- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
Sziasztok!
Valaki találkozott már hasonló problémával?
Dézi fullra fel van töltve, normálisan működik mindaddig amíg be nem kapcsolom a wifit. Ez után körülbelül 1 óra alatt (irreálisan gyorsan) nullára lemerül és kikapcsol a telefon. Wifi nélkül viszont kibírja azt a normális kb 1 napos üzemidejét.
Régebbi ICS rom volt rajta, tettem fel gyári RUU-t de megmaradt a probléma. Sima akku hiba vagy lehet, hogy alaplap gondos? -
daninet
veterán
válasz
daninet #38084 üzenetére
Megcsináltam a pzoley féle full wipe ext4.zippel aztán rom telepítés, kaptam egy bootloopot. akku kivesz, újraindít. és azóta csak az első alpharev-es képig jut el plusz ami nagyobb gond, hogy nemlátja a recovery az sd kártyát
azt írja E: unknown volume for path [/sd-ext]
formáztam az sd-t gépen, újrapartícionáltam de még mindig ezt írja -
daninet
veterán
mi lehet a gond? Runny rom telepítésénél mindent megcsinálok úgy ahogy kell (partícionálás, fullwipe) és miután bebootol nem jelenik meg a lockscreenen a gyűrű, feloldom trackpaddal és a rendszer összes létező elemére force close-t dob
-
daninet
veterán
ha még szervízelés előtt csináltam egy nandroid backupot a rendszerről (s-off, runnymade 6.0.5) akkor most azt visszatudom állítani a gyári s-on szoftverre? vagy újra s-offoljam és csak utána?
-
daninet
veterán
Múlthét hétfőn délelőtt vittem el a dézit az e-care-be gombsor cserére és azt mondták, hogy még azon a héten készen lesz. Azóta se szóltak, és telefonon sem tudom őket elérni.
viszonyításképp egy korábbi kommentben olvastam, hogy valaki hétfőn elvitte és már szerdán mehetett érte, ugyanígy gombsor cserés dologgal.
Kezdek kicsit aggódni, hogy mi van az e-care-relMásoknak is ilyen lassan érkezik a dézije?
-
daninet
veterán
leszedtem az alpharev oldaláról a Bravo downgradert, hogy S-on legyen a teló (szervíz miatt) átneveztem PB99IMG-re mindent ahogy kell és miután rányomtam h telepítse kb 1mp alatt lefutott és már kérdezte is h rebootoljon. de még mindig s-offot ír ki. mi csinálok rosszul?
-
daninet
veterán
valaki valami tapasztalat ezzel kapcsolatban?
-
daninet
veterán
szerintetek az garanciális hibának számít, ha a hardver gombokról kezd pattogni a fólia?
főleg a vissza nyílról és a kis házikóról kezdett eddig..
-
daninet
veterán
Ebből a ROM-ból jelenleg stock hboot verzió van fent, ha S-OFF-olom a Dézit és CM7/R2 verziót teszem fel akkor gyorsabb lesz az egész rendszer?
bocs ha hülyeséget kérdezek -
daninet
veterán
valami vélemény erről a ROM-ról? érdemes feltenni vagy még elég gyerekcipőben van mindig?
-
daninet
veterán
Ki milyen képernyővédő fóliát használ? melyik a legolcsóbb/minőségi kombináció? a matt fólia jól néz ki?
-
daninet
veterán
Üdv!
Egy korosodó InsertCoin romom van, nem követem a fórumot, megköszönném, ha valaki ajánlana valami jó APP2SD romot. Köszönöm -
daninet
veterán
Speedshopos Dézimet képernyőporosodás miatt vinném szervizeltetni. Gyári RUU fent van, most már csak az lenne a kérdésem, hogy az E-Care-hez kell vinnem vagy a Speedshophoz? köszi
-
daninet
veterán
én is vinném a telefont E-Care-be de képernyő porosodás miatt. Ilyenkor ha nem szoftveres a gond ugye nem kell gyárira visszaállítani? vagy igen?
-
daninet
veterán
MIUI_XJ_A2SD_1.8.12_2.3.5_Final_Signed-hez hogyan tudom hozzátenni/flashelni [link]ezek a lockscreenek bármelyikét??
-
daninet
veterán
Üdv!
Van egy gyári telefon előttem, imént rootoltam.
Következő lenne, hogy partícionálom az SD kártyát, a bajom annyi, hogy nincs kártyaolvasóm kéznél, és nem is lesz egy darabig. Gondolom disk drive módban csak a FAT partíciót csatolja a telefon, úgy nem szabad. Van valami megoldás ami marketból működik?A másik dolog ami nem tiszta a romolással kapcsolatos. Elolvastam már több leírást, és csak más telefonokból tudok kiindulni, mivel ez az első erotikus kapcsolatom a dézivel.
Máshol, ha teljesen stock romról kezdem kernel frissítéssel kezdtem, mivel nem mehetnek fel keresztbe-kasul a romok. Itt tényleg "csak annyi" hogy root, partícionálás, és mehet fel a rom? Nem kell valamit backupolni, hogy később ha szervizbe kell vinni megmaradjon stb?? -
daninet
veterán
miért van az, hogy a recovery nem látja az SD kártyát? minden más opcióval látom (kártyaolvasó, USB-vel telefonon keresztül) csak recovery-be nem.
"apply .zip from sd card--> no files found" -
daninet
veterán
IC v25-re milyen RADIO Rom-ot ajánlatok? mert csak Edge hálózatra hajlandó felmenni és ott is elég döcögősen működik... ez lehet a baj? ha igen akkor valaki pm-be küldene egy letöltő linket? köszi
-
daninet
veterán
-
daninet
veterán
valaki tudna segíteni!
Pzoley-féle Ginger-Sense-DTP V1.6c-A2SD+ ROM-al vettem a telefont és memóriahiány miatt újrapartícionáltam a mem kártyát x GB fat32 és 1gb ext3-ra. ezután rátettem ennek a romnak az újabbik (1.8-as) verzióját, full wipe után telepítettem és az első boot-olásnál megáll a fehér háttér zöld htc logo képnél és onnan nem megy tovább semmi. többször is próbáltam de mindig megáll ugyan azon a ponton.ha valaki találkozott már ilyesmivel akkor segítsen hogy mi a teendő
köszi
-
daninet
veterán
-
daninet
veterán
Üdv!
Most volt a kezemben dezső nemrég először, és feltűnt, hogy amolyan "forced landscape" módba rak minden alkalmazást, tehát megnyitok egy fájlkezelőt, és akár be van pipálva az auto elforgatás akár nem, csak fekvőben nézhetem. És rengeteg alkalmazással így van. Erre valami ötlet? Vagy ez ilyen és kész? -
daninet
veterán
Valaki elmondaná nekem, miért annyira óhajtott a Google Earth Android telefonokra, amikor ott a maps ami gyakorlatilag a 3d épületeket leszámítva ugyan az.
Mapsban is van street view (PC böngészőben) nem lenne egyszerűbb belegyógyítani ezt a funkciót is, és kész?
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- BestBuy topik
- E-roller topik
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Milyen okostelefont vegyek?
- EAFC 26
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest