-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
Értem, de ki írta, hogy van magyar régiós?
Amúgy nem...
P8/P8Lite-nál is volt east/west EU rom, itt is látni a hihonor.com-on hogy van UK/DE rom.
Szóval ne vedd 100%-nak, hogy itt nem így lesz/van...Lehet maga a frissítőfile tartama ugyanez, de szoftverben illetve más beállításokban lehet eltérés...
-
headhunter86
senior tag
Ipaky meg is jött spanyolból. Múlt hét hétfőn rendeltem és itt is van.
Azt kell mondjam elég fasza kis tok. A szégyen az, hogy gyári szilikont is rendeltem Pestről, még raktáron-t írt mikor rányomtam a rendelésre. Erre jön a mail, hogy szállítási idő 6-8 munkanap. Most, hogy ideért az ipaky, így lemondtam a szilikont, csak nem voltam benne biztos, hogy tetszeni fog.
Egy Spigen-t még majd rendelek, ha hamisítvány akkor is, mert jól néz ki az is képekről -
peanar
senior tag
Nem tudom, lehet mikor eusitották az l09 oeminfo.bin fajlt tették rá...de ez csak egy feltételezés, mivel az srktool fejlesztője még nem kapott eu 64GB oeminfo fájlt. Így jobb híján féltettek a 32GB verziójáét. Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de nekem kicsit sántít ez az egész! Nem tudom, hogy mennyit spórolhattál ezen a vételén (félre ne ertsd, nem is tartozik rám
), de egy bizonyos összeg felett már elgondolkodtató, hogy egy használt, vagy kicsit többért egy új....
Azért sántít, mert véletlenül nemigazán lehet feltenni egy kínai verzióra egy eu romot. Onnan tudom, hogy anno a honor6+ telefonnal jó párszor megpróbáltam, de nem sikerült. Nem történt semmi, pusztán hibával kidobott a telepítésből. Akkor még nem volt srktool és nem tudtam hogy oeminfo csere kell, ez a feltétele az eu rom feltelepítésnek. Mivel ez egy kicsit összetettebb folyamat, kizárnám a véletlen telepítést! Félreértések elkerülése véget, én nem azt mondom/állítom hogy az a fórumtárs tehet róla, akitől közvetlen a telefont vetted, pusztán azt mondom, hogy ha ezek a lépesek kellenek, akkor a rom csere nem lehetett véletlen.(#3811) Andris_2.
Telefon kezelő/Alkalmazá zárolása. -
peanar
senior tag
Végig olvastam a levelezéseket...érdekes jelenség, már csak azért is, mert elvileg a 101-es romokkal jöttek ki ezek a telók, legalább is itt magyar országon (persze aztán lehet hogy az első darabok mégsem) így gyárilag a hozzávaló romnak kellett volna rajta lennie.
Ha nem lenne a hátuljára írva az frd-l19, akkor elsőre azt mondtam volna, hogy lehet kínai verzsön, csak eusítva lett....viszont elvileg az l09 rom feltehető az l19 telefonokra minden probléma nélkül és ugyanúgy megmarad a 64GB tárhely. Ilyen esetben arra kell oda figyelni, hogy ha mondjuk a telefonunkon FRD-L19C432B1XX rom van fent, akkor a pl.: FRD-L09C432B1XX romot tegyük fel és nehogy az FRD-L09C636B13X ugyanis az utóbbi ázsiai verziójú rom.
Azt tudom még esetleg elképzelni, hogy a te telefonod nem magyarországi, régebbi (talán több hibával bíró) rom volt rajta, így a legelső tulaj vagy nem volt tisztába a verziókkal és véletlenül feltolta rá az l09-es romot, vagy esetleg tényleg az esetleges hibákat szándékozott javítani a l09 rom feltelepítésével, mivel mondjuk még a 64GB változatra nem adták ki a frissítést.
Ha jól emlékszem, mikor kiadták az l09c432B130-as romot (ota-n ez meg sem jelent), akkor a 46GB telefonokra nem jött ki, így páran hiba nélkül feltették az l19-es telefonokra az l09-es romot. Xda-n olvasni egy két helyen erről... -
törölt tag
A jótállásit mindenképp el kellene kérni, de a számla sem ártana. Csak hogy minden tiszta legyen. TeleMax nem nagyon foglalkozik a telefonnal papírok nélkül. Illetve a kereskedő sem tárolja a kiadott IMEI számokat.
Már nem sok helyen javítanak csak IMEI alapján, LG saját szerviz is leszokott róla.
-
törölt tag
Látom közben szerkesztettél.
Az a kisebbik gond, hogy a telefon megmakkanhatott volna. Így a garancia kétesélyes, mivel nem a telefonodra való ROM van rajta.
Első körben egy teljes EU -s ROM kellene az L19 -re. Aztán jó esetben simán visszamegy hiba és BL nyitás nélkül.
Szerk.:
Magyarországon lett véve a készülék? Hova szól a számla vagy a garancia? -
peanar
senior tag
Kamera problémák lettek javítva (de ez a hiba sem jelentkezett mindenhol) a b120 romban, a b131-ben többek között az automata fényerő lett javítva (a fényerő csúszka néha külön életet élt, a beállított minimum fényerő alá is lement), bár ezt nekem a b120 rom is orvosolta.
Ajánlom, használd itt az oldalon a keresőt, már nagyon sok fórumtárs belinkelte vagy le is írta a b131 rom változásait.Üdv
peanar -
ctibor
senior tag
Szerintem is jó a tiédre, az enyémen (nejemén) is ez van fenn.
Mi is B101-el kezdtük és egyszer sem mutatott a telefon OTA frissítést. S.k. tettem fel először a B120, nemrég pedig a B131 romot. Nincs rá panasz.
Changelogot most nem tudok linkelni, nézz körül az XDA Honor 8 topikjában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óvodások homokozója
- VR topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged