- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ATi_1
senior tag
válasz
dareal #30901 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ.
Anno én is a webkey-t használtam, de emlékeim szerint akkor még nem tudott ennyit.
A hboot képernyő egész jó ötlet, eszembe se jutott még. Én is ebben bízok, hogy ennyire tudatlan ember vitte el, hogy még egy wipe sem fog neki menni. Sajnos nem gondolkodtam előre, ráadásul az ext partíción volt a seekdroid, így csak simán kiveszi a microSD-t és már el sem indul.
Szerencsére nem felesleges, amit leírtál, mert nem bírtam tovább, és már itt van a kezemben egy Desire.
Nagy szerencsémre a telenornál pont akciós volt a tarifacsomagomban, így 40e+ÁFA-ért hozzájutottam. -
dombila
őstag
válasz
dareal #30657 üzenetére
Úgy tűnik az Amoled - SLCD kérdés ránézésre is eldönthető, ha egymás mellé tudod tenni őket. Vettünk a páromnak is egy Desire-t, az övé SLCD az enyém Amoled.
Nos az SLCD fehér-je kicsit kékes, az Amoledé kicsit sárgás - ha egyszerre nézed őket. Mindkettő fehér, de más árnyalat, az SLCD hideg, az Amoled meleg.
Ha nincs egymás mellett a kettő, akkor nem lehet észrevenni... -
Zirowe
nagyúr
-
Xaels
félisten
-
Lacopapi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Kikristályosodik a Razr 60
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest