Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N91 - Elvis él
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
#16820480 #1064 üzenetére
ld. 1060 hsz.
Nem értem, mit vagytok úgy oda, hogy tetszik nekem az animáció?! Nyilván tetszik, mert igényesen meg van csinálva, és ezzel a véleménnyel gondolom nem vagyok egyedül.
Az időjárás-jelentésnek ill. előrejelzésnek igenis van létjogosultsága, különben nem lennének külön erre specializálódott portálok, a tv és rádióműsorokban ilyen blokkok és a telefonokon ilyen widget-ek... a kinézni az ablakon dolgot nem mondhatjátok komolyan..
De ezzel a felfogással a telefon mint kommunikációs eszköz is felesleges, mert "sokkal jobb a hangminőség személyesen, mint telefonon".
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest