- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
-
mm89
őstag
Szia,
Te végül melyik supersut raktad fel? Működik rendesen azóta?Én 2-3 napnál tovább nem bírtam a reklámokat, úgyhogy ment a twrp meg a root. Működött is minden, de ma észrevettem, hogy nem tudok új alkalmazásnak root jogot adni. A meglévőknek működött továbbra is, csak újat nem tudtam engedélyezni.
Újra rootolások, cache törlések és idegeskedések után rájöttem, hogy van root továbbra is, csak a program nem tudja feldobni valamiért az engedélykérő ablakot. Így időtúllépéssel elutasítja az app jogosultságkérését.
Ha úgy állítom a supersut, hogy ne kérdezzen, hanem alapból engedélyezzen, akkor működik minden.
Miért lehet ez?
A "megjelenítés más alkalmazások felett" opció engedélyezve van a supersunak.
Gyanakodtam arra is, hogy nem gyári témát használok, de arra visszaállítva se működik. Egyszerűen nem dobja fel az engedélykérő ablakot.
Találkozott már valaki ilyen problémával?szerk.:
Letöröltem azt a supersu appot amit a root zip rak fel. Felraktam egy 2.82-es verziójút és azzal már feldobja a kérdést, viszont ez meg minden indításnál bináris frissítést kér, amit nem tud végrehajtani... -
daver88
aktív tag
nálam ez akkor fordult elő, ha manuálisan belenyúltam, és én kapcsoltam be idő előtt a "ne zavarj módot", nem kapcsolt ki a beállított időre...miután kikapcsoltam kézzel, amikor észrevettem, a következő nap már jó volt...(ugyan így működik a szemkímélő is, ha belenyúlsz, akkor automatán nem kapcsol be/ki, csak a következő naptól megy jól)
-
fant0mi
őstag
En is a mediaserverrel kuzdok.
Akkor jon elo, ha letoltok valamit, ekkor aktivizalodik a download manager.
Apps
Harompottyos gomb
Show system processes
Ekkor megjelenik a listaban a Media storage is.
Belemesz es force stop.
Igy leallitja magat, egeszen addig, mig megint le nem toltesz valamit (play aruhazbol vagy bongeszobol) -
peanar
senior tag
Twrp-hez nem kell root, csak nyitott bootloader.
Reklám blokkolás céljára csináltam egy twrp-ből telepíthető zip fájlt, ami ugyan úgy, mint a reklámblokkolók, a host fájlt módosítja és nem kell hozzá root.
Root miatt általában a bankos programok kiabálnak, de nem jellemző a programok beakadása ez miatt (persze akármikor elő fordulhat mint ahogy akár egy rootolatlan telefonon is).Összefoglalót olvasd el, akár az srk toolal is vissza rakhatod a gyári recoveryt, majd 3 gombos megoldással feltolhatod pl. a B130-as romot (telefon-régió függvénye hogy melyiket lehet) viszont ez a művelet vissza zárja a bootloadert, meg töröl mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xbox Ultimate előfizetések
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest