Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zirowe

nagyúr

válasz premete #11264 üzenetére

Hát nekem először a power gombot és a hozzá tartozó szalagkábelt cserélték ki potom két hét alatt (fel is hívtam őket, hogy mi a helyzet, mondták fapofával, hogy kész, majd másnap reggel jött az sms, hogy mehetek érte, amikor már félúton voltam feléjük:) ), és azt is pocsékul, mert miután megcsinálták minden egyes bekapcsolásnál villant egyet a vaku.

Most hétfőn adtam le, elvileg alaplap csere lesz, nézném neten a trackinget, de tegnap óta nem tudom behozni a nyomorult weblapjukat, telefont meg persze csak szökőévben veszik fel.

A másik meg, hogy a gari levelemen az áll, hogy a telefonhoz tartozó tartozékokra is van 1 év gari. Beadtam első alkalommal a headsetemet is, mert a füles rész körüli gumi borítás lejött és anélkül nagyon kényelmetlen a cucc. Mondták adjam be, majd meglátják mit tudnak vele csinálni. Megemlíteném, hogy a gumit leszámítva tök jól működik, semmi baja. Erre amikor mentem a telefonért mondták, hogy erre nem terjed a garancia, vegyek újat 3700ft-ért.

Arról meg már nem is beszélve, hogy helyileg kint vannak a halál f*szában..

Kedves htc, ez így igen kevés jelenleg.

Amúgy lehet, hogy a headsettel futok még egy kört a htc supportnál, hogy most akkor mi van.

hoffman_: elvileg még járok, csak már tanulmányi viszonyom nincs (ppke ják), mert?:)

Amúgy sok hotspotnál tapasztalom azt, hogy desire csatlakozik, tudok rajta netezni, marketet is megnyitja, tudok benne keresni meg minden, de marketből meg már nem tud letölteni, csak áll és vár a file.. Más letöltés (képek, zenék meg ilyenek) megy rendesen, csak a market makacs, ez mitől lehet? (egyetemi wifi és mcdonalds hotspotok szoktak ilyenek lenni)

[ Szerkesztve ]

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

Új hozzászólás Aktív témák