- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasy
veterán
akkor minden droidon az SD-n létrehozod a mappaszerkezetet, és oda bemásolod, és menni fog.
media/audio/notification
egy újraindítás és már ami ott van benne az mind látható lesz.media/audio/notification
media/audio/alarm
media/audio/ringtonesDe ha minden igaz 4.0 fölött elég csak az SD a
notification
alarm
ringtonesmappák is.
-
r4z
nagyúr
GSAM Battery Monitor. Kalibráláshoz meg használd Mr X írását.
-
Skillet
addikt
itt inkább az a kérdés, hogy minek? szegény telefonnak csak kínszenvedés bekapcsolt kijelzővel, usb porton kb egy fél napon keresztül töltődni. ha még nem tetted meg, ne is tedd, teljesen felesleges. nem lehet ezen a módon aksit kalibrálni. ha már megtetted, akkor is jó, ha tudod, így nem lehet aksit kalibrálni
-
Reaper
őstag
Elvileg ahogy írja, az a2sd már benne van a romban, így elég csak elindítanod terminálból:
"Run A2SD from Android Terminal Emulator provided."
terminálban: su - ezzel root-jogokat kérsz, a superuser alkalmazás felugrik, engedélyezd.
utána ha beírod, hogy a2sd akkor kiadja a helpet, de simán a2sd install a legegyszerűbb asszem. -
siofok
őstag
hát sztem az az ics rom sem desire-re való.
Mikor még Desirem volt,és romolgattam,én már azt felsem próbáltam,mert karcsú hozzá a teló.max 2.3-asokból válogass.
Én pl. az Xda-ról a Mildwild romot használtam utolsó pár honapban.
De amúgy az új telónál megfogattam,csak gyári rom lessz rajt,egyszerűen főzöttek közül mindnek volt vmi nyűgje. -
törölt tag
én maven 3d playert használok és szerintem jobb a hanzása mint a poweramp-nek, persze ez az én véleményem ha gondolod próbáld meg ingyenes, a másik pedig a noozy player xda-n találsz hozzá linket mert valamiért nálunk le van tiltva a playről nagyon ssépen szól csak nem jöttem rá hogy lehet beletekerni a számokba.
-
arpy17
tag
nem akartam elvenni a kedvedet, inkább meghozni egy kis romolásra...
i400 újrahúzni érdemes inkább szerintem, az A2SD+ is betelik előbb utóbb. túl sok nehezen megtalálható szemetet tárol.
erről jutott eszembe. valamelyik este az SD-n törölgettem, eszetlen mennyiségű felesleges fájlt hagy az android az SD-n! kb 5-600 megát felszabadítottam, és ez csak az átmeneti fájlok, indexképek, stb... ezen felül volt a saját felesleges cucc, amiért elkezdtem az egészet. kicsit döbbenet.
-
arpy17
tag
Ha massziv használatra akarod, akor igazán egyiket sem.
Próbálni bármelyiket érdemes, egyébként alakulgatnak.
Tegnap feldobtam egy JB MIUI-t, egész kellemes csalódás volt az is, szóval ha van időd, azokat is próbálgasd, hátha jobban bejön. Már szinte üres a "not working" lista.Mondjuk szerintem nem a semmiért nincs végleges CM9 a Desirére, ez a vas valószinűleg csak a 2.3.7-ig képes vinni magabiztosan az androidot. Főleg egy izmosabb grafikus gyorsító hiányzik, mert a proci még csak-csak tudná egy jó középszinten...
-
Integra
titán
szerintem sense-nek tudni kéne minden más nélkül, de nem tudom 100%-ra. játszhatok még egy kört és újra telepíthetem ajánlott verzióban, csak akkor megint mire bekonfigolom meg letöltöm az alkalmazásokat, gyáááá......
nem lehet az install zip-ből utólag egyes részeket hozzá tenni? -
-
nyergess
tag
Fura lenne, ha megfogna.
Nincs meg benned a vágy, hogy ráerőszakold másra a saját viselkedési szokásaidat? Ne menj politikusnak.Őszintén szólva, nem tudok több szókészletről, most meg is néztem, hogy van-e, de szimplán csak le kell tölteni a magyar nyelvi csomagot, oszt csókolom, használhatod. A billentyűn meg kiválaszthatod, hogy akarod-e használni a szótárat (aka prediktíven írsz) vagy hagyományosan pötyögöd a regényedet.
-
konfig kérdése, amerikában a 12-es és 13-as csatorna már nem használható hivatalosan (vagyis de, csak szigorúbb feltételei vannak, ezért általában nem használják).
vagy a beállítások közt kell keresned egy beállítást, hogy merrefelé élsz, vagy a routerben állítsd másikra a csatornát
régebben a saját hálóm a 14-es csatornán volt (elvileg európában nem használható, viszont ott nem zavartak mások és nem is lóg bele a többi csatorna spektrumába), de kiderült, hogy tesóm htc heroját nem tudom rávenni, hogy ezt használja.
-
FeRRaR1
őstag
Szinte biztos lehetsz benne, hogy S-off
Megnézni úgy tudod, hogy kikapcsolod, majd hangerő le + power gombot nyomva tartod amíg el nem indul, és ott a Hboot tetején látod hogy s-off vagy on
A 10 perc az sok lesz már.
Nem tudom mennyire vagy képben, de szerintem itt olvasgassál kicsit, és utána folytasd a rom cserélést, sok bosszúságtól megkíméled magad
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest