj. Egészen egyszerűen nem tudom megcsinálni.
Valaki lenne olyan jó, hogy leírja, hogy hogyan kell (lépésről lépésre)? Itt van a kezemben a kis drága, és nem tudom kipróbálni! Horror!!!
Előre is köszönöm annak a nemes lelkű lovagnak, aki segít
-
Gólya.
tag
"we've since checked with HTC and had it confirmed as being glass, so it should be very scratch resistant."
Itt találtam: http://www.trustedreviews.com/mobile-phones/review/2010/03/10/HTC-Legend/p2
Ezek szerint karc álló a cucc!Mikor lesz már szerda?
-
Gólya.
tag
Hát én nem tudom miért nem kaptatok az xxl-nél.. engem most hívott a fószer hogy adják fel futárral szerdán itt lesz!
-
Senhi
aktív tag
Áhh, mázli. Most hívtak, hogy megjött. Holnap nyitásra ott vagyok.
-
kerdig
csendes tag
Én is a GSMHome-nál vettem péntek délután mert a 220V-nál csak igérgették 1 hete, hogy lesz; igaz ott 123 lett volna 125 helyett.
A teló szuper, ma kicserélték a T-mobilos kártyámat új típusúra és azóta már azzal tudom használni.
viszont valami beállítás bajom van mert nem csatlakozik a netre és nem frissíti az időjárást sem -
Gólya.
tag
GSM Home tapasztalat valaki? ott is jó ára van ha vidéki az ember és még 1 fólia is belefér...
-
Integra
titán
válasz
Pszihonaranc #557 üzenetére
bírom ezeket a nulla napos regisztrációkat....
-
Senhi
aktív tag
válasz
okezsoke #551 üzenetére
Ma délelőtt én is kértem őket telefonon, hogy tegyenek egyet félre nekem... Azt mondták, hogy ma 1 körül kapnak szállítmányt, továbbá, hogy 5 előrendelő van előttem szóval nem biztos, hogy jut a mai adagból. Mivel lassan bezárnak így szerintem nem jutott
.
Szerintem 2-3 darabnál nem kapnak többet naponta (ha egyáltalán naponta kapnak...) és ha figyelembe vesszük, hogy neten is egy csomóan rendeltek belőle akkor simán el tudok képzelni 1-2 hetes átfutási időt.Valaki tud még valamilyen, nem sokkal drágább helyet?
-
Pszihonaranc
senior tag
De azt hallottam hogy a gsmline nál használt telók vannak... vagy azt lehetcsak azért mondták nekem, mert "0 perces jogilag használt készülékek" ami ugye annyit jelent, hogy megvették külföldön, kifüggetlenítették, és magyarítást tettek rá, de attól még nem volt használva. Hát igen a 0 percesek 20.000 olcsóbbak az "új"aknál.
-
tuskooo
addikt
válasz
Nincs ÁFA, ami azért nem kicsi összeg lenne amúgy.
-
Straw
senior tag
válasz
Én a GSMLine-nál vettem az utóbbi két telefonomat, de sztem tök mind1, mert mindegyik korrekt, ami különbség lehet az a garancia idő, esetleg. De még az se biztos.
-
Pszihonaranc
senior tag
Itt mindenki XXl-nél vásárol? Akkor szerintetek az a legjobb? (Én a speedshopot ismerem egyedül,abban megbízom)
-
okezsoke
tag
válasz
dirty.yakuza #546 üzenetére
Oké, de most már 5 napja várok, és még eddig ma sem hívtak.
Inkább visszamondom, megveszem máshol és visszaigénylem az ÁFÁ-t.
Arra kicsit várni kell, de végsősoron olcsóbb. -
Matt88
csendes tag
Valaki az új tulajok közül tesztelné nekem, hogy mennyit bír zenehallgatással?(teszem azt átlag napi 4 óra zenéléssel; fülessel és nem hangszóróval mennyi napot bír)
Mert ugye, ha az ember megveszi ekkora összegért nem akarok külön költeni mp3 lejátszóra, egy 16gigás kártyát meg már olcsón is lehet kapni, de az aksi még kérdőjel. -
válasz
manchester85 #547 üzenetére
Idén a második
De eddig úgy tűnik, hogy ez sokáig fog maradni. -
Gólya.
tag
XXL-nél garos tapasztalat valaki?
-
Gólya.
tag
A kijelző karc állóságára talált valaki valami infót? Ebben csak nincs góliát üveg :S
XXLGSM-nél vett már valaki? -
Hiftu
senior tag
Unboxing video:
A ring kék sarkában Vaszilij Petrovovics, a piros sarokban Abraham Attatürk.
A bíró int, kezdődik az első menet.
A két boxoló egymáshoz lép. Egyre nő a feszültség. A szemöldökök fel-felrándulnak.
Ideges rángások a bal kézben. Megfeszülő vádlik.
Vaszilij elveszti a fejét és hatalmas jobbhorgot mér Abraham állára...
A bíró leinti a meccset.
Az unboxingot Abraham nyerte. A vesztes Vaszilij lekullog a szorítóból...Ez lenne az unboxing felvezető adása...
-
D@niel
addikt
válasz
tariattila #538 üzenetére
Aki megteheti...
tibi666: esetleg egy unboxing video?
-
D@niel
addikt
válasz
Pszihonaranc #530 üzenetére
Próbálj meg kulturáltabb hozzászólásokat írni! Hanyagold a folyamatos smileykat (az állandó xd és hasonlókat is mellőzd) Itt van a szabályzat, ezt olvasd el (habár ezzel kellett volna kezdeni..)
Off topikban akkor írsz, ha nem a témához kapcsolódik a hozzászólás. Egy másik fórumozó rajtad kívül ha belép, nem fogja elolvasni mert már messziről látja hogy nem a témához kapcsolódik.
Itt vannak a rangok.
És ne írd le többször hogy megveszed. -
tariattila
veterán
válasz
Pszihonaranc #530 üzenetére
olvass végig egy androidos topikot....pl.: htc hero és akkor majd képbe kerülsz...a rangról is biztos van egy rendszer topik valahol ...keresni kell... az off csak annyi, hogy aki azért olvas itt mert a Legendre kiváncsi az át tudja ugrani az ilyen beleszemetelést mint amit pl itt írok...
-
Pszihonaranc
senior tag
HÁÁHÁHÁHÁ -.-
Az 99% hogy megveszem... és szívesen írnék róla rengeteget
imádom ezt a telót.. csak az a gond, hogy még mindig nem vagyok jártas az ilyen op. rendszer, processzor kijelző fajták témakörben. ha ti elmondanátok hogy hol találok róla információt szívesen elolvasnám
Ja igen és azt is elmondanátok , hogy mi az a "rang a nevek alatt? mi alapján kapjuk mi-mit jelent?
És annak mi értelme vagy hogy "off topic+ és halványabb betűkkel írok? az nem zavaró vagy mi? xD
-
D@niel
addikt
válasz
tariattila #528 üzenetére
és ír egy 50 oldalas disszertációt az újaknak
-
tariattila
veterán
válasz
Pszihonaranc #527 üzenetére
most már csak az húz ki a csávából ha megveszed azt a Legendet...
-
D@niel
addikt
válasz
Pszihonaranc #525 üzenetére
Kell bizony.
Legközelebb használsz a szerkesztést és akkor egy hozzászólásban többet is leírhatsz, csak válaszd el hogy jól látható legyen. így az topik is áttekinthető marad. Ami pedig nem a Legend mobillal kapcsolos, rakd off topic-ba (úgy mint én most).
-
Pszihonaranc
senior tag
Amúgy a fele alkalmazáshoz kell net-.- (youtube,twitter,facebook...stb) ha nincs wifi a közelben akkor kell rendelni rá pénzért netet?
-
D@niel
addikt
válasz
Pszihonaranc #521 üzenetére
Nem, de HD3 valószinüleg qwerty-s lesz. Legend topik
vedd meg, nem lesz vele gond
-
HardRic
addikt
válasz
Pszihonaranc #521 üzenetére
Ebben a topikban nem! Ez már túl sok offolás. Kérlek szépen moderáld magad egy kicsit
-
törölt tag
válasz
Pszihonaranc #519 üzenetére
ott van a link, az előző hozzászólásomban, nagyjából annyit lehet róla tudni, semmi konkrétat, ez csak ilyen pletyka. de ez már eléggé off, ne itt tárgyaljuk ki inkább
-
-
Pszihonaranc
senior tag
Én még mindig nem nagyon tudom mit szeretnék, de a mostani álláspontok szerint Legendet
átelemeztem magamban: (mivel én nagyon elfogult vagyok a HTC mellett) ezért más márka meg se fodrul a fejemben.. (bocsi hogy oltom a sonyt) de régebben nekem 3 sony-m volt és mitne mondjak,, a régebbi verziók nagyok hók voltak (k750-ig)
De utána mikor jött ez a válság anno nagyon lemaradtak, és az az érzésem van nem tudtak még kijönni belőle.Mivel mostanában nem nagyon követem az új készülékeket nem tudok véleményt mondani. csak annyit hogy méregdrágák.A nokia szerintem jobb lenne ha nem gyártana felsőkategóriás készülékeket...nem az ő asztaluk.. közép kat. jól megy nekikA HTC miatt most azért vagyok annyira oda, mert nem az a pénzéhes "csak profit" cég, aki minnél több szart gyárt olcsó áron hogy vegyék -vigyék mert kell a pénz. NEM.Kizárólag felsőkategóriás "okostelefonokat" ami nekem szimpatikusabb. És ezért még külön dícséretben részesülnek (egyrész emiatt is ők a legnagyobban a szememben) hogy nem hülye kampányokra, reklámokra költik a pénzt, hanem érdeki fejlesztésre.Mint hardware mint design.Egyedül a nexus one-t nem tudom hova tenni 0.0 mert mindenk isteníti (nem rossz, sőtt..) de hga valaki elmagyarázná mi abban az annyira nagyágyú örülnék ^.^ Szóval nagyon elkanyarotam xD leginkább a Legend lesz úgy az összegzése miatt is (szép ,sokat tud ,minőségi munka,új, és még olcsóbb is mint a TP2...és HTC
)
-
törölt tag
válasz
Pszihonaranc #513 üzenetére
nekem akkor egy Nexus Two kéne
super-AMOLED kijelzővel, tegra2-vel, meg meg...
amúgy szerintem azért jó a fizikai billentyűzet, mert nem takar ki a képernyőből, miközben gépelsz. tehát mondjuk látod a fórumban a hozzászólást, amire válaszolsz, vagy emailben a levelet, amire reagálsz. illetve érződik (jó esetben) a nyomáspontja rendesen, így ha megszokod, akkor gyorsabban lehet rajta gépelni.
-
HardRic
addikt
válasz
Ez már azért jó nagy off. Nekem mindenáron HTC Legend kell, nem érdekel, hogy van tőle jobb, de ha jó sok pénzem lenne, vennék mellé egy iPhone 4G-t is, biztos lesz a nyáron.
-
D@niel
addikt
válasz
Én szeretnék egy SE X3-at, ami legyen olyan mint az X1 csak baromi jó procival és kifogástalan optimalizációval. Esetleg Egy új Nokia Eseries, full qwerty-s, szétcsúsztatható. vagy pedig egy vékony, nem túl nehéz és kecses HTC, szintén full billentyűvel. Ja, és Motorola Milestone egy variánsa, fémből, kicsit könnyebb súllyal mint a jelenlegi.
-
Pszihonaranc
senior tag
sheratan, Karma,tariattila nagyon szépen köszönöm a felvilágosítást !!!!
D@niel: Hát igen kivesézzük.. hála a hülye kérdéseimnek xD de amúgy még fentebb megemlítettem azt a témát hogy ti melyik boltban bíztok/vásároltok szívesebben?
És ha lenne jósok pénzetek XD (legyen egy kívánságotok; kívánhattok egy bármilyen telót)
Mit kérnétek? huhu jöhetnek a merészebbnél merészebb ötletek -
HardRic
addikt
Jövő hónapban meg lesz a Legend!
-
D@niel
addikt
válasz
tariattila #509 üzenetére
Ne értsd félre, a szétcincálást nem (csak) rád értettem, meg ugye pozitív értelemben véve mondtam
-
D@niel
addikt
válasz
tariattila #509 üzenetére
jó megállapítás
szépen szét cincáljuk a Legend topikot, már ezért érdemes volt megszületnie
-
válasz
tariattila #506 üzenetére
Na egy kis magyarázattal: a ROM eredetileg a csak olvasható, beégetett memóriát jelenti, de a telefonoknál a szleng így hívja azt a belső tárhelyet (Flash memóriát), ahol az operációs rendszer és a telepített programok vannak. Minél több van, annál jobb - de nem olyan kritikus, mint a RAM.
A RAM meg az a memória, ami gyorsan írható és olvasható - ebben futnak a programok. Minél több van, gyakorlatban annál gyorsabban működik a telefon rendszere.
5 másodperc
-
törölt tag
válasz
Pszihonaranc #505 üzenetére
a RAM az gyakorlatilag ugyanaz, mint a számítógépedben is a memória, ezt használja a rendszer és az éppen futó alkalmazások. a ROM egy belső tárterület, amit a merevlemezhez lehet hasonlítani bizonyos szempontból, bár ez (az okos-) telefonoknál tipikusan csak a rendszer számára elérhető terület. ide telepíŧessz alkamazásokat, stb.
még azzal az 5 perccel is, amíg gondolkodtam, hogy ááá, ezt majd úgyis beírod te
amúgy a RAM méretétől nem közvetlen függ a rendszer sebessége, inkább azzal függ össze, hogy mennyi alkalmazsá futhat gond nélkül párhuzamosan. illetve ha kevés a RAM, akkor a rendszernek ki kell lövöldözni az éppen nem használt cuccokat, hogy be tudja tölteni a helyükre az újakat, és ez is idő. míg sok ramnál meg ott csücsülhet minden a memóriában, mert elfér. vagy rosszul tudom? -
tariattila
veterán
válasz
Pszihonaranc #505 üzenetére
ROM (Read Only Memory)
RAM (Random Access Memory) -
törölt tag
válasz
Pszihonaranc #499 üzenetére
az biztos, hogy a jelenlegi wimo-nál az android modernebb, egységesebb, könnyebb rá alkalmazásokat szerezni, könnyebb rá fejleszteni (ezért több az értelmesebb program), szebb, áttekinthetőőbb, stb (bár ez utóbbi azért szubjektív valamennyire).
a Motorola (ahogy írta Karma is) jobb procival rendelkezik, tud minimális trükközéssel divx-et lejátszani, nagyobb felbontású és méretű kijelzője van, fizikai billentyűzete, stb. illetve van olyan szoftveres okosság is, mint a phone portal, amivel elég könnyen lehet igazgatni a telefon tartalmát. ezzel szemben a Legend annyit tud felmutatni, hogy a kijezője amoled, unibody háza van (ez mondjuk szerintem kisebb hájp, de sok embernek tetszik), van benne fm rádió, meg sense felület. és árban ugye elég hasonlóak.
az itt szereplő tesztekben eltérő értékelés azért két dolognak is betudható: a MA stábja eléggé szereti a HTC-t, főleg a sense felület miatt, így az azzal érkező telefonokat mindig pozitívan fogadják, illetve amikor a Milestone-t tesztelték, akkor még az eredeti firmware volt rajta, amiben nem kevés bug volt, de azóta érkezett frissítés, mostmár elérhető a Motorolára is a 2.1-es android. szóval, bár minden tiszteletem az itteni tesztelőké, de én nem érzem azt a plusz egyáltalán a Legendben, amiért megérdemelné a különösen ajánlott plecsnit, főleg jelenlegi ára mellett.Karma: a 2.1-es fw már érezhetően gyorsabb, szerintem nagyon jó lett a milestone
-
tariattila
veterán
válasz
Pszihonaranc #500 üzenetére
nézd meg a plecsnik adásának idejét és, hogy akkor mennyi volt az árcimkére írva...
gondolon a milestone- t nem száz körüli áron mérték...
most meglehet ár/tudás viszonylatban kiegyenlítettebb lenne a végeredmény...
szerintem mindkettô masina egyedi ,szép és "kinek mi fontos alapon" a legjobb ajánlatok közt lehet... -
válasz
Pszihonaranc #500 üzenetére
A Milestone hardvere egy generációval újabb (ARMv7 a Legend ARMv6-ával szemben), aminek van rengeteg előnye. A Legendnek viszont több a RAM-ja, és azért a kis felbontás miatt bőven gyorsabb érzetre, mint a Milestone volt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Hero utódja aluminium borítással és új dizájnelemekkel büszkélkedhet. Hajszálnyira a tökéletességtől.
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest