- Milyen GPS-t vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Zοltta #21181 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de pl a iphone is csak a 7-től lett stereo......jelenleg kevesebb olyan telefon van, ami stereoban megszólal. Abból is 2 fajta van: a boomsound féle elöl kettő(nexusok,htc pl) v az alsó+beszédhangszóró.
Jack
Nekem a G4 tisztábban szól sztem, de ez lehet a zenelejátszó sara is és nagyon minimális a különbség(amúgy gsmarena dícsérte a h8 zenei tudását). Nem mind1 melyiket használod.....bemész egy boltba a füleseddel és kipróbálod. -
nrg_52
addikt
válasz
Zοltta #21181 üzenetére
Draga telefonnal? Akkor 100-150k-val dragabbat vegyel... 😂 Ha megvan majd meseld el megerte-e a plussz kavicsot. Ez a telefon ennyiert ajandek. A tobbit nem irom le mert nem akarok kotekedni. 😀
@ADAM1337: nekem a kissebbik tesoja van meg, de a legminosegibb powerbankom eddig, es gyorstoltes nelkul is korrekt sebesseggel tolt.
-
r0by
addikt
válasz
Zοltta #21188 üzenetére
Én nagyon nem illek a képbe, de azért megírom. Fontos szempont, hogy előtte Samu Note 4-em volt ugyanezen körülmények közt. Tehát most a bluetooth kapcsolatról beszélek, ez is fontos szempont lehet, ha esetleg ilyen jellegű fülest használnál később.
Szóval egyszer vagy kétszer halottam a teló hangszóróját, és ugyanennyiszer volt kihangosítva is kb. Szerintem teljesen korrekt, sokkal jobb mint az előd, van mély a Samuhoz képest. Én az esetek 99.5%-ban elnémítva használom a telót. Okosóra (LG Watch R), illetve az autóban Xiaomi Roidmi 2s miatt. Utóbbi esetében észrevehetően sokkal jobb a hangzás. Ellenben lassabb a bluetooth csatlakozás, de nem zavaróan, ki lehet bírni azt a 3-4-5 másodpercet. Jack-en keresztül még sosem próbáltam -
clon
senior tag
válasz
Zοltta #21181 üzenetére
A H8 nem a te telefonod. Az igényeidnek semmiképpen nem fog megfelelni.
Amúgy szerintem ki kellene próbálni mert anélkül nem hinném, hogy egy fórumon pro-kontra el lehetne dönteni a dolgot. Abban az esetben, ha "vájtfülű" vagy akkor nem is értem miért olvasva akarod a zenei lehetőségét megismerni egy telefonnak.
Ez most pont olyan mint a H8 fotóteljesítményének megítélése...
-
daver88
aktív tag
válasz
Zοltta #21173 üzenetére
Én pont fordítva gondolkoznék ha sokat használnám zenére/filmnézésre a telefont...vennék egy viszonylag normális, de nem túl drága bt hangszórót (kínából 6-8e Ft-ért meglepően jó hangú dobozokat
- de nem dobozhangú ;P- lehet venni), és eszembe nem jutna a semelyik telefon hangszóróján zenét/filmet hallgatni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest