- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkmann
őstag
-
törölt tag
-
Dwatti
addikt
-
garrotter
tag
Én ebben a hozzászólásban lévő linkről töltöttem le és tettem fel. @ρσгτσ azt írta megbízható, benne megbízom
Nem tudom más forrás van e (a hihonor.com oldalon nem találtam teljes ROM-ot), esetleg xda.
Huawei-nél tudom, hogy az oldalukra kikerülnek a készülékekhez a ROM-ok (bár a tabletemhez még az eredeti gyári sem került fel, sajnos).
Sajnos az előzőt már nem tudtam szerkeszteni.
-
-
peanar
senior tag
Ez elég értelmetlen kérdés volt így itt a honor 8 fórumon, topikban. Az itt levő emberek (legalább 90%-a) azért vették meg ezt a telefont, mert ezt szerették volna és nem pl az s6-ost, így őszintén, milyen válaszra vársz? Van gugli, a pro kontra érveket ott megtalálod, vannak összehasonlító videók, tesztek amik a döntésképteleneknek segíthetnek.
(#3336) N!Tr0v!CS^^
Miért nem jó az ota frissítés? Ha nem akarod a telefont gyalulni, felesleges feltenni a full romot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Mesterséges intelligencia topik
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged