Új hozzászólás Aktív témák

• drpele

senior tag

válasz umfrider #2941 üzenetére

Az bizony elég nagy probléma, ha az eszközkezelőben sehol nincsen ADB (android) device.
    A Legendet charge only módban kell rádugni a gépre és többhelyütt olvastam, hogy a hTC syncet le kell lőni a gépen (indítsd újra a gépet, majd lődd le a hTC syncet). A hTC syncet én fel sem tettem, az Android SDK-ban található drivert egészítettem ki a Legend hardverazonosítójával és úgy már használható volt (ezt töltöttem fel neked).

Az az adb-windows.exe amivel jelenleg próbálkozol a telefont recovery menübe tenni nem az android SDK része, azt a rootolásnál használtad (ami nem lenne baj, de out of date-nek érzi magát).

Feltettem egy másik batch file-t (recovery-windows.bat) amiben csak annyit módosítottam, hogy az adb-windows.exe-t lecseréltem adb.exe-re. Ezt a batch file-t töltsd le az újonnan feltett android SDK tools könyvtárába.

Korábban már feltöltöttem neked a drivert amit telepítened kell. Ha megvan az eszközkezelőben az ADB eszköz akkor az illesztőprogram frissítésénél mutassd meg neki azt az útvonalat ahová kicsomagoltad az az általam feltett drivert.

Ha felment a driver akkor az SDK/tools mappában a TCMD-ben add ki a cmd parancsot. Majd az adb devices parancsot. Ha most itt szerepel a Legend akkor lehet futtatni még mindig a tools könyvtárban a recovery-windows.bat állományt amit most tettél oda.

Új hozzászólás Aktív témák