- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteveJobs
őstag
-
llaszlo
veterán
válasz
#24633088 #42162 üzenetére
Arra, hogy másra kened a dolgot és nem ismered el a felelősséged inkább nem is írok semmit. Te feltételezted, hogy kamusnak nevezne bárki is, és már akkor is jöttél a fellengzős stílusoddal. A helyesírásoddal meg az a gond, hogy még a minimális szintet sem üti meg. Persze ez is csak téged minősít, mint ahogy a többi dolog is.
Skillet meg nem a spanom, kb váltottam vele 4-5 hsz-t eddig.
A 42123-as hozzászólásod meg tényleg nem lenéző. Most jöttem rá, hogy te így fejezed ki az elismerésedet, ilyen egyedi stílussal. Ritka fajta az már biztos.
Skillet, közben rájöttem az akkukalibrálással kapcsolatban pár dologra. Nézd meg, hogy most mennyire áll be az "Empty Volt (V)" érték jobb oldalt alul. Ha nem 3.201, akkor biztos, hogy elállítódott.
-
llaszlo
veterán
válasz
#24633088 #42159 üzenetére
Igen mi butácskák (GTask bejegyzés: nem tudatlanok ezt javítani kell a mantrában) vagyunk, nem érünk fel hozzád, ó te magasságos. Nélküled mi senkik vagyunk, mert nem tudunk összetákolni egy romot. Persze a legtöbben nem is akarunk.
Viszont mi legalább tudunk helyesen írni és nem nézzük le ilyen magasról a másikat. Ha te ilyen nagyra vagy magaddal miért nem megy a helyesírás? Ha frusztrációid, meg komlexusaid vannak azt nem rajtunk kéne levezetni. Gyengébb pillanataimban én sem voltam (néha még vagyok) semmi, de ennyire sosem néztem le senkit sem. És most így egyúttal elnézést is kérnék a korábbi viselkedésem miatt.
Menj és örülj a romodnak egyedül az ilyen stílusra nem igazán vevő itt senki sem ha eddig nem tűnt volna fel. -
dombila
őstag
válasz
#24633088 #42123 üzenetére
Lehet, hogy mi ebben a fórumban ilyen "butácskák" vagyunk, de talán Te most elhozod nekünk a világosságot
.
Mindenesetre, ha megnézed az elmúlt 42123 hozzászólást, még nem volt senki, aki a fórumban ilyen "nyomulósan" ajánlgatta volna a ROM-ját. Aki ROM-ot készített, az általában elérhetővé tette, és max. annyit tett hozzá, hogy ki lehet próbálni, várja a véleményeket. De az általad bemutatott öndicséret - ilyen stabil, olyan stabil - ill. mások ROM-jának leszólása eddig itt nem volt szokásban.
A fórumtárs által említett JB ez. A készítő nem is tagadja, hogy mikez és evervolv alapokon nyugszik, de ez a ROM-ot használó felhasználót nem érdekli. Ha a ROM működik, nem lassul be, nem FC-zik, akkor használja.
És ha hetekig nincs benne hiba, akkor tovább is használja...Mi az amit tud a JB és az ICS nem? Biztos Te is tudod, hogy a JB tulajdonképpen olyan az ICS-hez képest, mint a 2.2 volt a 2.1-hez. Funkciókban nincs jelentős különbség, lényegében optimalizálták az ICS-t. És ha hiszed ha nem, tényleg!
Kevesebbet fogyaszt, kevesebbet laggol, ... Hidd el, több ROM-ot is kipróbálgattam, mert 3 Desire is van itthon, amiből már csak egy aktív, így volt min. Eddig nem volt mindennapi használatra alkalmas ICS. Ugyan sokan használtak, de kompromisszumokkal.
A fent említett JB kiválóan megy. Teszteltem a szakács 4.2.1-es ROM-ját is, de az nem alkalmas mindennapi használatra.A Flash Player támogatáshoz csak egy megjegyzés: Van egy Nexus 7-em stock 4.2.2 JB-vel. Több böngésző alatt is hibátlanul működik a "tákolt" Flash. (Firefox, Naked, ...) ami annyira tákolt, hogy az Adobe-tól származik - innen. Lehet, hogy hivatalosan nem támogatott JB alatt, de simán működik.
-
Skillet
addikt
válasz
#24633088 #42119 üzenetére
hajjjajj
no, akkor... senki sem nevezett se burkoltan, se sehogyan kamusnak. nem is igazán értelek.
én csak leírtam, hogy itt a fórumon sokunknak már hosszú hetek óta fent van a cm10, és egész emberesen teszi a dolgát. ha követnéd a fórumot, tudnád miről beszélek. úgyhogy kérlek ne mondd, hogy hülyeséget állítok! nem szokásom a levegőbe beszélni. ha valamihez nem értek, inkább nem szólok bele.
a másik meg, hogy a felét sem értem annak, amit írsz, mert az egész egyetlen nagy mondat. nem nagyon látok vesszőt, meg ilyesmit. többiről nem is szólva.
az meg, hogy minden játék megy-e rendesen, azt nem tudom. nálam ezek mennek hibátlanul: összes angry birds. cut the rope. plants vs zombies. pinball arcade. bonsai blast. a többi játék nem tudom, hogy működik vagy sem, nem is érdekel!
a youtube teljes képernyőn nálam hibátlan. ha rábökök, előfordul némi vibrálás, de semmi olyan, amivel ne lehetne együtt élni. nagyon kellemes, stabil rom. erősen kétlem, hogy ics-t fogok használni. nemigen mókol már vele senki. ettől függetlenül mást biztosan érdekelhet.
a továbbiakban, ha vitatkozni támad kedved, írj privátot. válaszolni ugyan nem fogok rá, de jobb, mint ha itt csináljuk ezt. a fórum nem hiszem, hogy kíváncsi erre.
üdv -
törölt tag
válasz
#24633088 #42111 üzenetére
Ha használtok opera mobilt akkor a 12.0.3-as verziót használjátok mert a legújabb verzióval grafikai bug van gépelés közben + töltsétek le az android tweakert a merketről sok hasznos csípés van benne. plussz találtok egy seeder nevű apkot ott mindent jelöljetek be és állítsátok agressive-re és bekapcs ezzel eltünnek az ics-re jellemző apró lag-ok.
És ne várjátok ennyire
szerinten szeretni fogjátok
ha valaki talál valami bugot az nyugodttan ossza itt meg vagy ha tudja rá a megoldást azt is nyugodtan.
-
LaMeRick
csendes tag
válasz
#24633088 #41766 üzenetére
Köszi, ki fogom próbálni, csak még nem találtam meg az említett ROMot
A magyarítás nem izgat, angolul használom,de ígéretesnek hangzik!
Te aztán nem szarral gurítasz -ezt mire irtad?
Arra, hogy, hogy egy "melyik a legjobb" kérdésre - bármilyen témában - senki sem szokott válaszolni, mert nem is nagyon lehet. Kb. mint a ki a legjobb nő?RazorGTR1
Neked is kösz! -
r4z
nagyúr
válasz
#24633088 #41762 üzenetére
Pontosan, a boot.img-ből kell flashelhető zipet csinálni. Keress valami szintén AOSP kernelt, bontsd ki, és az updater-scriptbe less bele, hogy mit kell neked is írnod.
gzbotii: Már az SGS offban is írtam neked, hogy MIUI DTP 2.2.10 DSWS-A2SD+. Ennél gyorsabb és stabilabb ROM-mal nem volt dolgom.
LaMeRick: Szintén. A CM7 is jó egy darabig, de nálam egy idő után iszonyatosan belassult.
-
tenke.
tag
válasz
#24633088 #40883 üzenetére
felraktam a cm7r2 hboot-ot, particionáltam az sdkártyát ahogy írta sokfat32+1-15gb ext4+nemtudom mennyi ext4 asszem 300 mega + 100 mega linux swat
felraktam a romot, és egy nagy adat semmi vár... lassú, minden gombra flé órát várok, FC-k, nem válaszolások.. egyszerűen nem értem... pedig nem akrok full 3.5 ös romot mert lassú. ez az alex jön be a legjobban de úgy látszik nem akar összejönni...
-
-
senki11
aktív tag
-
Mik_i
tag
válasz
#24633088 #40850 üzenetére
Hogy érted ezt, hogy lassabban olvassa a 10-es a kisebb fájlokat? Ha gyorsabb egy kártya akkor nem nő meg általánosságban is a sebessége a csúcssebességen kívül?
Én is éppen kártyacsere előtt állok,mert úgy néz ki, hogy az előző CL6-16GB kártyám megadta magát. Holnap tudok csak nekiesni még egy komolyabb újrapartícionlással és formázással, de nem sok reményt fűzök hozzá. Szóval nézegettem kártyákat és ezt néztem ki:
[link]ez nem is CL10, hanem már tudja az új szabványt is. Tudom,h a Desi azt még nem tudja, de a technológia leírásánál
[link]
azt írják,h visszafelé kompatibilis és akkor is gyorsabb valamivel a CL10-nél ha normál eszközben használjuk.Tudnál írni erről a "lassabb a gyorsabb" dologról egy picit bővebben? Nagyon fontos lenne nekem a sebesség,mert a2sd++ romot szoktam használni(legutóbb pzoley féle Ginger Sense 2.10do), ahol ugye az SD kritikus a használható sebesség szempontjából főleg,ha már rendesen tele van pakolva a telefon. Sajnos nekem a CL6 egy idő után már eléggé ragadozott még "turbo adatkezelés" script telepítése után is, igaz tényleg rendesen tele volt a telefon. (kb 120 app, 800mega foglalva az a2sd tárhelyből, kb 1200 kép a fotóalbumban, stb)
Ezért nézelődök a lehető leggyorsabb kártya után, ha már egyszer cserélnem kell. -
dani3l
őstag
válasz
#24633088 #40847 üzenetére
Ezen az ICS romon mar müködik minden rendesen? Az oldalon nemsokminden leiras van..
Egyebkent tudna valaki ajanlani egy betonstabil, sallangmentes, (nem pzoley fele) AOSP romot? MildWild CM5 van fönt par honapja, de mar egy ideje elkezdett rakoncatlankodni, ugyhogy lassan aktualis lenne a csere. Jöhet akar miui is, elötte az volt sokaig, az is bejött, de elsösorban valami hasonlo AOSP erdekelne. XDA-n nezelödtem, ahogy lattam nem sok van mar amit meg fejlesztenek, bar eleg nehezen igazodok ki rajtuk..
-
Mik_i
tag
válasz
#24633088 #40836 üzenetére
Na közben kipróbáltam kollégám 2gigás kártyájával, és arról felment a NOSD rom.. Az én kártyámra már felmásolni sem tudtam a zip-et:S nem rossz, hogy egy A-data 16Gb CL6 SD kártya 8 hónap alatt bemondja az unalmast. Tényleg ennyit bírnak a memokártyák? vagy az A2SD használat olyan extrém módon terheli őket,h hipp-hopp tönkremennek? remélem azért a gari ettől még vonatkozik rá.
Minden esetre köszi a tippet!
-
batabe
senior tag
-
batabe
senior tag
-
r4z
nagyúr
válasz
#24633088 #40786 üzenetére
Eléggé. A fejlesztés lelassult, elértük a telefon hardveres korlátait, sokan (köztük én is) eladták. Aki meg megmaradt a poweruserek közül, azoknak meg van egy hibátlanul működő ROM-ja, és használja egészséggel. Kevés kivétel van csak, aki még idejár, és ténylegesen próbálgatja a ROM-okat úgy, hogy valamennyire ért is hozzájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest