- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
33as
senior tag
Szia, én a gmail kontakt részén alakítgatom a névjegyeimet mindig! Szerintem ez a része rém egyszerű!
-
33as
senior tag
Na, most lehet tudni az xls fájl méretét mert így nem hiteles az összehasonlító videó. Azért nem olyan lassú a Desire ahogy írod! Az android marketet ne hasonlítsuk már össze az Appstorral mert az egyik idősebb egy kicsit!
Az alkalmazások minőségi szintje még a béka segge alatt van, ebbe egyetértek veled de miért is..... gondolom ezt neked nem kell elmagyarázni!
A legtöbb alkalmazás az Android marketen gyenge hardverre van írva (hero,spica) persze hogy tragikusan néz ki a Desire én! Nemsokára szerintem rá is írnak megfelelő progikat!
-
33as
senior tag
-
33as
senior tag
Nagyon jó írás gratula-Gubro
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest