- Yettel topik
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rosejbli
senior tag
válasz
JamesHun #32575 üzenetére
A p20 lite szerintem egy jó választás lehet. Ha kicsit mélyebb a tárca, akkor a sima p20. Jó fényben közel azonos képeket lőnek, kicsit a lite zajosabb, viszont sötétben egyértelmű a sima p20 előnye. Videóban is sokkal jobb a p20. A honor valahol a 2 között lehet. Viszont van egy jó 50k különbség a kettő között árban.
-
ANDROID???
addikt
válasz
JamesHun #29999 üzenetére
Sima P20 ja...
...de csak ha van sok kidobandó összeged.
Honor 8 -9 -10... -
glacious
addikt
válasz
JamesHun #30003 üzenetére
A lite verzió az kb. a p9 lite óta ugyanaz az SoC, csak az órajel és a memória körítése más (650,655,658,659), míg a csúcskategóriában jóval nagyobb fejlesztések voltak (950,955,960,970).
Ha jól megnézed, komolyabb teljesítményugrás mindig a 10-es váltásoknál van.
Amúgy az s7edge-em is lassabbnak éreztem sokszor, amikor ezt a két telefont használtam. -
törölt tag
-
Shyciii
veterán
válasz
JamesHun #3166 üzenetére
Akkor halk, de továbbra sem értem, hogy miért kellene ezt bekapcsolnom. Kikapcsolt állapotban normálisan navigál, normális hangerőn, és a bejövő hívások is a megszokott hangerőn szólalnak meg. Nekem tök felesleges bekapcsolnom, mivel nincsen összekötve az autó hangrendszerével. Ha meg össze lenne kötve, akkor meg teljesen felesleges lenne, hogy ne azt használjam, hanem a saját hangszóróján szólaljon meg.
-
törölt tag
-
rozsi71
tag
válasz
JamesHun #935 üzenetére
Erre a navi dologra én is kíváncsi lennék. Amúgy a hétvégén megnyomkodtam én is, mondhatni szerelem első látásra. Erre olvasom a topikot, és csak a negatív tapasztalatok jönnek...karcolódás, melegedés, fényképező, értesítések, stb... Lassan ott tartok, hogy elgondolkodom, kell-e nekem egyáltalán a H8?
Úgyhogy jöhetne némi pozitív tapasztalat is a hardver erősségén kívül. Mert sajna ezen, meg a kinézetén kívül nem sok pozitívumot tapasztaltam, illetve olvastam eddig... -
clon
senior tag
válasz
JamesHun #935 üzenetére
Nem "tomtom"
nem használom nagyon navigációra, de a beállítás, telepítés, nyomkodás, beszélgetés próba a benne levő 60%-os töltést eléggé leszívta. Nemrég tetem töltőre és 1:30 alatt 93% tolt bele.
A flash-t nem ette meg, dolphin browser ami flash-t is használ nem jeleníti meg a flash-t. A Puffin megy, de az nem telefonra telepített flash-t használ megjelenítéskor.
Hi care mindig fut azt le lehet állítani teljesen, mert automatikusan mindig mindenkor mindenütt ott van (csak nem érdekel).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux kezdőknek
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videó stream letöltése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged