Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zirowe

nagyúr

válasz premete #11264 üzenetére

Hát nekem először a power gombot és a hozzá tartozó szalagkábelt cserélték ki potom két hét alatt (fel is hívtam őket, hogy mi a helyzet, mondták fapofával, hogy kész, majd másnap reggel jött az sms, hogy mehetek érte, amikor már félúton voltam feléjük:) ), és azt is pocsékul, mert miután megcsinálták minden egyes bekapcsolásnál villant egyet a vaku.

Most hétfőn adtam le, elvileg alaplap csere lesz, nézném neten a trackinget, de tegnap óta nem tudom behozni a nyomorult weblapjukat, telefont meg persze csak szökőévben veszik fel.

A másik meg, hogy a gari levelemen az áll, hogy a telefonhoz tartozó tartozékokra is van 1 év gari. Beadtam első alkalommal a headsetemet is, mert a füles rész körüli gumi borítás lejött és anélkül nagyon kényelmetlen a cucc. Mondták adjam be, majd meglátják mit tudnak vele csinálni. Megemlíteném, hogy a gumit leszámítva tök jól működik, semmi baja. Erre amikor mentem a telefonért mondták, hogy erre nem terjed a garancia, vegyek újat 3700ft-ért.

Arról meg már nem is beszélve, hogy helyileg kint vannak a halál f*szában..

Kedves htc, ez így igen kevés jelenleg.

Amúgy lehet, hogy a headsettel futok még egy kört a htc supportnál, hogy most akkor mi van.

hoffman_: elvileg még járok, csak már tanulmányi viszonyom nincs (ppke ják), mert?:)

Amúgy sok hotspotnál tapasztalom azt, hogy desire csatlakozik, tudok rajta netezni, marketet is megnyitja, tudok benne keresni meg minden, de marketből meg már nem tud letölteni, csak áll és vár a file.. Más letöltés (képek, zenék meg ilyenek) megy rendesen, csak a market makacs, ez mitől lehet? (egyetemi wifi és mcdonalds hotspotok szoktak ilyenek lenni)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák