Hirdetés
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior
senior tag
válasz radi8tor #39803 üzenetére
De nagyon jól haladnak. jó a support is. Le a kalappal. Ha kész lesz lehet sokkal jobb lesz mint az ICS.
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
g0n21
senior tag
válasz radi8tor #39994 üzenetére
Nyilván nem, ez tény, ezzel én is tisztában vagyok... Én még a maszek gsm boltokhoz szoktam, ahova anno bevittem a telefonom, hogy kéne rá egy komplett új ház (SE K800i), kértek munkaköltséggel együtt 8e forintot, és mondták üljek át a gyrososhoz ebédelni (oktogon, régi centrum gsm). 20 perc múlva kész volt.. Pedig vittek oda szervizelni nem egyet, csak más a maszek mentalitás...
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
g0n21
senior tag
válasz radi8tor #39996 üzenetére
Meg úgyis mindenki oda fogja vinni, ha nem akarja bukni a garit.. Tehát tudják, ha akarom még a szolgáltatásukat később, így is- úgyis hozzájuk viszem... >]ä[]@ÄVG
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
arpy17
tag
válasz radi8tor #40168 üzenetére
megazért árban is volt némi diffi...
Most ehhez nem értek, azért kérdezem: a fenti ebay linken látható megoldja a gondomat, nincs még egy kapacitiv réteg vagy miarosseb, amit még be kell szereznem? mert akkor ez a 8 dolcsis ajánlat (12,55 szállítva) biztos mindent visz.SONY Xperia Ion <= HTC Desire <= Samsung Galaxy 3 <= HP 614c <= Mio A701
-
nyergess
tag
válasz radi8tor #40300 üzenetére
Ahham, ezzel a cikkel találkoztam én is. Nálam ott is a mikrofon ikon, csak még nem működik, pontosabban feldob Marketre a Voice Search-ért. No akkor várok jövő hétig, aztán meglátjuk, működik-e majd nekem is. Csak furcsállottam, hogy elég sokan reagáltak mindenfelé, hogy ők már kipróbálták, én meg még itt "árválkodom".
-
r4z
nagyúr
válasz radi8tor #40765 üzenetére
A kérdés csak az, hogy érezhető-e ez a többlet.
Aggregátor: Revolutionary. S-OFF-ol és recoveryt rak fel, a működő ROM-hoz nem nyúl. A dokumentációjában találsz HBOOT drivert, ha nem lenne fent a gépeden. Ha ez megvan, minden ugyanúgy megy, mint a többi telefonon.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Az USA el akarja adatni a Chrome-ot a Google-lel
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest