Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzoley
őstag
A végleges nálam is az lesz, hogy aosp vagy miui rom, custom partíció, nosd !!
A Bravo Oxygen r2-be és a cache-be minden aosp, miui elfér, és ha a dalvik is bent marad, akkor kb 280MB Internal marad meg, ami nekem bőven elég.
#33598 : anyaghasználat ? 1.200 ft-ért vette olyan, 0.5mm tokot, aminél csak a kijelző látszik. A kijelző SC LCD sokkal jobb képet ad mint az Amoled, itt van a kettő egymás mellett. 1 GB internal, 512 cache, 512 system, és a 13GB SD magasan elég mindenre. Ráadásul a cache-t tudom használni, akár adat, akár program tárolásra. Nekem nem hiányzik az sd, kínlódtam eleget vele a desire-nélA 10MB/seb feletti másolási sebesságről nem is szólva. Nekem nagyon bejött, nem bántam meg.
[ Szerkesztve ]
-
pzoley
őstag
A nexus-nál nem futottam bele eddig semmilyen problémába. Sense-t is portoltam rá, ráadásul 2.1-et, na ott egy kicsit kevés a RAM. A 720-as felvételen kívül, mindenben magasan veri a desire-t, fele áron. Az aosp rom-ok verhetetlenek rajta, 5000 feletti Quadrant értékek vannak, és nincs semmilyen okoskodás, script, sd, stb...
-
pzoley
őstag
A legjobb megoldás ha minden bent van
Mihelyt használod az sd-t akár program, akár adat tárolásra, már lassabb a rendszer. Ezért gyorsabb az eredeti, mert az nem használja az sd kártyát.
A legjobb megoldás az a2sd+ -os, mert ott kis méretű dalvik van csak kint az sd kártyán, és azt is csak olvasni kell !!
De az igazi jó megoldás, hogy csak az legyen a rom-ban amit tényleg használsz!! -
pzoley
őstag
-
pzoley
őstag
válasz
ShadowK #33580 üzenetére
Amugy a sok okos el szokta rontani a jo romokat azzal hogy kirakja az SDre a dalvik cache-t
Szerinted miben különböznek a dalvik-cache fájlai, amiket szintén csak olvasni kell az sd-ről, és sokkal kisebb a méretük mint az app-oknak, mint a system, vagy az utólag telepített fájlok telepített programok fájljai ? Semmiben. Ráadásul a programfájlok méretet, és tömörítése, sokkal jobban indokolná a lassabb indulást és a laggolást. Ezeknél a rom-oknál szinte minden system app és egy pár lib fájl is kint van az sd kártyán!!
Arról már nem is beszélve, hogy a hagyományos rom-okról azt írják, hogy 1-2 hétig megy a rom rendes sebességgel, nem tesznek rá újabb programokat, és panaszkodnak, hogy el kezd belassulni, laggolni. Na ezek a dolgok számomra, több mint 1 év intenzív android tanulás után nevetségesek.Amelyik rom alapból gyors, az jó karbantartás mellett soha nem fog belassulni.
Az custom partíció meg azért nem jó megoldás, mert ha benntartod a dalvik-cache-t, ami az újabb rom-oknál akár 100 MB körül is lehet, akkor szintén nagyon kevés helyed marad, amit már nem is tudsz növelni semmilyen módszerrel, csak a dalvik-cache sd-re való kitételével. Akkor meg még rosszabb a helyzet, mert nem csak a system app-ok, és az utólag telepített app-ok vannak kint, hanem a dalvik is!! De ez csak az én véleményem -
Skillet
addikt
A videót láttam. A srác mutathatta volna a szoftver verziót. Amúgy biztos nem lenne ez rossz, csak kellene hozzá a sense 4
amúgy lesz sense az ics-hez? Sajnálom ha nem. Mert igazából én a linkelt videótól nem döbbentem le. Persze lehet, hogy majd használat közben más lesz, és megváltozik a véleményem. Na de android sense nélkül? Hmmmm.
-
Skillet
addikt
Nekem nem vált be. A trackball az összes portolt 2.3 romban rosszul működött. Legálább is nem úgy ahogy kellene. Hiába húzom rajta gyorsan végig az ujjamat, akkor is csak egy sort/karaktert lép. Vártam a gyári 2.3-mat, hogy ott majd ez nyilván megoldott lesz, mert hát mégis csak gyári desire romról van szó. Hát nem működött benne rendesen. Ugyanolyan mint a portolt romokban. Innen kezdve én többet nem foglalkoztam vele. De elég nevetségesnek tartom ezt a htc-től. Igazából azt sem értem, miért olyan nehezen megoldható ez a trackball kezelés? Még a clockwordmod-ban is tökéletesen működik a trackball. Akkor romok alatt miért katasztrófa?
-
-
R.I.P
csendes tag
Sziasztok!
Egy órája keresgélek visszafelé, de eredménytelenül... pedig tudom, hogy valaki(k) (Skillet, Zsirmanc?) próbálkozott root+gyári 2.3+a2sd-vel.
Szóval az a valaki megosztaná velem tapasztalatait?
-
arpy17
tag
válasz
Zirowe #33578 üzenetére
azért köszi!
Gyári Froyót kezdek megúnni mostanában. Fejlesztői GB-n gondolkodok, mert minden főzött romnál lassulásról, laggolásról panaszkodnak egy-két hét után, de ez a cool3d elgondolkodtatónak tűnik.
racerx
Én áttértem copilotra a leghíresebb magyar navinkról, mert lelkileg nem bírtam elviselni azt a majdnam 40 mega helyfoglalását...A copilot 9,72 megával gyönyörűen teszi a dolgát, majdnem ugyanolyan pontos adatbázissal (mifelénk).
Újabban meg a navitelt próbálgatom, úgy néz ki, itthon verhetetlen lesz, másokat megszégyenítő, túristautakig terjedő részletességgel. Az a baj, hogy ha kilépsz az országból nyugatra, akkor vége van.
De a kettőt ha együtt használom, akkor is csak fele helyet foglal mint a megyeknyóc... -
ShadowK
tag
válasz
racerx #33574 üzenetére
En is ezt a romot hasznalom, es meg kell mondjam, ahhoz kepest hogy full sense 3.0, simabban megy, mint a LeeDroid amit mar kb megjelenes ota hasznaltam. Sehol 1 akadas nem volt, akkor se ha porgettem a kepernyoket mint a veszett. Nagy pozitiv csalodas ez a rom.
Amugy a sok okos el szokta rontani a jo romokat azzal hogy kirakja az SDre a dalvik cache-t mert azt hiszi azzal a hely megtakaritassal sokat er. Altalaban ettol szokott lagolni, megakadnak mikor cache-nez nyulnanak. Ha jol latom akkor szerencsere itt bent van a dalvik,
de amugy joval simabb, gyorsabb mint az elozo LeeDroid HD DATA++ verzio ahol szinten bent volt a dalvik... pedig az is fenyevekkel gyorsabb az ugyanaz A2SD++ verziotol.Csak ajanlani tudom en is!
[ Szerkesztve ]
-
Kevin's
senior tag
Kellene egy kis segítség Alpharev Data++ Hboot van fent le akarom cserélni CM7/r2 Hbootra , de egyszerűen nem engedi mi tegyek ? ha vki segítene hálás lennék ! Át neveztem a PB99IMG.zip re ahogy eddig kellet de most vmiért nem tudom le cserélni előre is köszönöm aki tud segíteni !
-
Zirowe
nagyúr
Másfél nap után nagyon pozitív a véleményem a cool3d 3.0-ról.
Most használok először custom hboot-ot, cm7-est, a rom pedig nagyon jól teszi dolgát.
Minden szar csicsát telepítettem (felurgó ablak animáció, stb), és szerintem nagyon jó.
Külön tetszik a "telefon döntő 3d animáció a főképernyőn", lassulást és fagyást se tapasztaltam eddig.Az akksi idő meg vmi kiváló, rég tapasztaltam ilyet: péntek hajnali 3kor töltöttem fel, akkor még szöszöltem vele, tegnap egész nap wifi+hívások közepes fényerőn, illetve ma is, és még 60% felett van, ilyen ic-vel sosem volt még.
Hívásrögzítés is meg a callrecorderrel, csak az én beszédem halkabb, mint a másik félé.
pzoley: a marketen lévő rvoix-ra gondolsz, mert az csak hero-ra van, és nem akar elindulni desire-en.
[ Szerkesztve ]
-
musspici
tag
válasz
prezson #33568 üzenetére
Egyszerűen írd be egyszer az általad kívánt formában, ekkor az is szerepelni fog a felajánlottak között, ha nem is ez lesz kiemelve. Bökj rá arra a formátumra amit beírtál, így ő azt el is menti magának. Mivel tanítható, minden olyan szóval ez a követendő metódus, amit nem ajánl fel, vagy nem abban a formában, amiben szeretnéd. Fontos, hogy mindig ki kell választanod az felajánlási listából, mert ilyenkor menti el!
-
prezson
tag
Sziasztok! A go keyboarddal kapcsolatban lenne néhány kérdésem. Ha például egy mondat közepén beírom a ha szót, alapértelmezettként ezt választja, nagy H-val: "Ha". Ha az is-t írom be, csupa nagy betű az elsőként választandó szó: IS. Ami elég hülyén mutat... a nem is csupa naggyal írja, a többi szó nagyjából ok. Ezt hogyan lehet orvosolni? eléggé lassítja a folyamatot, mert nem akarok össze-vissza írni nagybetűvel.
A másik, hogy a böngészőnél a go keyboardban van .com gomb. át lehet ezt esetleg valahog írni, pl .hu-ra? Hasznosabb volna.
-
r4z
nagyúr
Dézi eladása még várat magára. Csak legyen ilyen rajta az ICS, még a Sense-ről is hajlandó vagyok lemondani érte
-
miami123
tag
Szevasztok!
Segítsetek légyszíves.
Van egy Desire-m ami a következőket produkálja:
Nem jelezte a töltést, nem csörgött ha hívtak és nagyon lassú volt.
Megtörtént a reset a telón is és a memo kártyán is.
Azóta még lassabban indul és ha a kamerát indítom akkor a telefon újraindul.Meglehet oldani házilag a javítást vagy szervizbe kell adni ?
Köszi
Üdv - Robi -
eledhwen10
csendes tag
Részemről az 1.1.4-es IC romot használom, a mindig aktuális -snq kernellel (jelenleg 110928-as verzió), a folyamatosságban rohamos a fejlődés, egyre kevesebb a lag, egy-két kellemetlen hiba van még, de elég aktívan dolgoznak rajta. Nekem per pill bejövős.
-
Skillet
addikt
válasz
racerx #33554 üzenetére
ugyanígy vagyok vele. nekem a leedroid 2.5.0 van fent már hónapok óta. jól szuperál. működik rajta minden. nekem a gyári 2.3 sem vált be, anno le is írtam miért. annyira működött benne jól a trackball, mint a portolt romokban... sehogy. nevetséges. kidobott a htc egy portolt semmit a desire-re?!
nem is értem. mindegy. sokakat nem zavar a trackball gagyi kezelése, engem nagyon. szerencsére neten beleütköztem még jó pár emberbe akit idegesít, így legalább azt érezhetem, nem velem van a baj
zavar még a kódos képernyőzár hibás működése is pl, meg még pár dolog. igaz az is, hogy van sokminden ami viszont hiányzik az okosabb romokból. de ez van.
amúgy nem a romokkal van baj szerintem.simán kellene, hogy menjen ezen a hardveren sok minden. a htc részéről kellene optimalizálás. egy portolt rom tán sosem lesz olyan mint a gyári. én azért még kíváncsi leszek pár dologra. lesz itt még sok sense 3.5 meg android 4.0. utóbbit már nagyon várom, hátha lesznek portolások, akkor még talán kicsit romozgatok megint -
racerx
őstag
válasz
Zirowe #33544 üzenetére
Hát nem tom', de én maikor a 3-mas senséket nézegettem, mindegyikkel volt vmi bajom. Lagolt, néha belassult, a lockscreen is jóval lassabb volt mint az original,az autobrightness szarul működött, stb stb. ugyhogy én maradtam a 2.1 nél. Ennél semmiilyet sem tapasztalok hálisten. Szvsz a 3 mashoz kevés a HW, akármit is csinál az ember. De lehet h azóta már vannak tökéletes 3 mas romok, de bevallom őszintén nincs sok kedvem , már romozni
Ami jó, ahhoz nem nyulok hozzá
-
Zirowe
nagyúr
Hoppá!
Cool3d 3.0-nál, a banana kernelnél vagy egy ilyen:
2 way call recording(avs333)Ez azt jelenti, hogy most már megoldódott rendesen a hívásrögzítés, és a bejövő/kimenő hívások is rögzülnek automatikusan (telefon/headset), minden különösebb baszakodás nélkül?
-
dani3l
őstag
Leirom ide is, hatha itt hamarabb kapok valaszt:
Frissiteni akartam a radiot PZoley oldalan a help menüben leirtak szerint, le is töltöttem a romot, de az androidflasher ezt az üzit dobja, es nem frissül:
D:\\android flasher>@echo off
cd data\\
taskkill /F /IM adb.exe
taskkill /F /IM fastboot.exe
adb.exe reboot bootloader
adb.exe reboot bootloader
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *
fastboot.exe flash radio radio.img
< waiting for device >
sending 'radio' (26112 KB)...
OKAY [ 3.885s]
writing 'radio'...
(bootloader) signature checking...
FAILED (remote: signature verify fail)
finished. total time: 6.597s
finished. total time: 6.597s
fastboot.exe reboot
rebooting...
finished. total time: 0.090sMi lehet ennek az oka? Megprobaltam recoveryböl is, szinten failed, leszedtem mashonnan is a radiot, ugyan ez. Az egyebkent normalis, hogy bar az usb debugging ki van pipalva, nem jelzi azt az ertesitesi savban, mint korabban?
-
musspici
tag
válasz
Reddevil84 #33546 üzenetére
Mint annyi minden, szerintem ez is használat függő. Én most kezdem kinőni a 8gb-s kártyát, de nekem ott figyel rajta két offline szótár adatbázisa, és egy full EU térképcsomag.
Én a helyedben 16Gb-os kártyát vennék, és ahogyan azt korábban leírták ADATA Cl6-ost.[ Szerkesztve ]
-
Reddevil84
tag
Most én is gondban vagyok a Rom választással! Már egy jó ideje pzoley féle MIUI romot használom!Nagyon meg vagyok vele elégedve,bár néha hiányzik a sense!
Csak nem tudom melyik sense romot lenne érdemes feltennem! A pzoley féle romokat már mind teszteltem! Esetleg érdemes lenne a leedroid-ra váltani?
Vajon érdemes lenne feltenni az új lee 3.3.3-at????Sajnos az sd kártyám jelenleg egy 4gb cl2 döglassú f*s! Tervezem egy 8 vagy 16gb cl10 vételét fizukor! Kíváncsi leszek lesz e szembetűnő változás a helynövekedésen kívűl??
Amúgy érdemes 16gb venni vagy elég a 8gb? A teló tudja rendesen kezelni a 16gb-ot? -
siofok
őstag
sziasztok!Vettem 1 notebook-ot,és nemakar csatlakozni a telón megosztott wifihez.Vmi korlátozott megosztás,vagy vmi ilyesmit ir.
más tapasztalt ilyet miuinál?az otthoni wifihez gond nélkül csatlakozik a gép.Vagy felteszik vmi másik tethering progit a marketről,próbaképp.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz
racerx #33542 üzenetére
Oh, hát nagyon könnyen, főleg amikor látom, hogy milyen "folyékonyan" megy más desire-én a 3.0.
Illetve számomra már unalmas.Az biztos, hogy az alap sense-hez többet már nem térnék vissza, hiszen azt már lassan egy éve nem használom.
szegto: igen, a cool3d 3.0 jelenlegi állapota szerintem tökéletes, legalább is amennyit én használtam.
Az ext4-től való "félelmem" inkább az itt és máshol olvasottakon alapul, vagyis, hogy jobban igénybe veszi a memkártyát, és hamarabb megy tönkre.A 3.5 alakul, ha már nem laggol, akkor már jó.
-
szegto
senior tag
válasz
Zirowe #33541 üzenetére
És az miért is baj ha ext4?
Sima scripttel flash-elsz aztán annyi, át is van konvertálva.Egyébként én ezt használom:
[link]Ezzel a kernellel:
[link]és azt kell mondjam hogy teljesen jó.... gyors és stabil.
Eddig mindig 2.1+3.0 mix romokat pakolgattam, de szerintem nem térek vissza ha van jól működő Sense 3.0.
Az hogy jó e, mindenki eldöntheti magának, az én igényeimet kielégíti.
Meg ugyebár gőzerővel készülnek a Sense 3.5-ös romok, 1 hónap és szerintem az is lesz tökéletes verzióban. -
Zirowe
nagyúr
Én már úgy érzem, hogy a sima 2.1ből, illetve a 2.1+3.0ból kinőttem, bár lehet visszatérek egy régebbi, stabil IC-re.
De a 3.0 már van olyan szinten, hogy azt mondjam, hogy rendben van, csak még szoknom kell a gondolatot, hogy ext4. -
i400
senior tag
A pre rooted stock GB-vel van valakinek tapasztalata? A CollSense kicsit nem jött be.
-
zso79
őstag
válasz
Zirowe #33535 üzenetére
Edenyke: Én sem néztem egy ideje, nem tudom mi van most a legfrissebben...
Mondjuk nekem nem volt bajom a régi sense-szel sem, csak két dolog hiányozna baromira a 2.1/3.0-ból: a nagyítós copy-paste és a gyűrűs lockscreen/hivás-fogadás. Az alap csúszkással gyakran akaratlanul vettem fel/utasítottam el hívást zsebből kivéve a telót
racerx:: tehát a 3.0.8.2 -es leedroid-ban 2.1-es sense van tutira??
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Tegnap, több, mint két hónapnyi megelégedett ic 1.09 használta után kis változatosságra vágytam, és végig próbáltam pár romot.
A sense 3.5ösek ígéretesek, de még eléggé idegesítően laggolnak számomra, tehát felejtősek.
Sense 3.0ásak nagyon jók, főleg a cool3d 3.0, már kb hete ezzel "szerelem" a telókat, amiket hoznak nekem, viszont engem idegesít, hogy ext4es.
Ext3al nem érhető el vajon?:SMost visszatértem ic-hez, 1.13+1.14, de vmi szonyat ratyi!!!
Laggol, fagy, nem reagál, stb, még tweakelés után is.
1.09 sokkal jobb volt. -
opr
nagyúr
Üdv!
Lenne egy érdekes kérdésem, amivel lehet belecsúszok a tiltott zónába, bár ha lehet természetesen elkerülném a dolgot
Szóval, a tényállás az, hogy nemsokára tervezek venni egy ilyen kütyüt használtan, viszont könnyen előfordulhat, hogy olyan függő lesz, ami nekem nem megfelelő.
Ebben az esetben mit lehet tenni?
Mivel az én nevem közel se fog szerepelni az adott szolgáltatónál, elég hülyén jönne ki, hogy bemegyek, és megaszondom, hogy ezt kéne kiütni, mennyibe fáj...Szóval, ilyen esetben mi a teendő? Természetesen ha egy mó van rá, garanciát nem akarok bukni, házilag ezért se nagyon akarok nekiesni. Rootolva meg nem gyári rom telepítve meg a büdös életben nem lesz, szal értitek.
Ha esetleg a válasz belecsúszik a nem kívánatos zónába, jöjjön privátban, de hangsúlyozom, hogy nem ez a célja a hsz-nek.
Köszönöm előre isch!
-
prezson
tag
Korábban használtam, megint szeretném a google chrome to phone programot az új romomon is. Viszont amikor telepítenél a mobilra, azt írja ki, hogy a htc desire-vel nem kompatibilis
Néha meg azt mondja, hogy ebben az országban nem telepíthető. Mi lehet a baj? Korábban gond nélkül telepítettem.
-
batabe
senior tag
válasz
prezson #33526 üzenetére
Helo Prezson
már régóta használom az Appbraint, úgyhogy tudok válaszolni a kérdéseidre :
1) ha új romot raksz fel, és bejelentkezel az appbrainbe, akkor az az egy új eszközként jelenik meg, de meg tudod csinálni, hogy a régi rom programjait kijelölöd a weben, és hozzáadod (add to list és kiválasztod a célt) az új romhoz, így már a következő telós szinkronizálás alkalmával megjelenik, mint telepíthető2) vagy az appbrainben engedélyezd a fast web install-t, ami automatikusan felrakja az ehhez szükséges programot és beállítja, vagy kézzel le tudod tölteni a marketből, elindítod, és akkor engedélyeződik, és onnantól működik a több program egyidejű telepítése
3) warezra nem tudok megoldást, de bármely program esetén a megjelenő frissítéskor az X-re kattintva ki tudod választani, hogy:
- hagyja figyelmen kívül az aktuális frissítését a programnak
- hagyja mindig figyelmen kívül az adott program frissítéseit
- vagy uninstallüdv
[ Szerkesztve ]
-
prezson
tag
Sziasztok! Appbrain-nel kapcsolatban lenne néhány kérdésem.
1. Ha új romot rakok fel és appbrainbe belépek, akkor képes visszatölteni a marketról a korábban feltelepített programokat? Ha igen, hol lehet beállítani mentést?
2. Van lehetőség arra, hogy 1 gombnyomással frissítsem az összes frissítendő programot, mint Marketben? Mert most egyenként kell a marketban elfogadtatni, ez így nagyon macerás.
3. Van lehetőség arra, hogy bizonyos warezes programok ne jelenjenek itt meg a frissítendő listában? Titaniummal leválasztottam ezeket a marketről, de itt megjelennek Erre mi a megoldás, hogy ne frissítse?
Köszönöm, ha tudtok segíteni.
-
Zsirmanc
aktív tag
válasz
arpy17 #33524 üzenetére
A gyári fejlesztői frissitésre gondolsz?
Teljesen jól működik. Gyors, nem lassul be, nem akadozik, picit kevesebbet fogyaszt és több programot enged áttenni a kártyára, mint a gyári Froyo. Emaitt ugan annyi programmal nagyjából uhgyan annyi helyet vesz el a memóriából, mint a 2.2 annak ellenére, hogy telepités után kevbesebb szabad hely marad. KInézetre a lapozós óra miatt szebb, nagyjából ennyi a látható változás. Összefoglalva, meg vagyok vele elégedve, teljesen korrektül működik.
-
arpy17
tag
Van valaki régebb óta használja a gyári GingerBread-et?
Most már eltelt némi-kis idő, amióta megjelent, megoszthatná "tartós teszt" tapasztalatait!
Köszi![ Szerkesztve ]
-
Nova91
tag
Sziasztok!
A ROM-hoz szabadon lehet kernelt cserélni? Mert sok helyen olvastam, hogy adott rom-hoz más kernelt próbálnak ki az emberek.
-
jimhun
senior tag
Sziasztok,
olyan kerdesem lenne hogy van-e arra megoldas hogy amikor engem hivnak a hivonal mar a harmadik csorges van, de nalam meg ki sem jelzi a hivast csak kb a 4-dik, 5-dik csorges utan latom hogy hivnak. Sokszor ilyenkor mar leteszi a hivo fel. Ez Wildfire-on van, de hatha mas androidon is van ilyen gond.
Ez egyebkent Android problema?
iphone-nal probaltam ott mar az elso csorgesnel is jelzett hogy hivnak.
Koszi -
dani3l
őstag
válasz
musspici #33516 üzenetére
Igazabol semmi, csak ahogy olvasgattam ugy lattam, hogy többnyire a cwm-et ajanljak. Csak amikor en rootoltam, akkor meg - emlekezetem szerint - nem volt olyan magyar leiras, amiben szo volt arrol, hogy az erasesize meretetöl függöen fel lehet tenni mast is az amonran kivül. De igazabol nincs jelentösege, egyelöre ugyis a romokkal vagyok gondban, ami remelhetöleg az elkövetkezendö napokban megoldodik es ami remelem csak a memoriakartya miatt van.. Viszont most nezegettem epp a Revolutionaryt, mivel s-offolva meg nincs a telom, lehet megprobalom azt, az meg ha jol lattam akkor cwm-et tesz föl alapbol.
Egyebken nezegettem mindenfele romot, es volt amelyikhez ilyen-olyan recovery kell (pl Cyanogenmod talan..), nem emlekszem mar, mert annyira nem astam bele magam egyelöre, elöször meg kiprobalom pzoley legutobbi senses romjat, aztan ha az sem fog ugy szuperalni, ahogy szeretnem, akkor elkezdek xda-n is nezelödni. -
dani3l
őstag
Ha mar rootolva van a telo es az amonra van fönt, akkor ha megegyszer vegigcsinalom az unreworkedes temat, csak ezuttal a clockworkmod recoveryvel (vagy melyiket erdemesebb, 4ext esetleg), akkor csak siman lecsereli a jelenlegi recoveryt? Tehat a kerdes lenyegebem az, hogy ezt igy meg lehet e csinalni, vagy pedig vissza a rootolatlan gyari szoftvert es ugy megcsinalni ujra?
-
kokler
aktív tag
Van néhány lehetőséged:
Desk Clock
Big Digital Clock
Night Clock
RD Night Clock
Nightclockés kapcsoljad be a KeepScreenOn-t ha töltésen van...
-
satel
tag
sziasztok
keresek egy desktop órát, ami akkor kapcsol be, ha bedugom a töltőt, és halványan az egész képernyőn mutatja az időt, előtte feloldva a képernyőzárat.
van ötletetek? -
viitya
csendes tag
sziasztok,
vettem egy új aksit, gyárit. furcsán nagyon gyorsan merül. az előzővel nem voltak ilyen problémáim. ha a kijelző ki van kapcsolva, akkor is több %-ot csökken.
nincs valami jó módszer az akkuidő növelésére? a régi aksim kibírta több mint 1 napig is, ezt már napon belül is kell töltenem.köszi,
-
Skillet
addikt
válasz
janakbacsi #33508 üzenetére
tudod használni nélküle, de legalább addig kell bele, amíg fel nem raksz egy romot.
-
janakbacsi
őstag
Memóriakártya nélkül tudom használni a desire-t? Ha igen, hogyan kell rom-ot telepíteni rá ilyen esetben?
-
Skillet
addikt
válasz
sippet #33506 üzenetére
szerintem is az. botrány. főleg, hogy ahogy olvasgatom itt a többi fórumot, a sensation-nél is van pl porosodás. elég gáz, hogy azóta se tudnak telefont gyártani normálisan. pedig szerintem az anyaghasználat, a dizájn és a belbecs is -sense- tökéletes. nem értem minek kell elrontani ilyen dolgokkal. de még így is az androidos telefonok közül a legjobbak a htc telefonjai, a sense miatt. ahogy mondani szoktam, az android sense nélkül nulla
persze ez nyilván az én véleményem.
amúgy nálam is volt 2 alaplapcsere, porosodás, fotózó lencse homályosodás, most meg gombok miatt kellene vinnem. :S[ Szerkesztve ]
-
sippet
senior tag
válasz
llaszlo #33502 üzenetére
az enyém is első szériás volt, megvolt az alaplapcsere túlmelegedés miatt, aztán meg a gombcsere is, és nem csak hangerő, hanem első panelen lévő gombok miatt is.a listát megtoldanám még egyébként azzal is, hogy a hangerő gomb mellett/alatt porosodik a képernyő, csak itt a topicban legalább három embernek ez is megvolt (perszer, hogy nekem is).
Ha csak ennyi az nagyon jó.
hát biztos tök jó, ha egy csúcsmodellel ilyen dolgok történnek. ráadásul ezek nem ilyen legenda-szerű hibák, hogy valaki látott már olyat, aki már hallott olyanról, akivel ez történt, itt a topicban is sokakkal megtörténtek, ami alapján teljes bizonyossággal kijelenthető, hogy tényleg szériahibákról van szó. szégyen.[ Szerkesztve ]
-
jdirteen
tag
YES! Sikerült a root fájdalom és problémamentesen
Köszi a segitséget
-
Zirowe
nagyúr
válasz
llaszlo #33499 üzenetére
Hangerő a régieknél is előjön, illetve a többi gombra is vonatkozik.
Azt tudnám még mondani, hogy néha előjön, hogy elfelejti az időt akksi kivételnél, illetve itt sokan mondták a hívás megszakadást, bár az belefér az alaplapi hibába, a melegedéssel együtt.
dani3l: minden olyan program telepítő apk-ja megtalálható a telefonon, ami telepítve van.
És miért nem jó a market?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PR-Telecom
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen program, ami...?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Windows 11
- Szörnyű dolognak nevezte a CHIPS-törvényt az USA elnöke
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest